Samplescentz Reviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Cosmetics and Perfumes Supplier

Written by the company

Her sælger vi prøver på parfumer

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

ikke sejt

Dårlig lugt, dårlig levering, dårlig kundeserve. I får kun en wellington opskrift!

Jeg giver både ingredienser og trin-for-trin vejledning:

🛒 Ingredienser (4–6 personer)

Oksemørbrad: ca. 800 g – 1 kg (afpudset for sener og fedt)

Butterdej: ca. 400–500 g (færdigkøbt eller hjemmelavet)

Champignon: ca. 300 g

Shallot-løg: 2 små (eller 1 almindelig løg)

Hvidløg: 2 fed

Smør: 2 spsk

Frisk timian: et par kviste

Engelsk sennep (eller dijonsennep): 2 spsk

Parmaskinke: 6–8 skiver (valgfrit, men hjælper med at holde fugt ude)

Æg: 1 (til pensling)

Salt og friskkværnet peber

🔪 Fremgangsmåde

Forbered oksemørbraden

Krydr kødet godt med salt og peber.

Varm en pande med lidt olie og brun mørbraden hurtigt på alle sider, så den får en god stegeskorpe (ca. 1–2 min pr. side).

Tag af varmen og pensl med sennep, mens kødet stadig er varmt. Lad kødet køle helt af.

Lav svampefyld (duxelles)

Hak champignon, løg og hvidløg meget fint (gerne i foodprocessor).

Sautér blandingen i smør sammen med timian, indtil al væden er fordampet, og massen er næsten tør. Smag til med salt og peber.

Køl fyldet af.

Pakning med parmaskinke (valgfrit men anbefales)

Læg et stort stykke plastfilm på bordet.

Fordel parmaskinken let overlappende i et rektangel.

Smør svampefyldet ovenpå.

Læg den afkølede mørbrad på midten, og rul stramt sammen med plastfilmen. Læg den i køleskab i ca. 15–30 min., så den sætter sig.

Butterdej

Rul butterdejen ud på et meldrysset bord til et rektangel, der kan dække hele kødet.

Fjern plastfilmen fra kødet og læg det midt på dejen.

Fold dejen ind over og sørg for, at samlingerne ligger nederst.

Pensl kanterne med lidt pisket æg, så de lukker godt.

Bagning

Pensl hele butterdejen med æg for en flot gylden farve.

Skær evt. små dekorative snit eller mønstre i overfladen (uden at skære igennem dejen).

Bag i en forvarmet ovn ved 200 °C (alm. ovn) i ca. 25–35 min, afhængigt af kødets tykkelse.

Brug evt. stegetermometer:

Rød/rare: ca. 48–50 °C

Medium: ca. 54–56 °C

Medium-well: ca. 60 °C

Hviletid

Lad Wellingtonen hvile 10–15 min. før den skæres, så saften fordeler sig.

🍷 Serveringsforslag

Klassisk rødvinssauce eller en pebersauce.

Tilbehør: Smørstegte grøntsager, kartoffelmos eller en frisk salat.

September 11, 2025

Leakede min adresse

Mega dårligt levering 8 dage og han lavede en video om bestillingen og min adresse står på så han har lagt min adresse ud og når jeg skriver om de vil vær sød at fjerne den svare de ikke ik køb derfra det så dårligt og du får din adresse leaked

July 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestille min vare d 11/04-24 og dd…

Bestille min vare d 11/04-24 og dd 24/04-24 er intet modtaget, trods deres 2-4 dages leverings tid som står skrevet på deres hjemmeside. Så anbefales bestemt ikke til andre at købe herfra.

Ordrer #1011

April 11, 2024
Samplescentz logo

Reply from Samplescentz

det er vi kede af at høre vi sender en ny med det samme :)

Rated 5 out of 5 stars

alt i alt en god oplevelse så her er en…

alt i alt en god oplevelse så her er en opskrift på dolma

Ingredienser
▢2 dl Græsk yoghurt
▢Hvidløg Juster efter smag
▢Salt og peber

Sådan gør du
Hak krydderurter og løg fint.
Bland det hakkede kød med krydderurter, løg, skyllede ris, smør samt salt og peber.
Læg vindruebladene i en skål, hæld kogende vand over dem, og lad dem ligge i vandet i 5 minutters tid, inden det hældes fra igen.
Sortér bladene, og læg de største til side.
Kom lidt olie i en gryde, og læg de største blade i bunden af gryden, så de dækker hele bunden – så brænder dine dolmaer ikke på.
Nu skal bladene fyldes. Tag et blad, læg en passende klump fars på midten af bladet – ikke mere end bladet kan foldes ind over kødet. Start med den nederste kant, og fold den over kødet. Tag derefter venstre kant og så højre kant og til sidst den øverste kant.
Læg den første dolma i gryden, og fortsæt med de øvrige blade. Læg dolmaerne helt tæt i gryden, så de ikke lukker sig op.
Hæld ca. 4 spsk. olie over, og hæld kogende vand på, så det lige netop dækker.
Læg en passende størrelse tallerken ned over, så dolmaerne holdes nede i vandet.
Kog ved middelvarme i ca. 1½ time.
Pres citronsaft over, og kog i yderligere ½ time

April 2, 2024

Take a closer look