VARNING för detta företag
VARNING för detta företag! Dom uppriktigt lurade oss på 2 saker som gett oss en merkostnad på 829+165kr månaden. Vi lade till en ny kamera, en glasskross - samtidigt så ville säljaren gärna byta centralen men jag sa att vi bara behövde en kamera och en glaskross, han envisades att centralen skulle bytas men jag sa bestämt nej, det är vi inte intresserade av. Slutgiltligen erbjöd han sig att faktiskt bjuda på centralen då "vi behöver ändå uppdatera centralen förr eller senare" och jag tolkade det som att dom då även slipper åka ut en annan gång för detta bytet. Vi sa självklart ja till det, det har ingen aktuell skillnad för oss vare sig om vi hade brukat en gammal central eller en ny, och han ändå ville passa på att lägga till detta kostnadsfritt men i efterhand visar det sig att dom har lagt till detta på det handskrivna kvittot som jag signerat i efterhand vilket jag nu då helt plötsligt får betala 829kr i månaden för, kungälvs larmcentral tror jag det var som jobbar för securitas. Man kunde även "delbetala" kostnaden för 45kr/mån och tog det erbjudandet under 12mån, men det visar sig även att dom istället för att ha 1 faktura så delar dom upp det i flera, dom skickar nu ut 3 fakturor och vi har ingen möjlighet att lägga ihop dom när vi pratat med dom per telefon, "det är omöjligt när man delbetalar" varje faktura läggs det på 60kr på i fakturaavgift samt en ny delbetalningskostnad per artikel, så totalt 120kr+45 extra som viabsolut inte bör betala för. Så man börjar förstå var securitas tjänar extra bra pengar. Riktigt skamligt företag. Gällande larmcentralen vi får betala 829kr /mån för + delbet, till den hänvisar dom att jag signerat avtalet. Men jag är 100% säker att säljaren bjöd på det, och att han i efterhand garanterat måste ha lagt till en bock för "byte av central", och jag hittar ju självklart inte den förbannade handskrivna kvitto kopian. Ush. Dom är totalt skamliga. Skulle aldrig rekommendera detta företag till någon när jag vet att dom är ute efter att luras i det ekonomiska.
April 17, 2020
Unprompted review