Før jeg fandt dette firma, var det endnu ikke lykkedes mig at finde en bilparfume der passede til fars bil. Efter at have kontaktet dem for at høre om deres passede til hans bil, sendte de kvit og fri... See more
See what reviewers are saying
Virkelig god bilduft. Jeg synes alle de bildufte der findes på markedet kan blive lidt for syntetiske/kraftige. Men den fra serazh giver en dejlig balanceret duft, kan virkelig anbefales
Jeg købte en bilduft, og man kan tydeligt dufte, at kvaliteten er bedre og mere luksuriøs end almindelige bildofte. Leveringen var også hurtig, så jeg er meget tilfreds med købet
Sindssyg bilduft! Jeg var træt af Rituals, så da jeg fandt SerazH, så prøvede jeg det, og deres bilduft giver meget mere duft i bilen, end den jeg havde fra Rituals! Kan kun anbefales.
People also looked at
Var lidt skeptisk i starten
Var lidt skeptisk i starten, da jeg synes siden var lidt blank, men jeg gav det et forsøg og det er den bedste oplevelse jeg har fået længe på nettet! Jeg bestilte en bundle med his og her ride, og fik en ekstra parfume
Jeg kan klart anbefale parfumen “his…
Jeg kan klart anbefale parfumen “the driver” det dufter fantastisk samtidig med at den har en elegant og lukseriøs design der virkelig giver en Old money Vibe i bilen
Holder længe👍🏽
Jeg har lige modtaget min pakke med “His Ride”. Jeg må indrømme den er virkelig imponerende, så længe den kan holde igennem en lang dag👍🏽
Jeg bestilte en parfume fra Serazh som…
Jeg bestilte en parfume fra Serazh som hed Kilic virkelig god parfume som jeg er virkelig glad for. Vil helt klart prøve nogle af de andre dufte
Hurtig levering og gode produkter til…
Hurtig levering og gode produkter til billige priser! Kan klart anbefales, 5/5 stjerner herfra
Nyt parfumebrand med stort potentiale!
Jeg har netop modtaget min første bestilling fra Serazh og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket!
Parfumen Kilic er uden tvivl min favorit. En lækker, maskulin duft, som holder hele dagen.
Jeg er meget imponeret over både kvaliteten og holdbarheden, især taget i betragtning af, at Serazh er et relativt nyt parfumebrand.
Bilduftene fortjener også ros designet er virkelig lækkert og af høj kvalitet, og duftene matcher det flotte ydre.
Alt i alt er jeg virkelig imponeret over Serazh.
Prøv både bilduften og parfumen "Kilic"…
Prøv både bilduften og parfumen "Kilic" alle andre bildufte, dufter syntetisk i forhold til denne her!
En oplevelse for sanserne
En oplevelse for sanserne – både i bilen og på huden!
Jeg har efterhånden prøvet mange bildufte, men disse bilparfumer overgår alt, hvad jeg tidligere har haft i bilen! Duften er ikke bare kraftig og langtidsholdbar – den oser af kvalitet og eksklusivitet. Man føler næsten, man træder ind i en luksusbutik hver gang man sætter sig bag rattet. De bliver lagt mærke til af alle, der sætter sig ind – “hvad er det for en duft?”, spørger folk tit.
Og så er der parfumen Kılıç…
Wow. Den er helt sin egen. Maskulin, dyb og kraftfuld – men samtidig elegant og sofistikeret. Den holder hele dagen, udvikler sig flot over tid og formår at balancere det orientalske med det moderne. Hvis du er til nicheparfumer, der skiller sig ud, men stadig føles luksuriøse og gennemtænkte – så er Kılıç et must-have.
Jeg har fået så mange komplimenter, siden jeg begyndte at bruge den – både til daglig og ved særlige lejligheder. Det er tydeligt, at der er kælet for både indhold og design.
Anbefales varmt – her er virkelig tale om kvalitetsdufte, som skiller sig ud fra mængden. 🙌
Deres bildufte er virkelig god…
Deres bildufte er virkelig god kvalitet, de dufter faktisk af noget godt og ikke rengøringsprodukter.
Har ikke prøvet parfumerne endnu.