Estoy de acuerdo con las quejas de…
Estoy de acuerdo con las quejas de clientes, soy extrabajador y nos tratan peor a nosotros que a los clientes. Os apoyo a todos/as!!

Reply from Sayez
En Muebles Sayez llevamos más de 50 años ayudando a nuestros clientes a crear el hogar que realmente desean. Somos una empresa familiar que destaca por su trato cercano, confianza y un servicio completo de principio a fin. Disponemos de 7 tiendas físicas y trabajamos con dos líneas de negocio para adaptarnos a todo tipo de necesidades y presupuestos: por un lado, ofrecemos muebles a medida, diseñados para aprovechar cada espacio al máximo; y por otro, contamos con una amplia gama de muebles kit baratos en stock disponibles en nuestra web, ideales para quienes buscan soluciones rápidas, funcionales y económicas. Nuestros clientes valoran especialmente nuestros precios competitivos, la atención personalizada durante todo el proceso y la facilidad de compra. Además, ofrecemos envío rápido y servicio de transporte y montaje en toda la provincia de Barcelona, para que no tengas que preocuparte por nada. Y para mayor comodidad, disponemos de opciones de financiación, haciendo que renovar tu hogar sea más fácil y accesible. 👉 Si buscas muebles a buen precio, soluciones a medida y un servicio cercano, Muebles Sayez es una opción que muchos clientes ya recomiendan.
Spain
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Sayez
Llevamos más de un mes esperando que nos envíen la factura de nuestro pedido la cuál tenemos el derecho de recibir y que ya hemos reclamado 4 veces. No tienen ningún tipo de servicio de atención al cliente, cobran y se lavan las manos.

Reply from Sayez
Em sap greu escriure aquesta ressenya, perquè se'ls veu bona gent. Però, sincerament, la meva experiència no ha estat gens positiva.
Vaig comprar una taula online a través de la seva segona empresa, Mobel Center. Ha estat un mal de cap de tres setmanes i, finalment, he hagut de desistir la compra.
El principal problema és l'empresa de transport amb qui treballen (Oxperta Express; ja que ho diem, ho diem tot). Vaig demanar que em truquessin per realitzar l'entrega, perquè no tinc timbre a casa. Van haver-hi dues entregues amb incidència i, finalment, vaig haver d'anar jo a Correos a recollir el paquet. Deien que no tenien el meu número de telèfon. Però la veritat és que els feia massa mandra trucar; estava escrit a l'etiqueta del paquet.
Obro la caixa i... oh, sorpresa! La taula està trencada. Obro incidència i realitzem un canvi: un procés on també torno a tenir problemes amb l'empresa de transports. Passen dies, m'arriba una segona taula i... oh, sorpresa de nou! Torna a estar trencada.
Arribats a aquest punt, ja portava gairebé dues setmanes, demano la rescissió de la compra. Finalment, tres setmanes després em recullen la taula (torno a tenir problemes amb l'empresa de transports) i em fan la devolució.
He perdut tres setmanes de temps, on m'he hagut de demanar 4 permisos de teletreball i quedar-me tancat a casa durant tot el dia per poder rebre/retornar el paquet, i, a més, hauré de realitzar en un altre lloc una nova compra. Evidentment, no amb ells.
Part del problema és de l'empresa de transports (Oxperta Express, per si ho havíeu oblidat). Però la responsabilitat és de Mobles SAYEZ ja que són qui els contracten i treballen amb ells. Així que, en bona part, l'empresa té responsabilitat de tot aquest problema i la meva mala experiència amb ells.
A més, cal destacar - i això sí és un tema que els afecta directament a ells - el servei d'atenció online que ofereixen és nefast. Només pots contactar amb ells de dilluns a divendres fins les 13.30h o així i, a més, responen els correus quan els ve de gust. No estic content.
Si és un cas tan excepcional com diu l'empresa, la seva resposta cap a client hauria d'haver sigut una altra i no la que han tingut al llarg d'aquestes tres setmanes: inactivitat, temps d'espera.... Activament s'han mogut 0 per comunicar-se amb mi, sempre he hagut d'anar jo darrere dels emails i les trucades. No us els recomano per comprar online.
L'únic punt on es salven, és amb les dues noies que tenen a la botiga (Cristina i... sorry, no em recordo del segon nom ara). Feliciteu-les i, si han d'aguantar casos com aquest, apugeu-els-hi el sou. Tot i no ser del departament de vendes online han respost més que el propi departament o la direcció d'empresa.
Aleshores, per anar a veure-les a la botiga o fer un café amb elles? Sí. Però per comprar mobles... jo m'ho pensaria dues vegades i segur que no els compraria.
Poden tenir els preus més baixos que vulguin, però no hi compreu, almenys online. És un autèntic mal de cap.

Reply from Sayez
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.