Vi har haft et længerevarende…
Vi har haft et længerevarende samarbejde med Scaleweb, og vi er yderst imponerede over deres professionelle tilgang og høje serviceniveau. Fra starten har de formået at forstå vores behov og omsætte dem til en brugervenlig og visuelt tiltalende hjemmeside, som vi er meget stolte af.
Deres kundeservice er i særklasse – de er altid tilgængelige og svarer hurtigt på vores henvendelser. Hver gang vi har haft behov for ændringer, såsom opdatering af billeder, tilføjelse af nyt indhold eller tekniske justeringer, er det blevet løst effektivt og med stor præcision. Det giver os en tryghed at vide, at vi altid kan regne med deres støtte, uanset hvad vi har brug for.
Vi er særligt imponerede over, hvordan Scaleweb proaktivt tilbyder forslag til forbedringer, der løfter vores hjemmeside til et endnu højere niveau. Deres priser er meget rimelige, især når man tager højde for den høje kvalitet, de leverer.
Vi kan varmt anbefale Scaleweb til enhver, der ønsker en dedikeret, professionel og pålidelig samarbejdspartner inden for webudvikling og vedligeholdelse.
January 14, 2025
Unprompted review