Super fijn om zo snel reactie te krijgen. Vind de kosten voor het verrichte werk hier reuze meevallen. Sommige schilderbedrijven zijn veel duurder.
See what reviewers are saying
Wat schilderwerkzaamheden laten doen in ons huis en allemaal naat tevredenheid verlopen.
m'n vriendin vond het heel fijn dat hij rekening hield met haar werkkamer alles daar is nu ook direct gebruiksklaar
eerlijk dat extra controleren maakt echt verschil
Company details
Written by the company
Bij Schilder Almere staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. Met jarenlange ervaring in de schilderbranche, bieden wij professionele schilderdiensten aan voor zowel binnen- als buitenschilderwerk in Almere en omgeving. Ons team van vakbekwame schilders werkt met oog voor detail en precisie om elk project tot in de puntjes perfect af te leveren. Of het nu gaat om het verfrissen van een enkele kamer, het schilderen van een complete woning, of het onderhouden van de buitenkant van uw pand, wij zorgen ervoor dat het werk naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, en houden onze klanten gedurende het hele proces op de hoogte. Vanaf het eerste advies tot aan de oplevering, staan wij voor u klaar met deskundig advies en een vlekkeloze service. Uw huis verdient het beste, en dat is precies wat wij leveren. Kies voor Schilder Almere voor betrouwbaar schilderwerk van hoge kwaliteit. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Contact info
Mandelaplein 1 , 1314 CG, Almere, Netherlands
- +31363690352
- contact@schilderalmere.net
- schilderalmere.net
eerlijk ziet er verzorgd uit
De schilder gaf praktische
De schilder gaf praktische tips om het nieuwe schilderwerk mooi en duurzaam te houden
Ik zie geen enkele fout in de afwerking…
Ik zie geen enkele fout in de afwerking van de houten deuren.
geen kwasten of verfblikken laten staan…
geen kwasten of verfblikken laten staan alles netjes mee genomen
Voor de kinderkamer gaven ze tips voor…
Voor de kinderkamer gaven ze tips voor moderne en vrolijke kleuren die goed zouden passen.
je zag dat hij trots was op z'n werk
je zag dat hij trots was op z'n werk, alles werd nauwkeurig gecontroleerd
de kleur is precies wat we bedoelden
de kleur is precies wat we bedoelden, geen tint verschil of misser
M'N Vriendin Vond Het Heel Fijn Dat
Geen Uitstel Door Regen Zoals Je Vaak
geen uitstel door regen zoals je vaak hoort, hij hield zich gewoon aan de planning en dat is zeldzaam tegenwoordig
alles op tijd klaar
alles op tijd klaar, geen gedoe gehad met uitloop of wachttijd, gewoon netjes volgens afspraak gewerkt
prijs viel mee en muren in de bijkeuken…
prijs viel mee en muren in de bijkeuken weer mooi egaal
Schilderwerk keurig en niet te duur
Goed bedrijf om in te huren als je een…
Goed bedrijf om in te huren als je een schildersklus hebt.
Goed bedrijf als je een shilderopdracht…
Goed bedrijf als je een shilderopdracht hebt in of rond almere
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.