See what reviewers are saying

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

GÆNS creëert unieke, op maat gemaakte sieraden met vakmanschap en passie. Gespecialiseerd in grillz en luxe accessoires, helpen we klanten hun stijl uit te drukken met exclusieve ontwerpen van topkwaliteit. Onze focus ligt op individualiteit, precisie en een uitzonderlijke klantbeleving. Met persoonlijke service en snelle levering zorgen we voor een perfecte match tussen sieraden en klant.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super tevreden over mijn…

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Gaens.nl! De service was echt top. Vanaf het moment van bestellen werd ik goed geholpen en alles verliep heel soepel. Wat mij vooral positief verraste, was hoe snel ik mijn grillz heb ontvangen, veel sneller dan ik had verwacht!

De kwaliteit is ook precies wat ik hoopte en alles zat netjes verpakt. Je merkt dat ze aandacht hebben voor hun klanten en voor het product dat ze leveren.

Als je op zoek bent naar goede grillz en een betrouwbare service, dan kan ik Gaens.nl zeker aanraden.

March 4, 2026

Reply from Gaens

Bedankt voor je mooie woorden Geoffrey, dit waarderen we echt.

Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit. We besteden veel aandacht aan elk detail, dus het is top om te zien dat dit ook zo wordt ervaren.

Enjoy je grillz en je bent altijd welkom als je in de toekomst nog iets unieks wilt laten maken.

Rated 5 out of 5 stars

Goede Klantenservice en je wordt heel…

Goede Klantenservice en je wordt heel goed begeleid door het proces.

De grill is prachtig geworden en zit ook heel goed !

Bedankt !

January 21, 2026

Reply from Gaens

Bedankt voor je mooie review Michael!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het proces en het eindresultaat. We besteden veel aandacht aan het begeleiden van onze klanten en het perfect laten passen van elke grill.

Veel plezier met je grill en je bent altijd welkom als je in de toekomst nog iets wilt laten maken.

Reply from Gaens

Dankjewel voor je review, Vincent!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in GÆNS!

Prachtig en uniek tandjuweel

Ik denk dat ze bij Gaens niet beter konden doen. Mijn grillz zijn uniek en passen perfect bij hoe ik me aan de buitenwereld toon. Een eerste versie zag er schitterend uit en paste zeer goed aan de bovenkant, maar viel niet perfect comfortabel bij het sluiten van mijn mond. Dit is omdat ik een afwijkende vorm heb besteld met extra lange, scherpe tanden. Ik mocht mijn grillz terugsturen en ze werden door Dinand bijgewerkt en vallen nu goed. Ik ben dus zeer tevreden van het tandjuweel, de persoonlijke service alsook de kostprijs, die me correct lijkt. Warme groeten en veel succes!

December 7, 2025

Reply from Gaens

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review, Jonas.
Mooi om te lezen dat je het eindresultaat als uniek en passend ervaart. Bij maatwerk kan het soms nodig zijn om bij te sturen, en we vinden het belangrijk dat dit zorgvuldig en persoonlijk wordt opgelost tot alles perfect zit.
Fijn dat je tevreden bent met zowel het tandjuweel als de service. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden. Veel plezier ermee!

Aanrader!

Ik heb net voor oud en nieuw besteld en vandaag binnen gekomen. Alles was duidelijk en de moldkits waren goed. Mocht het verkeerd gaan krijg je een nieuwe toegestuurd met een kleine tegen betaling. Goede communicatie hebben ze ik raad het ze zeker aan. De Grillz zijn van goede kwaliteit, mooi verpakt en de benodigdheden om ze mooi te houden. Ze zitten ook echt goed op de tand dus je voelt er vrij weinig van zoals het hoort! Dus zeker een aanrader✅

January 12, 2026

Reply from Gaens

Dankjewel voor je mooie review, Jeremiah!
Super om te horen dat alles duidelijk was en dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van de grillz. We besteden veel aandacht aan communicatie en afwerking, dus het is fijn dat dat wordt gewaardeerd.
Veel plezier ermee en je bent altijd welkom als we je nog ergens bij kunnen helpen!

Grill

Ik ben vanaf moment 1 tot het eindresultaat op te hoogte gehouden van alles, was ook interessant om te zien hoe het proces een beetje in mekaar zit. Echt een geweldig en vriendelijk persoon die mijn vragen beantwoorde en er zit echt vakmanschap in, ik raad dit iedereen aan die een grill wil aanschaffen. Voor een top prijs krijg je echt meer bij Gaens ga zo door! Mijn complimenten!

December 31, 2025

Reply from Gaens

Dankjewel voor deze mooie review, Jessie. Fijn om te horen dat je gedurende het hele proces goed bent meegenomen en inzicht hebt gekregen in hoe alles tot stand komt. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en vakmanschap, dus dit betekent veel voor ons. Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten!

Top!

Ik ben goed geholpen

November 24, 2025

Reply from Gaens

Dankjewel Sean! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent over de service. Veel plezier met je grillz! 🙌✨

Rated 5 out of 5 stars

Top service, snelle levering grillz, Geans is the best

Ik ben ontzettend blij met mijn zilvere grillz, vanaf het eerste moment van bestelling ben ik zeer professionele en vriendelijk geholpen, de informatie is zeer duidelijk hoe je een moldkit van je gebit moet maken, per mail instructions gekregen met video hoe het moet.

Verzending van je moldkit van je gebit word ook nog eens betaald, wat een service geeft Dinand. Plus, hij houdt je continue op de hoogte hoe je grillz eruit gaat zien, en of je tevreden bent met het ontwerp. Professionele vakmanschap van het maken van de grillz. Ik raad het iedereen aan, die eens iets moois wilt hebben, een prachtig sieraad voor je tanden. En de levering is ook vrij snel, het word in een mooi doosje geleverd, plus extraatje om je grillz op te brengen en een doekje om schoon te houden met een opberg doosje, plus je eigen gebit van de moldkit in een mooi zwart zakje. Wat een service, ik ben echt heel fijn geholpen, en ik kom zeker terug voor mijn volgende grillz. Dankjewel Dinand😎

December 4, 2025

Reply from Gaens

Wat een geweldige review om te lezen, dankjewel 🙏
Ik ben superblij dat je zo tevreden bent met je zilveren grill en met de hele ervaring eromheen.

We stoppen veel tijd in duidelijke communicatie, een goede mold kit en strak vakmanschap, dus het doet me echt goed om te horen dat dit allemaal zo is binnengekomen. En natuurlijk dat je blij bent met de extra’s en de snelle levering, dat zijn precies de details die het verschil moeten maken.

Geniet van je grill, en je weet me te vinden als je ooit een nieuwe set wilt laten maken of vragen hebt.
Nogmaals dank voor het vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

ik heb echt super in contact gestaan…

ik heb echt super in contact gestaan met het team van GAENS. Hele goede service en topkwaliteit geleverd

October 27, 2025

Reply from Gaens

Wat tof om te horen Migi! 🙌 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Ons team streeft altijd naar topkwaliteit en service, dus het is geweldig om te zien dat dat is overgekomen. Bedankt voor je vertrouwen in GÆNS. ✨

Aanrader!

Ongelofelijk blij met mijn custom grill!
Onwijs goed geholpen en zeker een aanrader als je custom grills wilt.

May 30, 2025

Reply from Gaens

Superfijn om te horen, Luuk! 🙏 We zijn blij dat je tevreden bent met je custom grill. Bedankt voor je vertrouwen in GAENS

Aanrader!

Prettige en duidelijke communicatie, behulpzaam en leveren kwaliteit. Snelle verzending. Uitgebreid assortiment voor mannen en vrouwen. Aanrader!

October 24, 2025

Reply from Gaens

Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in GÆNS.
We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over het proces en het eindresultaat.
Elke custom grill is voor ons een uniek project waarin we streven naar perfectie.

Geniet van je piece!

Team GÆNS

Rated 5 out of 5 stars

All Artists Get a Custom Grill!!!

Ik ben ontzettend goed geholpen door Dien met alles wat ik nodig had of elke vraag die ik had, hij heeft me ook geholpen bij het designen van me custom grillz en werd er persoonlijk voor mij de tijd genomen om begeleiding te krijgen bij het maken van mijn gebitsafdruk.

Supper bedankt Team GAENS

August 6, 2025

Reply from Gaens

Thanks voor je review 🙏 supertof om te horen dat je zo blij bent met het hele proces en je custom grillz! We doen altijd ons best om het persoonlijk te houden en samen echt iets unieks te maken. Appreciate you for trusting us.

– Team GÆNS

Supergoede en snelle service

Supergoede en snelle service! Kwaliteit van de grill is ook top

July 17, 2025

Reply from Gaens

Bedankt voor je positieve review, Yorick! 🙏 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze snelle service. Veel plezier met je grill!

Geweldige kwaliteit en topservice

Geweldig! Wat een kwaliteit levert Se7en Studio zeg.
Ik ben echt supertevreden met het eindresultaat van mijn custom made grillz. Vanaf het eerste contact tot aan de levering liep alles soepel en professioneel. Er werd goed meegedacht met mijn ideeën en echt gelet op elk detail.
De service? Echt top.
Altijd snel en duidelijk antwoord op m’n vragen, en je merkt gewoon dat er tijd en aandacht wordt gestoken in het hele proces. Die persoonlijke aanpak maakt echt het verschil.

Kortom: topkwaliteit, uitstekende service, en een resultaat waar je alleen maar trots op kunt zijn. Nogmaals heel erg bedankt man!

May 21, 2025

Wow Isaiah, dank je wel voor deze geweldige review! 🙏
Het betekent enorm veel om te horen dat je zo tevreden bent met je custom grillz en het hele proces daaromheen. We doen ons uiterste best om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook écht met de klant mee te denken, supertof dat jij dat zo hebt ervaren.

Dankjewel voor je vertrouwen en je positieve energie. Je bent altijd welkom bij Se7en Studio!

Rated 5 out of 5 stars

Goeie service, goeie kwaliteit!

Een hele fijne ervaring gehad! Ik heb een armband en grill besteld via de website, en deze waren beide super snel binnen. Ook zijn beide items van top kwaliteit. De packaging was ook heel goed. Al met al top service!

May 15, 2025

Bedankt voor je mooie woorden, Glenn! 🙌
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de armband als de grillz. We doen ons best om topkwaliteit te leveren én alles mooi te verpakken, dus dit soort feedback betekent veel voor ons. We hopen je snel weer terug te zien bij Se7en Studio!

Hele fijne ervaring bij Se7en Studio

Hele fijne ervaring bij Se7en Studio! Prachtige sieraden van topkwaliteit die mooi blijven. Er wordt echt met je meegedacht en de service is top. Mijn gouden tennisbracelet is er een die opvalt en waar ik veel complimenten over krijg. Absoluut een aanrader voor iedereen die een mooi sieraad zoekt!

May 1, 2025

Hi Sara,
Wat superleuk om te lezen! Dankjewel voor je lieve woorden 💚
We zijn blij dat je zo blij bent met je tennisbracelet – en dat je er complimenten over krijgt, is precies waarvoor we het doen! We denken graag met je mee, en het doet ons goed dat je dat hebt gevoeld.
Je bent altijd welkom bij Se7en Studio!

Rated 5 out of 5 stars

Extreem positieve ervaring met Se7en Studio!

Ik geef mijn ervaring met Se7en Studio vijf sterren, doordat ik ten eerste, het allerbelangrijkste, mijn grilzz daadwerkelijk binnen 2 á 3 weken binnenkreeg. Verder kon ik gedurende het hele proces van A-Z altijd gerust met vragen komen, waar altijd binnen maximaal een half uur op werd gereageerd.

De customer service, het proces en de kwaliteit van de grillz waren uitmuntend. Met de grillz die ik opgestuurd kreeg, kreeg ik een grillz-kit, waar onder andere het volgende in zat; mijn grillz, speciale lijm voor de grillz, een juweliers doekje, een houder voor mijn grillz, mijn gebit gemaakt van gips en een mini-vitrinekast waar je grillz in bewaard kunnen worden.

Al om al zou ik Se7en Studio zeker kunnen aanraden als professioneel en betrouwbaar. Ik ben van plan om in de nabije toekomst zeker een nieuwe set grillz te bestellen!

April 16, 2025

Hi Anouar,
Wauw, wat een review! Echt bedankt voor je uitgebreide en positieve woorden 🙏
We zijn superblij dat je zo tevreden bent met het hele proces – van service tot levering en natuurlijk de grillz zelf. We steken veel liefde in elk detail, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren 💚
We kijken ernaar uit om in de toekomst weer iets moois voor je te maken!

Super service!

Super service!

May 1, 2025

Hi Noah,
Dankjewel voor je mooie woorden! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service 💚

Top service.

Ik ben goed geholpen door Dinand, nam goed de tijd voor me. Eerste design pastte niet, heeft een gloednieuwe gemaakt en me beiden laten houden. Top service, houd je overal van op de hoogte!

April 2, 2025

Hi Roxy,

Heel erg bedankt voor je positieve review!💚 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Ik vind het belangrijk om net dat stapje extra te zetten en klanten goed op de hoogte te houden, dus fijn dat je dat waardeert. Als je in de toekomst nog iets speciaals wilt laten maken, sta ik weer voor je klaar.

Geweldige service

Ik ben zo goed geholpen en had het gevoel dat hij alle tijd nam om mijn design goed voor ogen te krijgen.
mn grillz zijn super vet geworden en zitten echt super goed. het ging snel en was allemaal netjes afgehandeld. als ik nog een grill wil ga ik ze zeker hier bestellen :)))!!!!

February 27, 2025

Hi Kim,

Wat een toffe review, dankjewel!💚 Fijn om te horen dat je zo blij bent met je grillz én met hoe alles verlopen is. Ik vind het belangrijk dat elk design precies past bij wat jij in gedachten hebt, dus het is mooi dat dat is gelukt. Als je ooit weer iets unieks wilt laten maken, ben je altijd welkom!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look