Ik heb deze partij ingeschakeld voor een upload server te maken
Ik heb deze partij ingeschakeld voor het opzetten van een muziek-uploadserver. De totale kosten liepen op tot bijna €2.000.
Er zijn meerdere keren oplevermomenten toegezegd die niet zijn nagekomen. Ondanks herhaald contact en toezeggingen dat het “die week af zou zijn”, is er nooit een aantoonbaar werkende oplossing opgeleverd. Op mijn NAS zijn geen werkende bestanden of testbestanden ontvangen.
Communicatie verliep moeizaam en bereikbaarheid was wisselend.
In de betaalverzoeken stond vermeld dat de bedragen “inclusief btw” waren, maar ik heb geen correcte btw-factuur ontvangen.
Uiteindelijk heb ik het project zelf opnieuw opgezet met behulp van een standaard plug-in van circa €50, waarmee de functionaliteit direct werkte.
Ga niet met hem in zee.
Reactie op
Toch gek dan je dan in je betaal verzoek zet factuur inclusief btw en en dan nog een bericht stuurt zal straks even een factuur sturen
En mij dan vragen om van jou jongens een betaalverzoek te betalen en dan te beloven op app dat je dat mij terug gaat betalen
En ik ben er al een stuk eerder mee gekomen dat het nog steeds niet werkte en ik ga niet nog meer geld betalen aan iemand die het vorige waar ik al veel te veel voor heb betaald niet eens netjes heeft opgeleverd niet te bereiken is bijna en ja 2 dagen voor het live moet kan ik via mijn nas zien dat er nog niet een een poging is gedaan om in teloggen of iets van data is gebeurd ja dat trek ik de stekker er uit als iemand beloofd maandag avond is het af en vrijdag is er geen verschil na heel vaak appen en bellen

Reply from Sanum B.V.