Sanders Scandinavia Reviews

1. Furniture Store
  2. Bed Shop
  3. Bedroom Furniture Store
  4. Children's Furniture Store

Information provided by various external sources

Er det tid til at møblere børneværelset? Hos Sander's finder du et pænt sortiment af kvalitets børnemøbler. Vores møbler bliver skabt med øje for sikkerhed, høj kvalitet, design og funktionalitet til en fair pris. Vi har børnesenge- og madrasser, klæd...

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Får ikke varer

Jeg har bestilt en madras for 2 mdr siden og har ikke fået madrassen endnu. Pengene blev trukket med det samme. De svarer ikke på mine henvendelser. Så nu har jeg en seng med specialmål og ingen madras.

August 22, 2022

Handl ikke her

Jeg er blevet trukket penge for varer som aldrig er modtaget. Umuligt at komme i kontakt med virksomheden på alle kanaler. Indsigelse gjort til banken. Øv.

October 13, 2022

Hold jer væk!!

Hold jer væk!!! Det startede med god service i deres showroom på 2 forskellige dage. Jeg bestille online og blev efterfølgende ringet op angående levering. Leveringen blev aflyst på dagen pga sygdom. Herefter har det været umuligt at komme i kontakt med firmaet (e-mails, kontaktformular, telefon) og døren til deres butik var låst da jeg kørte derud som et sidste forsøg. Pengene er trukket på kontoen. Jeg har nu gjort indsigelse via banken. Kommer aldrig til at handle der igen på trods af at deres senge er super flotte og god kvalitet. Øv!

September 30, 2022

Vi bestilte en seng…

Vi bestilte en seng på firmaets hjemmeside og modtog en ordrebekræftelse på samme d. 8. august. Den 9. august ringer Sanders og siger, at de ikke kan levere madrassen, og om det ikke er bedre de sender det hele samlet, når madrassen er hjemme om fire-seks uger. Det accepterer vi. Samme dag trækker de pengene for sengen, hvilket er strid med de accepterede betalingsbetingelser.

Siden har der så været total radiotavshed, selvom vi har forsøgt samtlige kommunikationskanaler. Alle alarmklokker bimler, og vi kan ikke anbefale nogen at handle med Sanders.

Med til historien hører, at vi for knap tre år siden også købte en seng hos Sanders, og produktet fejler ikke noget. Et eller andet er rivravruskende galt - ikke mindst når man sammenholder vores oplevelse med lignende forløb. Især er det forstemmende at erfare, at firmaet fuldstændig lydefrit fortsætter deres markedsføring på sociale medier. Øv!

August 8, 2022

Pas på

Vi købte en seng den 16. august og har desværre stadig ikke fået den leveret. Vi har ringet og skrevet adskillige mails uden at det har hjulpet.
De kan absolut ikke anbefales

October 4, 2022

Man kan desværre ikke give 0 stjerner

Man kan desværre ikke give 0 stjerner, men pas på med denne virksomhed.
Vi bestilte d. 19/9 en seng, d. 20/9 blev beløbet trukket på vores konto, men vi har hverken modtaget bekræftelse på køb eller selve sengen. Man kan ikke komme igennem på deres telefon, vi har prøvet ca 20 gange på forskellige tidspunkter og dage, og de svarer heller ikke på vores mails.
Så nu ved vi ikke hvordan vi får vores penge retur. Indtil videre virkelig træls oplevelse og frustrerende når der er mange penge på spil.

October 3, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedring i kundeservice

Jeg har nu handlet hos Sanders to gange. Begge gange har jeg haft udfordringer ved ikke at modtage en ordrebekræftelse, og har derfor begge gange måtte rette henvendelse til deres kundeservice. Begge gange er de mange dage om at svare, men svarer dog venligt og forsøger også at ringe mig op. Ordrene er gået fint igennem begge gange, så det er bare besynderligt med den manglende ordrebekræftelse. Det er endnu ikke forsøgt opklaret, hvorfor jeg ikke modtager ordrebekræftelserne, men lad nu det ligge.
Telefonsamtalerne har altid været behagelige. Sidst ringede de dog en mandag og jeg glemte at få ringet tilbage før om fredagen. Først her viser det sig, at de ikke har ville sende min ordre, før vi fik afklaret præcis hvilken skrue jeg havde købt. Det kunne godt have fremgået af telefonsvareren/den e-mail de sendte om at have forsøgt at ringe, og jeg mener også, at de burde have forsøgt at kontakte mig igen, når nu der var tale om noget, der skulle afklares før ordren kunne sendes. Havde jeg vidst hvad de ringede om, havde jeg nok husket at ringe tilbage tidligere.

Jeg bestilte 2/8, sendte mail 3/8 efter manglende ordrebekræftelse. Sendte ny mail 7/8. Fik svar 8/8. Sendte ny mail med spørgsmål til min skrue 13/8 og efter ikke at have modtaget svar i 12 dage, skrev jeg igen til dem 25/8. Jeg venter i dag 29/8 stadig på svar.

Jeg forestiller mig, at det ville være lettere at få kontakt til dem pr telefon, men det passer dårligt for mig at ringe grundet mit arbejde og arbejdstider.

Så alt i alt, gode varer, umiddelbart rimelig leveringstid, men mange ting, der kunne forbedres, især på kundeservicefronten. Det er svært at få fat på Sanders, når noget ikke stemmer eller når noget undrer.

August 29, 2022

Elendig kundeservice

Det startede super godt ud med god, hurtig kundeservice og opfølgninger mv. Da de finder ud af de ikke kan være behjælpelig med en bestemt skrue til en bestemt seng da den simpelthen ikke findes længere (det er jo hvad det er) hører jeg pludselig ikke fra dem længere og der bliver ikke vendt tilbage på min henvendelse. Jeg må kontakte dem flere gange for at finde ud af at dette er tilfældet. Det er dårlig kundeservice! Jeg havde ikke skrevet en dårlig anmeldelse havde de blot givet mig besked om at det desværre ikke kunne lade sig gøre. Derudover var det bare rigtig dårlig stil hverken at tilbyde ex at betale returfragt for de dele vi nu ikke længere kan bruge eller som minimum en anderkendelse af den ærgerlige situationen. At tage lidt ansvar.

August 22, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Ville have købt en standard madras hos…

Ville have købt en standard madras hos dem, men de har kun mulighed for levering med post nord til "nærmeste posthus"... I Kolding er post nord bare IKKE gode nok til at finde nærmeste posthus. Jeg har et posthus 1 minuts kørsel fra mig, men i luftlinje hører jeg til posthuset smæk nede i midtbyen og grundet dårlige parkeringsforhold og ensrettede gader, så tager det 20 minutter at komme til dette posthus, så... jeg undlader at handle hos sanders :(

September 7, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Det er nok den mest langsomme…

Det er nok den mest langsomme kundeservice jeg har oplevet. Jeg har kontaktet dem flere gange vedr. fejl og mangler på en Fanny køjeseng og her snart 4 måneder senere har vi stadig ikke fået de dele vi mangler.

May 19, 2020

Is this your company?