1. Jewelry Store

Written by the company

Selia.dk tilbyder elegante og vandfaste smykker i høj kvalitet til den moderne kvinde. Udforsk tidløse designs, der kombinerer stil og holdbarhed – perfekte til enhver lejlighed. Shop smykker, der holder, uden at gå på kompromis med æstetik.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gode positive ord at sige

Jeg har gode positive ord at sige om Selia.dk.
Jeg fik mine smykker dagen efter de blev bestilt, og er simpelthen så glad for smykkerne. De er små smukke, og kan stadig ikke forstå at de har været SÅ billige.
Selia.dk får min varmeste anbefaling, og det vil altid være dem jeg vender tilbage til når jeg skal købe smykker - hvad end det er til mig selv eller til en gave!!

February 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God holdbarhed og kvalitet!

Endelig ringe der også passer og klæder lidt mere buttede fingre. Ringene er justerbare og det gør dem så nemt at style på forskellige fingre!
Guldbelægningen er så fin og holdbar, også i sved og vand. Virkelig en kæmpe anbefaling!

February 8, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Der var utrolig hurtig levering

Der var utrolig hurtig levering, hvilket jeg er kæmpe fan af! For når man har bestilt en pakke vil man også bare gerne have at den kommer så hurtigt som muligt!

Derudover er det nogle lækre smykker som kan bruges til både hverdag og fest. Og jeg er en træningspige, så det med stadig at kan have smykker på når jeg træner synes jeg er utrolig skønt. Og det kan man med smykkerne fra Selia, da de er sved og vand sikre.

Så alt I alt en god oplevelse!

Eneste minus, kunne godt bruge et lidt større udvalg af smykkerne. Og især nogle armbånd kunne være nice!

January 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Smukke smykker og hurtig levering

Det har været en dejlig oplevelse at købe smykker fra Selia. Deres smykker var ligesom på billederne på hjemmesiden og leveringen var hurtig. Kan klart anbefale at bestille smykker derfra😁

January 27, 2025

Hej Julie 🩷

Mange tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at smykkerne var som forventet!
Vi håber du er glad for dem.

🤩🤩🤩🤩

2. gang jeg handler her 🤩
Hurtig levering, en dejlig oplevelse med en håndskrevet hilsen ❤️
Ikke sidste gang jeg handler her.

February 5, 2025

Hej Lene ❤️

Mange tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Vi håber du er glad for dine smykker ✨

Flotte smykker

Flotte smykker, hurtig levering og super service. Ikke sidste gang jeg handler her

December 21, 2024

Hej Ninna 🫶🏼

Rigtig flotte smykker

Rigtig flotte smykker, god kvalitet og hurtig kundeservice

February 8, 2025

Hej Liv ❤️‍🔥

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefales pæne smukker til…

Kan varmt anbefales pæne smukker til gode penge hurtig levering

Kan varmt anbefales

December 12, 2024

Hej Tommy,

Tak for din fine anmeldelse - Det sætter vi stor pris på ❤️

- Selia✨

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig finde smykker af god kvalitet

Rigtig finde smykker af god kvalitet.
Her kan man snakke om at pris og kvalitet ikke hænger sammen, men på den gode måde!
Kan klart anbefales!

December 9, 2024

Hej Maiken.

Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget.

- De bedste hilsner
Selia💖

Fik de fineste smykker

Fik de fineste smykker, med hurtig levering.

Kan varmt anbefales

December 6, 2024