Schultz Sejlmageri ApS Reviews 14

Company details

1. Sailmaker
  2. Boat Accessories Store

Written by the company

Hos Schultz Sejlmageri fremstiller vi kalecher til både, sprayhoods, biminis, bomposer og meget mere. Vi forhandler sejl fra Hyde Sails og vores professionelle sejlmager foretager reparationer og omsyning af sejl. Vi har over 100 års erfaring i håndværk, og har specialiseret os i kalecher til både og sejl. Gennem årene har vi lavet modeller til rigtig mange forskellige bådtyper, og har du en standard båd, er der gode chancer for at vi allerede har model til netop din båd. Har vi ikke model til din båd, tager vores sejlmager eller tekniker ud og laver model, eller hvis du kan får din båd på trailer, kan du komme forbi os i Kolding. Med stor ekspertise i fremstilling og vedligehold af kalecher til både, giver vi de bedste råd fra vores sejlmager og stærk rådgivning af eksperter i bådkalecher. Når du kommer ind forbi os, møder vi dig med god kundeservice og et smil. Schultz Sejlmageri er en gammel virksomhed som er rig på historie. Det er faktisk ret sjovt at læse og se de gamle billeder, fra da firmaet var et sadelmageri, så vi kan bestemt anbefale et kig forbi siden om vores historie. Vi glæder os til at byde dig velkommen, om det er her hos os, på mail eller telefon.

3.2

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 4 out of 5 stars

Flot arbejde

Fik nye vinduer, en ny lynlås og alle syninger fixet
pænt arbejde og en god pris.

November 10, 2025

Hej Anker
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på. Det er altid dejligt at høre fra vores kunder.
God sejlsæson til jer.

100 dages tavshed – og et sejl der ikke kunne bruges

Vi bestilte et nyt storsejl hos Schultz Sejlmageri – men endte med et dyrt sejl, der slet ikke kunne monteres.

Schultz anbefalede at designe sejlet med gennemgående sejlpinde og rulleslæder. Resultatet? Slæderne kunne ikke føres ind i mastens slæde-indføring, og sejlet kunne derfor slet ikke bruges. Det gamle sejl stod ellers til rådighed for dem under hele processen – så de havde mulighed for at kontrollere pasformen. Det gjorde de åbenlyst ikke.

Da vi klagede, sendte de en mand ud for at løse problemet. Da han ikke kunne finde en læsning, forsøgte Schultz, at skyde skylden over på os.
De foreslog at ændre sejlet uden garanti for funktion, uden ansvar for eventuelle følgeskader og uden svar på vores helt rimelige spørgsmål. Da vi bad om dokumentation og garanti for deres nye forslag, svarede de ikke.

Det er nu 100 dage siden deres sidste svar.....

I mellemtiden har vi selv løst problemet – med rulleslæder fra en udenlandsk leverandør. De virker perfekt. Ironisk nok den løsning, som Schultz påstod ikke fandtes.

Vi har spildt adskillige timer og penge på at rette op på deres fejl. De leverede ikke bare et ubrugeligt produkt – de tog ikke ansvar og forsvandt fra dialogen, da det blev svært.

Schultz Sejlmageri leverede hverken det rigtige produkt, korrekt rådgivning eller den kundeservice man bør kunne forvente.
Mit råd? Find en sejlmager, der både kender sit håndværk og står ved det, de laver.

September 5, 2025

Hej Morten og Lotte

Tak for din besked og feedback.

Vi beklager den oplevelse I skulle have haft, men er heller ikke helt enige i din udlægning.

Vi svarede på din sidste indkommende mail den 5. september.

Ud fra jeres gamle sejl og oplysninger i har givet os omkring jeres sejlads har vi rådgivet jer til et sejl med løst fod (løs underlig), for bedre trim muligheder og bedre sejlprofil. Gennemgående sejlpinde for bedre faconstabilitet og længere levetid. Rulleslæder ved sejlpinde for bedst mulig opsætning.

Typen af sejlslæder der er brugt i det gamle sejl, er igen brugt til mellemslæder, hertil er der brugt rulleslæder der er kompatible med typen af mellemslæder. Dog viste det sig desværre at slædeindførings sporet i jeres mast ikke er stort nok til disse rulleslæder kan komme ind i masten og at det ikke er muligt at udskifte slædeindføringen, da det er en udsparing i masten. Selve sporet inde i masten passer de i. Vi har været i kontakt med riggere, Hyde Sails og div. leverandører af sejlslæder og sendt mål samt billeder af indføringspunktet for at finde en løsning men desværre har ingen kunne hjælpe os med rulleslæder i mål der ville passe, derfor tilbød vi at udskifte rulleslæderne om til almindelige slæder så sejlet kunne tages i brug, men dette har i ikke ønsket at tage imod.

Vi har aldrig skyldt skylden over på jer for noget og heller ikke påstået at der ikke fandtes noget der passede, men korrekt at vi med hjælp fra leverandører og kollegaer ikke har kunne finde nogle rulleslæder der ville passe. Vi har ligeledes ikke afvist at hjælpe jer, men den løsning vi havde for at få sejlet monteret så det kunne bruges, har I ikke ønsket at tage imod.

Vi er trods alt glade for at høre at I selv har fundet nogle rulleslæder der passer og vi hører meget gerne hvilken type det er, så vi kan udvide vores viden. Det ville have været dejlig om I havde kontaktet os da I fandt nogle slæder, så kunne vi nok sammen have fundet en løsning og fået dem skiftet i sejlet.

Vores rådgivning omkring gennemgående sejlpinde vil stadig være den samme om det er med eller uden rulleslæder ved sejlpindene.

Håber I får en god sæson med god vind i sejlene.

Mvh.
Nicolai Schultz

Fantastisk service og hjælpsomhed

March 11, 2025

Hej Erik
Mange tak for din fine anmeldelse. vi sætter en stor pris på at høre fra vores kunder og yde en god service til dem.
rigtig god dag.
MVH

Rated 1 out of 5 stars

Overvejer du at købe hos Schultz Vs billigere alternativer så læs med her.

Vi købte først en ny vinterkaleche hos Schultz der gik fint. Den passede som den gamle. Servicen var ok. Så får vi tilbud på en sommerkaleche, der også takkes da til, her skulle vi vente på leveringen, hvilket også er helt fint. Men da de den endelig kommer og jeg får den sat på, kan jeg se at vinduerne er ødelagte, måske efter forkert pakning. Vi henvender os til Schultz der siger vi skal sende den retur for egen regning med en adresse den skal sendes til og som forsikret pakke leveret til døren. Pakken sendes som ønsket, pakken leveres af postnord til adressen, men ingen taget imod den. Der skrives ikke noget om leveringstider eller dage der ikke er åbent i mailen. Efterfølgende vil de ikke hente pakken, her ved jeg godt man som virksomhed ikke henter pakker for sjov skyld, men her burde man måske kigge ind af og erkende at de selv har lavet en fejl i produktet, og heller ikke givet instrukser så pakken kunne afleveres efter deres specielle åbningstider. Derfor vil jeg da aldrig anbefale Schultz som leverandør af noget til en sejlbåd igen. Øv

June 17, 2024

Hej Charlotte og Hans

Tak for en behagelig sammentale 28/11-24.
Vi har først oprettet os på Trustpilot nu, derfor kommer der også først et svar herinde nu.

Tak for feedbacken.

Vi beklager meget den dårlige oplevelse i skulle have haft omkring retur forsendelsen hertil for udbedring af skader i ruderne på kalechen.
I mailen blev i bedt om at sende pakken til vores adresse som Parcel (der skrives ikke noget om forsikring) og portoen kan vi snakke om når vi modtog kalechen retur.

Hvorfor vi ikke modtog pakken den 07/06-24 kan vi ikke forstå, da vi er her fra kl. 07-14 om fredagen og Postnord har ikke afleveret nogen seddel i postkassen om hvor pakken befandt sig eller kunne afhentes. vi blev først opmærksom på at i havde sendt kalechen, da i skrev en mail til os den 13/06-24 og spurgte ind til den. Her kunne vi så bekræfte at vi ikke havde modtaget den og at vi ikke henter pakker som er sendt til afhentning på posthuset/pakkeboks. På trods af dette havde vi i Juni også en behagelig samtale, hvor vi tilbød at hente pakken, vis vi kunne få pakke nr. og oplysninger om hvor den skulle afhentes.

Postnords handlinger er vi desværre ikke herre over da det er ude af vores hænder.

Men da vi modtog kalechen, blev alle 3 ruder skiftet med det samme uden beregning og straks sendt retur til jer. I telefonsammentalen i 28/11-24 bekræftede i dog også at er godt tilfreds med kalechen, hvilket vi er meget glade for at høre.

Vi er meget kede af den 1-stjernet anmeldelse på baggrund af en hændelse der ikke er i vores hænder. men takker igen for feedbacken.

Vi takker for den gode samtale og ønsker jer en masse gode sejloplevelser på vandet.

Mvh.
Nicolai Schultz

Helt igennem lækkert arbejde

Vi har fået ny kaleche til vores gamle Joda 24. Og sikke en fed oplevelse, at pakke sådan en helt ny og super flot kaleche ud. Vi er yderst tilfredse, flot arbejde, og kom endda før beregnet. Og så lige en lille ekstra gave med 😍. Stor tilfredshed herfra💪

June 9, 2023

Design

Design, kvalitet, detaljer og håndværk i fornemste klasse. Alt til aftalt pris og leveringstid.

April 11, 2022

Vi kommer igen

Vi fik vores kaleche hjem i sidste uge, og har nu fået den sat på båden igen.
Det er 2. gang vi har haft vores kaleche til reparation hos Schultz i Kolding og det er til vores fulde tilfredshed.
Første gang fik den skiftet bagruden og denne gang skiftet alle kantbånd og eftersyet flere steder og det er rigtig flot arbejde de har lavet.
Fin betjening og færre priser.
Vi kommer igen.
Venlig hilsen.
Christa og Martin Krab.
Haderslev

February 9, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Windsurfing sejl kan Schultz Kalesher…

Windsurfing sejl kan Schultz Kalesher ikke reparere! En revne på 15 cm blev udbedret med en kæmpe lap på 30x40 cm og syninger og tape der sidder skævt.
Endvidere tog det 10 dage længere end lovet og er alt for dyrt, ift. hvad man kan få lavet professionelt andre steder.

January 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Flot arbejde til aftalt tid.

Flot arbejde til aftalt tid.
To styk læsejl eller windbreaker til cockpittet på båden, bestilt efter skitse og leveret i aftalt uge, endda midt i højsæsonen. Super service og flot arbejde👍🏻👍🏻

June 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

De har syr mine kaleche og har glemt en…

De har syr mine kaleche og har glemt en styk ved lynlås so jeg ikke tilfreds med deres arbejd. Efter en tel. samtale om eftersyr og eventuelle kompensation med tid og brennstof , jeg bor to timer fra deres firma , bliver de ikke venlig.
Jeg kant ikke anbefale de firma.

April 19, 2021

flot arbejde

Her køber du Danmarks bedste kram, flot flot arbejde.
Sprayhood og Agtertelt i fineste form. Og med gode detaljer. Passer 100%
Lazyjack skulle tilpasses, kom bare og vi fikser det, ringede onsdag og det var klaret torsdag. Det var målt op uden båden var rigget og det havde vi aftalt det kunne være at der skulle rettet lidt. 1½ time mens vi kikke ned på Kolding havn. De får sku 10 Stjerner :o)

April 15, 2021

De kan deres kram

De kan deres kram . Kvalitet der passer leveret til tiden og sku der være en smutter fixes det .

May 22, 2020

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse at købe en ny kaleche til min lm23.
Blev modtaget rigtig hjertelig med efterfølgende rundvisning i virksomheden.
Blev guidet til den bedste løsning og utrolig godt behandlet.
Da vi hentede kalechen efter aftale, var der vedlagt en lille gave.
Det bedste af det hele er at den nye kaleche bare passer 100 procent og kvaliteten bare er i top.
Kan kun anbefale dette firma.

December 12, 2019

Take a closer look