Company details
Written by the company
Schadeformulierkopen.nl is een Nederlandse webshop die één ding doet: papieren Europese schadeformulieren leveren. Het zijn echte doordrukformulieren, dus je vult ze na een aanrijding samen met de tegenpartij eenmalig in en allebei houd je meteen een ondertekend exemplaar. De winkel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 42112134 en verstuurt alles vanuit Nederland. Je bestelt één formulier of een voordeelpakket van 2, 3, 5, 10 of 20 stuks. Betalen doe je met iDEAL of een van de andere betaalmethodes in de checkout. Bestel je voor 18:00 uur, dan gaat je bestelling diezelfde dag op de post; daarna is het de eerstvolgende werkdag. Alles gaat als brievenbuspost met PostNL, dus je hoeft er niet voor thuis te zijn, en de verzendkosten zijn altijd 1,50 euro, hoeveel formulieren je ook bestelt. Bedrijven en wagenparkbeheerders vragen vanaf 50 stuks een offerte aan via de website. Klopt er iets niet aan je bestelling of is er iets misgegaan onderweg? Mail ons via de contactpagina, dan lossen we het op. We lezen elke review hier en gebruiken ze om de winkel te verbeteren. Op de site staat ook een Kennisbank met artikelen over het invullen, ondertekenen en doorsturen van een schadeformulier, voor als je na een aanrijding even niet weet hoe het werkt.
Contact info
Talentenplein 172, 8021 EZ, Zwolle, Netherlands
- schadeformulieren@gmail.com
- schadeformulierkopen.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Top!
Top! Prettig en snel contact nadat ik een foutje had gemaakt met het opgeven van mijn adres. Snelle levering.
The Trustpilot Experience