RECHTSORDE + GENIAL ZEER SLECHT SDU biedt aan advocaten(kantoren) een abonnement aan genaamd "Rechtsorde" met de AI functie "GenIAl" waar je specifieke juridische vragen kunt stellen en daarop actue... See more
See what reviewers are saying
Bestellen zonder problemen. Betalen zonder problemen. Product opsturen .... als ze er een keer zin in hebben.
Per ongeluk 2 boeken in het winkelmandje gedaaan. Per omgaande gebeld en gemaild om dat aan te passen maar dan heb je te maken met een logge organisatie die dat allemaal niet meer kan regelen. Nu zit... See more
Company details
Written by the company
Sdu is dé innovatiepartner voor professionals bij het ondersteunen van hun dagelijkse werk bij de toepassing van wet-en regelgeving. We helpen onze klanten succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Dat kan alleen als je je klanten en hun werkprocessen door en door kent. Daarom willen we echt begrijpen wat ze nodig hebben. Deze diepe inzichten geven ons voorsprong. De voorsprong om met vernieuwende oplossingen te komen die naadloos passen in het werkproces van onze klanten.
Contact info
Maanweg 174, 2516 AB , Den Haag, Netherlands
- 0703789911
- info@sdu.nl
- www.sdu.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kwaliteit en hartelijkheid
Kwalitatief hoogwaardige juridische cursussen, prettige cursuslocaties en fijne docenten.
Bijzonder is de hartelijkheid van de accountmanager (Carola van Rijn-Carati) tijdens maar ook zeker na het sluiten van PO-deals; zij is altijd bereid mee te denken met de specifieke situatie van de klant en in het geval van onvoorziene omstandigheden. Ze maakt echt het verschil op een sympathieke wijze.
Dank voor een fijn studiejaar!
goede service
goede service en snelle reacties van medewerkers. Goede cursussen.
Snel een antwoord op vragen
Snel een antwoord op vragen en fijne cursussen.
Altijd fijne samenwerking met Carola
Altijd fijne samenwerking met Carola. Korte lijntjes en altijd meedenken wat erg fijn is als je op het laatste moment nog punten tekort komt
meedenken medewerke
Het meedenken van de medewerker van de SDU (Carola) over welke vormen van producten geschikt zijn en de snelle levering is echt een pluspunt van de SDU.
Een tip kan zijn meer mogelijkheden voor kleine organisaties.
Dank voor de vriendelijke en persoonlijke communicatie.
Al jarenlang een betrouwbare, fijne partner!
Al enige jaren heeft mijn bedrijf het genoegen met Sdu samen te mogen werken. Zelf schrijf en adviseer ik voor zowel corporate, als diverse Sdu-producten. Ook voor de Sdu Licent Academy en enkele zusterbedrijven ben ik aangehaakt als tekstschrijver en communicatiespecialist. Daarmee is Sdu voor mijn bedrijf een belangrijke opdrachtgever. Een fijne ook, want de medewerkers van Sdu hebben altijd uitstekend hun zaken voor elkaar. Hun voorbereidingen zijn grondig, de communicatie is helder en de administratieve afwikkeling na afloop correct. De waardering voor onze inzet is groot én oprecht. Kortom: Sdu is al jarenlang een betrouwbare en fijne partner voor Ververs Tekst en Communicatie.
Dik tevreden!
Wij werken inmiddels twee jaar naar grote tevredenheid met Sdu. De lijntjes zijn kort, ze denken goed mee, zijn flexibel. Echte teamspelers!
Eind goed! Al goed!!
Het gele boekje besteld toen de eerste vaccinaties begonnen. Dat was natuurlijk het toppunt van de vraag, Helaas is de bestelling toen niet goed gegaan. Aan onze kant waren we de bestelling helemaal vergeten. Nu meer dan 1,5 jaar later contact gezocht en het boekje is alsnog netjes opgestuurd! Super nette service van SDU!!
Goede samenwerking!
Ik werk al jaren samen met Sdu. Ze luisteren, staan open voor suggesties en ik heb echt het idee dat we samenwerken. Ik zou ze zeer aanbevelen:)
Administratie niet op order bij Sdu .
Uit onze administratie blijkt dat er nog € 8,70 openstaat van uw bestelling van het vaccinatieboekje.Opnieuw een betaal verzoek gekregen van Sdu .
Goedemiddag
Reeds op 21 juni betaald jammer dat jullie administratie niet op order is . Met een afschrift van mijn betaling naar hun verzonden ben benieuwd wat ze hierop zeggen.
Hartelijke groet,
L van der Flier
Onbetrouwbare informatie op website.
Voor mijn echtgenote besteld.
Op website staat dat vaccinatieboekjes binnen 2 weken worden geleverd en niet vooruit hoeven te worden betaald.
Wel factuur ontvangen en betaald, maar na 18 dagen nog steeds niets ontvangen!
Bij telefonische navraag deelt een computer onpersoonlijk mee dat er niets kan worden gezegd over de wachttijd (sick!)
oplichters
oplichters. de bestellingen worden niet geleverd en de klanten service is niet bereikbaar. Bestel hier niks!!
Bijzonder slecht
Bijzonder slecht, begin juni vaccinatieboekjes besteld, factuur ontvangen, 25 juni nog steeds niets ontvangen, 20 juni voor de 2e keer besteld, factuur gekregen, tot op heden nog steeds geen boekjes. 22 juni na 18.00 uur via ANWB webwinkel 3 vaccinatieboekjes besteld en betaald, 25 juni binnengekregen. Advies SDU webshop: factuur niet betalen totdat je artikelen ontvangen hebt. Klantenservice en contact klantenservice via mail: geen reactie. SDU heeft een webshop met een hele slechte/geen levering.
3 juni twee boekjes besteld
3 juni twee boekjes besteld , factuur op 6 juni ontvangen ( je hoeft niet te betalen maar mag na ontvangst) echter gewoon netjes meteen betaald . Op de website staat door de drukte kan het Max 14 dagen duren het is nu 23 juni maar nog steeds niets ontvangen en ook geen enkele mail dat het nog extra vertraagd is . Mailen komt ook geen response op kortom slechte service en slecht bereikbaar . Inmiddels na contact twee boekjes binnen 24 uur alsnog ontvangen . Het schijnt dat er door de drukte die week veel fout was gegaaan
The Trustpilot Experience