Sdu Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

RECHTSORDE + GENIAL ZEER SLECHT SDU biedt aan advocaten(kantoren) een abonnement aan genaamd "Rechtsorde" met de AI functie "GenIAl" waar je specifieke juridische vragen kunt stellen en daarop actue... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestellen zonder problemen. Betalen zonder problemen. Product opsturen .... als ze er een keer zin in hebben.

Rated 5 out of 5 stars

Het gele boekje besteld toen de eerste vaccinaties begonnen. Dat was natuurlijk het toppunt van de vraag, Helaas is de bestelling toen niet goed gegaan. Aan onze kant waren we de bestelling helemaal v... See more

Company details

1. Software Company

Written by the company

Sdu is dé innovatiepartner voor professionals bij het ondersteunen van hun dagelijkse werk bij de toepassing van wet-en regelgeving. We helpen onze klanten succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Dat kan alleen als je je klanten en hun werkprocessen door en door kent. Daarom willen we echt begrijpen wat ze nodig hebben. Deze diepe inzichten geven ons voorsprong. De voorsprong om met vernieuwende oplossingen te komen die naadloos passen in het werkproces van onze klanten.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

RECHTSORDE + GENIAL ZEER SLECHT

RECHTSORDE + GENIAL ZEER SLECHT
SDU biedt aan advocaten(kantoren) een abonnement aan genaamd "Rechtsorde" met de AI functie "GenIAl" waar je specifieke juridische vragen kunt stellen en daarop actuele antwoorden hoort te krijgen met verwijzingen naar wetsartikelen, literatuur en uitspraken. GenIAl weet echter ontzettend weinig en geeft onjuiste antwoorden, zelfs als het juiste antwoord direct uit een wet volgt. Te bizar voor woorden! Chat GPT weet het in veel gevallen wel, al kloppen verwijzingen naar uitspraken niet altijd. Het abonnement is ontzettend duur (250 euro p.p.p.m.) en daarvoor krijg je vrijwel niets, of met andere woorden, een programma dat ontzettend ondermaats presteert en foute antwoorden geeft. Dit controleren kost veel meer tijd dan zelf alles uitzoeken, belachelijk! Ik kom vervolgens ook niet meer onder mijn jaarabonnement uit, ook al geef ik aan dat de kwaliteit niet is wat het zijn moet. Genante vertoning. KOOP DIT NIET!

May 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling bijna 2 weken te laat.

Vorige week woensdag heb ik een wetboek besteld voor mijn examen van aankomende week. Op de website stond “voor 12 uur besteld, morgen in huis”. Maandag heb ik gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef. Toen kreeg ik te horen dat de levering door een technische storing was vertraagd en dat het dinsdag of woensdag bezorgd zou worden.

Vandaag is het woensdag en mijn pakket is wel aangemeld bij PostNL, maar wordt pas volgende week dinsdag geleverd. Bij opnieuw telefonisch contact werd ik twee keer weggedrukt. Uiteindelijk kreeg ik een medewerker aan de lijn die erg onvriendelijk reageerde en aangaf dat de storing al op de site vermeld stond. Dat was niet het geval, anders had ik mijn bestelling elders geplaatst.

Mijn boek komt nu veel te laat en er werd totaal niet meegedacht over een oplossing. Erg teleurstellende ervaring.

February 11, 2026

Logge organisatie

Per ongeluk 2 boeken in het winkelmandje gedaaan. Per omgaande gebeld en gemaild om dat aan te passen maar dan heb je te maken met een logge organisatie die dat allemaal niet meer kan regelen. Nu zit ik met een dubbele levering en dubbele kosten en probeer nu uit te vinden of ik kan retourneren, waar en hoe met een drukke agenda en loop me weer giga te ergeren dat ik me hiermee bezig moet houden, dat kost me weer zoveel tijd. Waardeloos dit.

January 12, 2026

Klantenservice zeer slecht

Klantenservice zeer slecht. Terwijl ik informatie over mijn bestelling vraag. Geven ze antwoord maar willen zo snel mogelijk ophangen en geeft mij niet het moment om vragen te stellen. Zeer slechte service !! Bestel het niet hier

November 19, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Onjuiste bezorginformatie

Bij het product stond “voor 12:00 besteld, vandaag verzonden”. Dit blijkt onjuiste info, product wordt gedrukt na bestelling, verwachte levertijd 3 á 4 werkdagen. Met deze kennis had ik het boek elders besteld. - pakket was binnen 2 werkdagen binnen

February 25, 2025

Bestellingen worden niet geleverd

Bestelling geplaatst op 8 september 2023, boek na een maand nog niet ontvangen. Meerdere keren een e-mail gestuurd met de vraag wanneer het boek wordt geleverd, daar wordt niet op gereageerd. Ook meerdere keren gebeld, daar werd mij telkens beloofd dat het boek een paar dagen later zou binnenkomen. Helaas... een maand later nog niets ontvangen.
Prima, als een bestelling wat dagen vertraging heeft door bijv. leveringsproblemen, maar communiceer dat dan met je klanten en wanneer zij het boek wel kunnen verwachten. Inmiddels aan de telefoon de bestelling geannuleerd, nu hopen dat dat goed gaat.

Conclusie: ik ga hier zelf nooit meer een boek bestellen.

October 5, 2023

Reply from Sdu

Beste heer/mevrouw, het spijt ons te lezen dat het proces voor het bestellen niet goed is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Ik kan uit deze gegevens helaas niet achterhalen of de annulering goed is verwerkt, maar mocht u problemen ondervinden - neem contact op via info@sdu.nl.

niet ontvangen bestelling

Ik heb mijn nu, na meer dan een week van de bestelling nog niks van mijn bestelling vernomen. Ik heb geen idee wanneer ik mijn bestelling zal gaan ontvangen.

September 18, 2023

Reply from Sdu

Beste mevrouw Donker, hopelijk heeft u de bestelling reeds mogen ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u altijd contact opnemen via info@sdu.nl. Bedankt voor uw geduld. Groet, Sdu

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan via de website

Bestelling gedaan via de website, maar na 1 week niks binnen te hebben gekregen toch maar even gebeld. Bestelling was nooit binnengekomen, wel een bestelbevestiging gehad. Begrijp dat er iets mis kan gaan maar communiceer dan met de klant.

September 8, 2023

Reply from Sdu

Goed dat u heeft gebeld, soms kan het inderdaad misgaan. Excuses voor het ongemak. Hopelijk heeft u de bestelling binnengekregen. Groet, Sdu

Nooit meer!

Op de website staat duidelijk vermeld:
"Vóór 12:00 besteld, morgen verzonden."
Fijn! Ik plaats mijn bestelling op maandag 21 augustus, en ik ontvang het uiteindelijk pas op dinsdag 29 augustus! Pardon?

Mijn overige bestellingen die ik op de 21ste heb geplaatst, via andere websites, kreeg ik keurig op tijd binnen. Bij enkele al de dag erna, of uiterlijk de 23ste. Dat vind ik nog schappelijk. Maar ruim een week wachten op een bestelling die naar verluidt "de volgende dag zou worden verzonden", daar ben ik niet over te spreken.
Al mijn bestellingen, inclusief deze van SDU, zijn allen geleverd door PostNL.

Dit was voor mij de eerste, en gelijk de laatste keer dat ik heb besteld bij SDU.

August 21, 2023

Reply from Sdu

Beste Lana, excuses voor het ongemak. We kunnen vaak garanderen dat als u de bestelling voor 12:00 uur plaatst, u het de volgende dag in huis heeft (afhankelijk van de bezorgservice). Helaas is dat hier flink misgegaan. Groet, Sdu

Rated 3 out of 5 stars

Missen track en trace code

Aandachtspunt voor mij is het missen van een track en trace code. Het product heb ik immers het snelste in huis als ik weet wanneer (ongeveer) geleverd wordt.

August 11, 2023

Op 20 december besteld, niets ontvangen

Op 20 december besteld, na de bevestiging nooit meer iets gehoord. Anderhalve week geleden dan maar contact opgenomen via het contactformulier op de website en ook daar komt geen reactie op. Erg jammer.

December 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden

Ik ben zelf als advocaat zeer kritisch, ook naar mezelf toe. Carola heeft herhaaldelijk op eigen initiatief mij benaderd omdat ik het verkeerd deed met het bestellen en plannen van cursussen. Waar ik normaal de klos zou zijn heeft zij uit zichzelf mij benaderd en geholpen. Dat is natuurlijk de beste service waar ik om zou kunnen vragen. Top Carola, dank je wel!

November 30, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look