See what reviewers are saying
Super klantgericht, vriendelijk. Alles werd tot in de puntjes verteld wanneer de zetel geleverd zou worden. Op dag van levering 1uur op voorhand opgebeld geweest. Chauffeur was heel behulpzaam en vri... See more
Topwinkel!!
Zondag op site besteld,zaterdag erop al in huis!!
Zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn,ondanks de drukte in hun winkels,de website,hun acties..
Ze zijn zeer correct,en zou het iedereen aanbevelen!
Mij als klant hebben ze!!
Ik ben fan!!
zetel kapot na nog geen 2 jaar bij ons
Zetel gekocht op 03/01/2024, geleverd op 07/04/2024. Staat er nog geen 2 jaar en vertoont al heel wat slijtage. Naden komen los, zwakke plekken in rugleuning, .... Jammer dat ik hier geen foto's kan bijzetten om te bewijzen. Alleen maar negatieve respons !!!! Koop daar nooit ! Verdienen zelf nog geen 1 ster !
Denk dat hun klantbeoordelingen op hun website allemaal zelf geschreven zijn ...
negatief
Ik geef 1 maar zou zelfs 0 willen geven.
De levering voor mijn sofa is alles behalve goed verlopen. Ten eerste heb ik na 1 maand telkens zelf moeten bellen omdat er niets werd meegedeeld omtrent de levering. De leveringsdatum werd 3 dagen op voorhand vermeld gewoon omdat ik gebeld had en niet andersom zelfs geen mail... En daarbovenop worden de afgesproken uren van levering niet nageleefd. Hun chauffeur doet naar zijn eigen zin alhoewel ik expliciet een uur met hem afspreek. Daardoor moest mijn 78jarige moeder in de regen naar beneden om te helpen. Dit is echt onaanvaardbaar voor de prijs die wij betalen.
Zeer slechte service
Zeer slechte service en totaal geen klantgerichtheid
In augustus vorig jaar heb ik bij Seats For You een volledige meubelset aangekocht. Vanaf het begin waren er problemen, maar helaas bleek de dienst na verkoop volledig onbestaande.
De verlichting in de kast werkte niet, het schab van het tv-meubel was fout en moest vervangen worden. In plaats van dit correct op te lossen, plakte een medewerkster mijn bestelbon gewoon met plakband op het schab. Wanneer ik later terugging om mijn nieuwe schabje op te halen, wilde ze het papier eraf trekken en daarbij kwam de volledige houtlook-laag mee los. Resultaat: nóg meer schade door hun eigen toedoen.
Daarnaast heb ik meerdere keren gemeld dat er kringen op mijn eettafelblad kwamen, terwijl hier normaal en zorgvuldig mee werd omgegaan. Dit probleem werd gewoon genegeerd. Er werd geen oplossing aangeboden, geen onderzoek gedaan, niets.
Uiteindelijk krijg ik te horen dat zij “enkel instaan voor de verkoop” en dat ik zelf het bedrijf maar moet aanspreken. Ongelooflijk. Ik ga dus naar huis zonder nieuwe onderdelen, zonder oplossing voor mijn eettafel en zonder enige vorm van verantwoordelijkheid van hun kant.
Dit dossier sleept al aan sinds augustus vorig jaar en tot op vandaag is er niets opgelost. Geen service, geen opvolging, geen respect voor de klant. Absoluut geen aanrader. Ik zal hier nooit meer iets kopen en raad iedereen aan goed na te denken voor ze hier geld uitgeven.
Vuile omgeving, ratten, vocht en dode spinnen.. klantvriendelijkheid? Dat is iets wat ze daar niet kennen!!
Ik heb na lang zoeken een relaxzetel…
Ik heb na lang zoeken een relaxzetel gevonden in de kleur die bij mijn inrichting past. Na een bestelling geplaatst te hebben kreeg ik na ongeveer twee weken een bericht op mijn voicemail dat de zetel alleen nog leverbaar was in twee andere kleuren. Men vroeg mij om contact op te nemen om te laten weten of ik mij kon vinden in hun voorstel of liever een terugbetaling wou. Nooit of te nimmer werd ik onder druk gezet. De communicatie verliep gemoedelijk en vriendelijk. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en vandaag ongeveer vier dagen later stond het bedrag netjes op mijn rekening. Ik was heel tevreden en aangenaam verrast dat ik ondanks sommige mindere revieuws correct werd verdergeholpen. Ik wil hier benadrukken dat ik geheel vrijwillig en zonder enige beloning of vergoeding beslist heb om dit te delen met anderen. Ik vond het nodig om deze review te schrijven om duidelijk te maken dat Seats4you in mijn geval zeer goede punten heeft gescoord ondanks het mislopen van mijn gekozen meubel. Getekend Filip Verbist
Bij de verkoop was de verkoopster…
Bij de verkoop was de verkoopster vriendelijk en behulpzaam met uitleg.Wij zijn tevreden met onze aankoop.Over de levering ben ik niet zo tevreden.De hoeksalon werd afgeleverd door 1 persoon.Werd in huis geplaatst en vertrok toen.Wij moesten ons plan trekken met de montage.Dus het verpakkingmateriaal nam hij ook niet mee.Dit was niet afgesproken.Dit is een tekortkoming bij de verkoopster.Dit zijn zware zetels en niet iedereen kan daar weg mee.Nee,daar ben ik niet tevreden over.Zal hier aan denken bij een volgende aankoop!
Alles perfect verlopen
Geen opdringerige verkoper,perfect op tijd geleverd.Heel vriendelijke chauffeur,heel goede prijs/kwaliteit.
Top service !
Snelle levering, vriendelijke mensen bij het afleveren en heel behulpzaam
Heel goede winkel
Heel goede winkel, onze boxspring werd snel geleverd en in de winkel waren ze vriendelijk.
alles goed
Goed ontvangen geweest in de winkel en enkele dagen later onze zetel ontvangen op de afgesproken datum.
Super klantgericht
Super klantgericht, vriendelijk.
Alles werd tot in de puntjes verteld wanneer de zetel geleverd zou worden. Op dag van levering 1uur op voorhand opgebeld geweest. Chauffeur was heel behulpzaam en vriendelijk. Top service. Mij zien ze zeker nog terug. Ik raad seats4you aan bij vrienden en familie.
Fauteuil venant s'en doute seul et à pied du bout du monde 🙄
j'ai commandé un fauteuil le 24 avril ça devait prendre 12 semaines, pas de nouvelles du fauteuil... téléphone, mail à plusieurs reprise et quand j'ai enfin eu quelqu'un au bout du file il m'a dit " ça peu prendre du retard, aucune compensation " et le meilleur " je vais pas parler avec vous toute la journée " !! Des gros arnaqueurs qui n'en ont qu'après votre pognon le reste ils s'en foutent
3 maand geleden op 7 mei 25
3 maand geleden op 7 mei 25 , een bestelling geplaatst via de website , kies een zetel waar bij staat op voorraad en de bedfunctie erbij , dit ging een 8 weken duren omdat met bedfunctie blijkbaar op bestelling is , na 9 weken nog niks vernomen, dus mailtje gestuurd en kreeg als antwoord dat het fabriek in verlof was tot 14 juli. 2 weken later telefoon dat men zetel binnen was en afgesproken om op 6 augustus te leveren. Die voormiddag krijg ik telefoon van de chauffeur met de vraag welke kleur ik had besteld, hij had slecht nieuws want er stond alleen een zwarte met bedfunctie. Ik moet weer 2 weken wachten. Ondertussen proberen bellen, telefonisch momenteel niet bereikbaar want die persoon is afwezig. Er is dan maar een mens wss die een telefoon kan beantwoorden. Mails gestuurd, ook hier geen reactie meer op . Eerste en laatste keer dat ik hier nog bestel , dit is schandalig naar klanten service toe . Uiteindelijk toch contact gekregen en
een andere zetel gekozen die wel op voorraad was ,want blijkbaar was er vanalles misgelopen met mijn bestelling en ja hoor werd op 16 augustus geleverd.
Uiteindelijk wel blij met de keuze , comfortabele zetel in mooie stevige stof.
Wel jammer dat er geen tegenprestatie werd gedaan voor mijn wachten , 7 mei bestellen en 16 augustus kunnen zitten is toch wel lang
Super klantvriendelijk
Super klantvriendelijk, heel goed geholpen vanaf binnenkomst. Heb er een sofa en boxsprings gekocht, wist onmiddellijk wanneer ze hem exact konden leveren. Ik ga het niet rap zeggen maar versta geen moer van die slechte reviews... Top zaak ik raad het dan ook aan bij men vrienden en familie!
Goed kwaliteit vriendelijk personeel…
Goed kwaliteit vriendelijk personeel ben echt content van mij aankopen 😄
Ze hebbem de zetel vlot geleverd
Ze hebbem de zetel vlot geleverd ! Een uur op voorhand sms gekregen van de chauffeur dat hij opweg was na mij . Er was niet van schade te zien , ik heb zeker geen slechte ervaring zoals sommigte andere mensen. Ik ben tevreden !
Prete a faire de gros achats ..
Prete a faire de gros achats ... mais les vendeurs te font passer de l un a l autre et te font attendre une eternite. On a perdu patience et on est parti a Crack où tout s est fait rapidement...
Je n y retournerai plus. C etait mieux quand c etait astrid
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.