Hurtig levering, men at få to mystery boxe hvor man får en engelsk og en tysk fodboldtrøje begge stort set helt hvide er for kedeligt. Vi bestilte også 2 vintage boxe som var en Bayern trøje og e... See more
Company replied
Der var ret hurtig levering og produkterne jeg købte var meget tilfredsstillende. Enten var jeg heldig to gange, ellers så er det bare et godt udvalg. Jeg var dog lidt skuffet over indpakningen den ko... See more
Company replied
Virkelig fedt koncept og rigtig god kvalitet af fodboldtrøjer 🤩🔥bestilte en united box og en bif box. Jeg er meget tilfreds med min Eriksen united trøje og szymanowski brøndby trøje 🤩🔥
Secondsport lyttede til ønsker for box’en - min søn var meget tilfreds - modtog super flot trøje med navn på spiller, som også betød noget for klubben.
Company replied
Secondsport sælger brugte ikoniske fodboldtrøjer. Alle trøjerne vi sælger er ægte. Vi køber også gerne dine trøjer
Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Der var ingen navn på trøjen + den blev leveret i en maltrakteret æske, som uden tvivl var åbne af flere omgange… STOR skuffelse!!

Reply from Secondsport
Jeg havde ønsket mig en United-trøje i en mystery box, men jeg fik i stedet en trøje der er alt for lille, og som hverken har spillernavn eller badges på - så den er lidt intetsigende. Synes det er vildt, når man betaler 750 kr. for en trøje, synes ikke det er pengene værd. Eneste grund til 2 stjerner er, at trøjen faktisk er i god stand, som lovet.

Reply from Secondsport
Bestilte varer blev levret som aftalt, og i god stand.
Jeg bestilte en mystery box den 20/5, og har stadig ikke fået den endnu trods de har sagt flere gange den er på vej.

Reply from Secondsport
Det var en meget gammel trøje og jeg fik forståelsen af det var en spiller der havde haft den, men intet navn bag på. Også siger i jeres trøjer min er 750 kr værd . Ja det er de bestemt nok fra ny af. Men den her var virkelig virkelig slidt også er det ik sådan en kæmpe klub med mange gode spiller som de helt store , real Madrid , Barcelona , osv. så var lidt ked a min trøje :/

Reply from Secondsport
Alt spillede- flot trøje og hurtig levering. Handler gerne der igenn
Opdatering: Vi fik løst problemet!
Svarer ikke på henvendelser.
Jeg har skrevet til Second Sport flere gange for at få informationer om en pakke, der ved en fejl er blevet sendt tilbage. Der er totalt radiotavshed, intet svar, og det er super frustrerende når man står og mangler noget, og også har nogle penge ude.

Reply from Secondsport
Efter at min ordre blev annulleret fik jeg en mail hvor der stod at jeg ville få refunderet mine penge hurtigst muligt..
Der er nu gået et par uger uden jeg har fået en eneste krone tilbage

Reply from Secondsport
Virkelig god kvalitet 🔥🤩jeg bestilte en united box og er meget tilfreds🤩👍virkelig fed udebane trøje fra 17-18 sæsonen.