See what reviewers are saying
Sølle aften på Sevel Kro September 2026 Var til min søsters 60 års dag. Hun havde valgt en af deres dyreste menuer. Forretten, tapastallerken var fin, Hovedretten var oksemørbrad, rødvinssoves og... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Virkelig lækker mad
Virkelig dejlig fejring af min svigerfars 80 års fødselsdag på Sevel Kro. Vi var et selskab på 14, som spiste en lækker menu ved middagstid. Vi fik lækker tapastallerken til forret, ultra mørt mørbrad med dejligt tilbehør og varm sauce til hovedret og skønne desserter med både islagkage, brownie og virkelig lækker hindbærtærte. Kaffe/te og kransekagekonfekt. Mums! Nogle dejlige timer, hvor alt spillede. Svigerfar og svigermor var meget tilfredse.
Sevel kro nul stjerner.
Sevel kro nul stjerner.
Igår d.17.9.26, var vi på sevel kro, for første og sidste gang.
Flere dage i forvejen, havde vi bestilt bord til 2 gange stegt flæsk, den ene en almindelig portion den anden en ad libitum .
Vi kom til kroen, og personalet fandt vores bestilling, på 2 gange stegt flæsk, i deres booking system .
Vi fik anvist et bord.
Der gik 30 minutter uden vi så meget som så en eneste tjener, og i betragtning af
, at de på forhånd vidste, hvad vi skulle have ,synes vi det var lang ventetid, uden nogen form for mad, eller personale kontakt.
Jeg gik derfor op for at rykke for maden, og fik at vide den snart var på vej.
10 minutter senere kom serveringen med et fad ganske få stykker stegt flæsk,og en besked fra køkkenet om, at de ikke havde mere stegt flæsk .
“Hvad siger du “, var min kommentar, vi har bestilt for flere dage siden.
Det er uprofessionelt, amatøragtigt, spild af vores tid, kørsel og benzin mm😡
Vi rejste os op, og forlod stedet .
Hvis sevel kro har et køkken, som er så dårlig til at disponere deres indkøb, er de så amatøragtige, at de burde dreje nøglen, men det kommer vel helt af sig selv, hvis de ikke strammer op.
Upålidelige, mangelfuld og elendig service.
Aldrig mere sevel kro 😖
Anmeldt af Jens-Jørgen Sand, d.18.9.26.

Sølle aften på Sevel Kro
Sølle aften på Sevel Kro
September 2026
Var til min søsters 60 års dag. Hun havde valgt en af deres dyreste menuer. Forretten, tapastallerken var fin, Hovedretten var oksemørbrad, rødvinssoves og årstidens grønt. Der kom rigeligt med kød, på uens tallerkner. Totalt kønsløs anrettet med en klat pure vi aldrig fandt ud af hvad var. 1 stilk forårsløg, umuligt at skære over og en lille ende sguash. Kartoflerne var små, med skræl, skamstegte og oversaltede, til gengæld var der bjerge af dem. 2 toppede skålfulde til 11 mennesker, serveret i så små skåle at de øverste trillede ud på bordet, når man tag af dem. Sovsen ok. serveringen var meget mangelfuld. Tallerknerne med kød blev serveret meget langsomt, og tilbehøret kom så sent ind at kødet var koldt. Desserten skulle være noget hindbærmousse på nøddebund med friske hindbær. Der kom også en lille rund moussekage ind, men med kønsløse blåbær i stedet for friske hindbær. Overhovedet ikke anrettet! Men smagen ok. Jeg formoder at kokken har haft fri, og at serveringspersonalet var helt nyt og utrænet? Men det ændrer jo ikke ved den oplevelse vi har haft. Vi havde glædet os til en lækker menu, men blev slemt skuffet. Så nøjes med Kroens stegte flæsk og lignende, og hold ikke en fin fest her, hvis du forventer noget godt, god betjening.
Vi måtte selv sørge for at få tændt lysene på bordet, hente mere kaffe, samle tomme flasker ind, og gå op og bede om flere drikkevarer. Det er en ommer Sevel Kro!
Læs mindre

Reply from Sevel Kro
Vi bestilte ølben og fik serveret 3 stk…
Vi bestilte ølben og fik serveret 3 stk kød som var tørt og mest mindede om stegt flæsk og dertil en lille skål kold grøn sovs , kartofler og lidt blandet salat. Cafeteria mad og ikke en kro værdig. Pris og kvalitet hang ikke sammen men sød servering.
2 overnatninger i ok værelse
2 overnatninger i ok værelse, men helhedsindtrykket er at kvaliteten ikke svarer til prisen.
Hvor er “hyggestuen” på kroen ? Du kan sidde ved spisebordet eller gå på værelset!
En bar uden stole ?
Njaee, det bliver ved dette ophold!
Super lækker mad og vin
Super lækker mad og vin, venlig og imødekommende betjening og fin overnatning i annekset.
Der manglede et lagen og noget af maden var forsinket. Men alt i alt meget positiv oplevelse, og jeg kommer gerne igen.
Ikke eksisterende betjening, ok mad.
Hjørnebordet. Vi besøgte Sevel Kro d. 4/4-26 med forventning om en god oplevelse. De første retter blev serveret fint, men ved hovedretten opstod der lang ventetid og mangel på tilbehør. Betjeningen var stort set ikke-eksisterende, og først efter en halv time måtte vi selv få fat i en tjener for at bede om mere tilbehør – på det tidspunkt var maden blevet kold.
Maden var i sig selv udmærket, men betjeningen var så mangelfuld, at det overskygger hele oplevelsen.
Fantastisk og hyggeligt
Vi var seks gode venner på et utroligt hyggeligt ophold på kroen. Vi blev taget rigtig godt imod og fik kaffe og lun kringle. Et par kom noget senere, men fik alligevel kaffe og kringle. Aftensmaden var stegt flæsk
med persillesovs, og der var mere end rigeligt. Det smagte fortrinligt. Morgenmaden var også uden anmærkninger. Aftensmaden næste dag var ølbien og alt hvad der hører til. Det er virkelig værd at køre efter.
Betjening og servicering er i top. Venlige, opmærksomme, humoristiske og charmerende personale, der gerne vil fortælle og vise kroen frem.
Hyggelig og vedligeholdt gammel kro.
Hyggelig og vedligeholdt gammel kro.
Behagelige og komfortable værelser.
Rent og pænt
Venlig og imødekommende service
En fin simpel morgenmad som kan det den skal
Endnu en god aften på Sevel kro
Vi besøgte Sevel kro lørdag den 16. August - endnu en dejlig aften aften på den hyggelige kro i Sevel som vi nyder at besøge når vi kan. Skøn mad og dejlig vin samt venlig betjening som altid - vi glæder os til at komme igen.
Har i aften været der med min mand og…
Har i aften været der med min mand og svigerforældre. Vi fik Ølbien, og for en ind i den da, hvor havde vi ondt i maven da vi gik, for vi spiste for meget, da det simpelthen smagte så godt.
Vi kommer helt sikkert snart igen :-)
Og betjeningen var selvfølgelig også i top, hvor vi fik grinet en del :-) :-) :-)
Fantastisk oplevelse
Hvis der kunne gives flere stjerner så gjorde jeg det gerne👌🏻 vi spiste der fire personer i aftes og fik en fantastisk god mad og der var rigeligt af den. Betjeningen var super god og atmosfæren er fantastisk. Vi kommer meget gerne igen♥️
Vi har lige været på mini ferie på…
Vi har lige været på mini ferie på sevel kro.
Et mere hyggelig sted skal man lede længe efter. Maden var perfekt, betjeningen var super og personligt, og det er et sted vi igen vil tage en mini ferie. der var smil og humor hele weekenden.
Vi fejrede vort diamantbryllup på Sevel…
Vi fejrede vort diamantbryllup på Sevel Kro.
Vi valgte stedet for at opleve krohygge og god dansk mad.
Hyggen forsvandt allerede før festen, da indehaverne var meget afvisende undervejs på vore ønsker om møde på kroen.
Ved et besøg på kroen blev vi da også mødt med spørgsmålet:
Hvad er der at snakke om som ikke kan aftales på telefon?
Hallo! Sikken velkomst.
Vi kunne ikke vælge duge, servietter eller bordpynt.
Maden var ikke noget at råbe hurra over. Virkede som om, den var leveret fra et cateringfirma og blot anrettet før servering.
Gæsternes oplevelse under festen betyder også meget.
En havde ønsket at undvære de brune kartofler. Tjeneren havde blot sagt: Her er det mig der bestemmer.
En anden havde ønsket et mindre stykke kød. Her blev svaret: Alle stykker er ens.
En gæst klagede over, at isen i desserten var krystalliseret.
Samlet set ikke særligt vellykket.
Vi kommer der ikke mere, og kan heller ikke anbefale stedet.
Ruth og Povl

Reply from Sevel Kro
Lækker mad rigeligt af det 😍 fantastisk…
Lækker mad rigeligt af det 😍 fantastisk fart på betjeningen og godt humør
Gennemført ophold med utrolig god…
Gennemført ophold med utrolig god service og virkelig, virkelig lækker mad
Tag til Sevel kro
Vi var 4 afsted og boede perfekt i små lejligheder ved siden af kroen med plads til hygge på værelserne. Maden var utrolig lækker med ølbien om fredagen og 3 retters gourmet om lørdagen. Vi tog hjem glade og mætte og kan varmt anbefale sevel kro og deres søde personale

Dårligt tilberedt mad- betjening
Vi havde glædet os til at skulle have stegte ål, men sikke en skuffelse det blev., Selve ålene var rigtig fine, men nøj hvor blev de ødelagt af den panering. Eller nærmere indbagning, som jeg vil kalde det, når man vælger at komme så meget rasp rundt om den stakkels fisk, at det bliver til dej, som derefter bliver mættet af smør. Vi måtte pakke ålen ud af sit dejhylster, før det var spiseligt. Vi valgte at nævne det til tjeneren , som virkede fuldstændig uberørt over det, og egentlig også en smule mobset. Vi spurgte om hun ikke lige ville nævne det for kokken, og vise ham vores dejhelvede. Hvilken heller ikke fremkaldte nogen reaktion… Vi blev siddende lidt , da vi havde besluttet os for, at vi skulle have dessert . Men der kom ikke mere betjening til os….Til sidst valgte vi at gå op til skranken, for at betale regningen, som lød på 795 kr for 2 fadøl og 2 X stegt ål i dej… jeg har ikke noget at udsætte på prisen, hvis maden og betjeningen havde været i orden.. Men det var den langt fra.
Måske det ville være på sin plads, at give en kop kaffe og et stykke kage, efter maden. Når man nu ER blevet gjort opmærksom på tilfredsheden.
Det ville jeg ihvertfald have gjort, hvis det var mit sted.

Hovedretten -sevelbøffen
Hovedretten -sevelbøffen, faldt da helt igennem, den mangler smag og hvor bliver man skuffet over en tyk champignon sovs der INTET smager af og svampe man skulle lede efter. Desserten god. 45 kr for en kop kaffe. Vi kommer der ikke igen selvom det var sødt og oplagt personale. Ventetiden på den simple hovedret for lang.
Rigtig god betjening og rigtig god mad…
Rigtig god betjening og rigtig god mad som virkelig er en oplevelse. Man får maden stegt som man beder om f.eks medium, medium rear eller well done. Vi har været her før og det er nu anden gang vi er her og kommer gerne igen. Et mega hyggeligt sted som varmt kan anbefales at prøve.