Servicetrust ejendomsservice Reviews 5

4. Gardener
  5. Grounds Maintenance Service
  6. Render Cleaning Service

Written by the company

Ejendomsservice i høj kvalitet Hos Servicetrust Ejendomsservice brænder vi for at levere løsninger af højeste kvalitet. Vi stræber efter at skabe resultater, der ikke bare lever op til forventningerne, men overgår dem – hver eneste gang. Håndværk er for os en kunst, og hvert projekt er en mulighed for at skabe noget særligt. Med en stærk faglighed sikrer vi innovative løsninger, der er skræddersyet til hver enkelt opgave. Hos os får du altid en fast kontaktperson, der kender din opgave og sørger for, at alt forløber som aftalt. Vi tilbyder professionelle ejendomsservices til boligforeninger, herunder viceværtservice, ugentlig trappevask, vedligeholdelse af grønne områder samt vinduespudsning. Vores samlede servicepakke tilpasses foreningens behov og sikrer høj kvalitet, stabil drift og gennemsigtig kommunikation.

4.1

3-star
2-star
1-star

Særdeles tilfredse.

Vi har brugt Servicetrust i ca. 2 år, og har været særdeles tilfredse med deres arbejde. De er altid venlige, imødekommende og hjælpsomme.
De overholder altid indgåede aftaler og er til at stole på.
Varmemester Jens Jørgensen
Præstekærhaven, Brønshøj.

March 17, 2026

Reply from Servicetrust ejendomsservice

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Jens!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde gennem så lang tid. Vi sætter stor pris på samarbejdet med jer i Præstekærhaven og er glade for, at vores indsats bliver værdsat.
Servicetrust Ejendomservice 😊

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Som vicevært i AB Telemarken har jeg…

Som vicevært i AB Telemarken har jeg benyttet Servicetrust Ejendomsservice, når jeg har haft brug for hjælp. Jeg har altid oplevet en super god og pålidelig service. Stor anbefaling herfra!

March 6, 2026

Kære Lasse
Det er en fornøjelse at passe på jeres skønne ejendom, og vi er super stolte over at kunne levere en service, I kan være tilfredse med.

Tusind tak for den flotte anbefaling – det betyder meget for os.

Servicetrust Ejendomsservice

Super samarbejdspartner og god service

Super samarbejdspartner og god service

Vi har et rigtig godt samarbejde med Libak fra service Trust.
Kan klart anbefale ham.
God kundeservice og grundigt arbejde ✅

March 3, 2026

Kære Holmer Vinduespudsning

Hos Service Trust er vi rigtig glade for at have fundet den perfekte løsning til vores kunder. Samarbejdet med jer gør, at vi kan tilbyde en komplet pakke inden for ejendomsservice, hvor jeres unikke og professionelle vinduespudsning er en vigtig del af helheden.

Vi sætter stor pris på det gode samarbejde og ser frem til mange flere opgaver sammen.

Service Trust Ejendomsservice

Fantastisk rengøringsservice

Fantastisk rengøringsservice – pålidelig, grundig og den bedste pris vi har fundet lokalt. De rengør vores klinik hver mandag inden åbning, hvilket var overraskende svært at finde. De tager sig af alle de små detaljer: de rigtige produkter til vores ubehandlede gulvbrædder, fylder papirdispensere op og vasker ruderne indvendigt – intet bliver overset. At møde ind til en ren klinik hver uge er en fantastisk måde at starte på. Varmt anbefalet til enhver virksomhed, der søger et pålideligt og professionelt team.

March 2, 2026

MacFarlane Psychology Group

Tusind tak for de flotte ord og den tillid, I viser os 🙏

Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med både kvaliteten og pålideligheden i vores arbejde. Vi ved, hvor vigtigt det er at møde ind til en ren og indbydende klinik – Vi ser frem til fortsat at passe godt på jeres klinik.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk samarbejde og høj kvalitet

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Servicetrust Ejendomsservice og kan kun give dem vores varmeste anbefaling. Vi har altid oplevet en høj grad af professionalisme og en fantastisk service. De er imødekommende, pålidelige og leverer et stykke arbejde af virkelig høj kvalitet.

Samarbejdet fungerer upåklageligt, og kommunikationen er altid klar og effektiv. Særligt vil vi fremhæve Liban, som altid er utrolig venlig, imødekommende og hurtig til at svare. Man føler sig både hørt og prioriteret som kunde.

Vi har ganske enkelt ikke en finger at sætte på dem og ser frem til et fortsat godt samarbejde fremover.

March 2, 2026

Kære Encounter

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de varme ord. Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med både samarbejdet og servicen. Tak for de pæne ord om Liban – dem giver vi selvfølgelig videre. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Advertisement

Take a closer look