Super lækker mad og vin, venlig og imødekommende betjening og fin overnatning i annekset. Der manglede et lagen og noget af maden var forsinket. Men alt i alt meget positiv oplevelse, og jeg kommer g... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
Super lækker mad og vin
Der manglede et lagen og noget af maden var forsinket. Men alt i alt meget positiv oplevelse, og jeg kommer gerne igen.
Ikke eksisterende betjening, ok mad.
Hjørnebordet. Vi besøgte Sevel Kro d. 4/4-26 med forventning om en god oplevelse. De første retter blev serveret fint, men ved hovedretten opstod der lang ventetid og mangel på tilbehør. Betjeningen var stort set ikke-eksisterende, og først efter en halv time måtte vi selv få fat i en tjener for at bede om mere tilbehør – på det tidspunkt var maden blevet kold.
Maden var i sig selv udmærket, men betjeningen var så mangelfuld, at det overskygger hele oplevelsen.
Fantastisk og hyggeligt
Vi var seks gode venner på et utroligt hyggeligt ophold på kroen. Vi blev taget rigtig godt imod og fik kaffe og lun kringle. Et par kom noget senere, men fik alligevel kaffe og kringle. Aftensmaden var stegt flæsk
med persillesovs, og der var mere end rigeligt. Det smagte fortrinligt. Morgenmaden var også uden anmærkninger. Aftensmaden næste dag var ølbien og alt hvad der hører til. Det er virkelig værd at køre efter.
Betjening og servicering er i top. Venlige, opmærksomme, humoristiske og charmerende personale, der gerne vil fortælle og vise kroen frem.
Hyggelig og vedligeholdt gammel kro.
Hyggelig og vedligeholdt gammel kro.
Behagelige og komfortable værelser.
Rent og pænt
Venlig og imødekommende service
En fin simpel morgenmad som kan det den skal
Endnu en god aften på Sevel kro
Vi besøgte Sevel kro lørdag den 16. August - endnu en dejlig aften aften på den hyggelige kro i Sevel som vi nyder at besøge når vi kan. Skøn mad og dejlig vin samt venlig betjening som altid - vi glæder os til at komme igen.
Har i aften været der med min mand og…
Har i aften været der med min mand og svigerforældre. Vi fik Ølbien, og for en ind i den da, hvor havde vi ondt i maven da vi gik, for vi spiste for meget, da det simpelthen smagte så godt.
Vi kommer helt sikkert snart igen :-)
Og betjeningen var selvfølgelig også i top, hvor vi fik grinet en del :-) :-) :-)
Fantastisk oplevelse
Hvis der kunne gives flere stjerner så gjorde jeg det gerne👌🏻 vi spiste der fire personer i aftes og fik en fantastisk god mad og der var rigeligt af den. Betjeningen var super god og atmosfæren er fantastisk. Vi kommer meget gerne igen♥️
Vi har lige været på mini ferie på…
Vi har lige været på mini ferie på sevel kro.
Et mere hyggelig sted skal man lede længe efter. Maden var perfekt, betjeningen var super og personligt, og det er et sted vi igen vil tage en mini ferie. der var smil og humor hele weekenden.
Vi fejrede vort diamantbryllup på Sevel…
Vi fejrede vort diamantbryllup på Sevel Kro.
Vi valgte stedet for at opleve krohygge og god dansk mad.
Hyggen forsvandt allerede før festen, da indehaverne var meget afvisende undervejs på vore ønsker om møde på kroen.
Ved et besøg på kroen blev vi da også mødt med spørgsmålet:
Hvad er der at snakke om som ikke kan aftales på telefon?
Hallo! Sikken velkomst.
Vi kunne ikke vælge duge, servietter eller bordpynt.
Maden var ikke noget at råbe hurra over. Virkede som om, den var leveret fra et cateringfirma og blot anrettet før servering.
Gæsternes oplevelse under festen betyder også meget.
En havde ønsket at undvære de brune kartofler. Tjeneren havde blot sagt: Her er det mig der bestemmer.
En anden havde ønsket et mindre stykke kød. Her blev svaret: Alle stykker er ens.
En gæst klagede over, at isen i desserten var krystalliseret.
Samlet set ikke særligt vellykket.
Vi kommer der ikke mere, og kan heller ikke anbefale stedet.
Ruth og Povl

Reply from Sevel Kro
Lækker mad rigeligt af det 😍 fantastisk…
Lækker mad rigeligt af det 😍 fantastisk fart på betjeningen og godt humør
Gennemført ophold med utrolig god…
Gennemført ophold med utrolig god service og virkelig, virkelig lækker mad
Tag til Sevel kro
Vi var 4 afsted og boede perfekt i små lejligheder ved siden af kroen med plads til hygge på værelserne. Maden var utrolig lækker med ølbien om fredagen og 3 retters gourmet om lørdagen. Vi tog hjem glade og mætte og kan varmt anbefale sevel kro og deres søde personale

Dårligt tilberedt mad- betjening
Vi havde glædet os til at skulle have stegte ål, men sikke en skuffelse det blev., Selve ålene var rigtig fine, men nøj hvor blev de ødelagt af den panering. Eller nærmere indbagning, som jeg vil kalde det, når man vælger at komme så meget rasp rundt om den stakkels fisk, at det bliver til dej, som derefter bliver mættet af smør. Vi måtte pakke ålen ud af sit dejhylster, før det var spiseligt. Vi valgte at nævne det til tjeneren , som virkede fuldstændig uberørt over det, og egentlig også en smule mobset. Vi spurgte om hun ikke lige ville nævne det for kokken, og vise ham vores dejhelvede. Hvilken heller ikke fremkaldte nogen reaktion… Vi blev siddende lidt , da vi havde besluttet os for, at vi skulle have dessert . Men der kom ikke mere betjening til os….Til sidst valgte vi at gå op til skranken, for at betale regningen, som lød på 795 kr for 2 fadøl og 2 X stegt ål i dej… jeg har ikke noget at udsætte på prisen, hvis maden og betjeningen havde været i orden.. Men det var den langt fra.
Måske det ville være på sin plads, at give en kop kaffe og et stykke kage, efter maden. Når man nu ER blevet gjort opmærksom på tilfredsheden.
Det ville jeg ihvertfald have gjort, hvis det var mit sted.

Hovedretten -sevelbøffen
Hovedretten -sevelbøffen, faldt da helt igennem, den mangler smag og hvor bliver man skuffet over en tyk champignon sovs der INTET smager af og svampe man skulle lede efter. Desserten god. 45 kr for en kop kaffe. Vi kommer der ikke igen selvom det var sødt og oplagt personale. Ventetiden på den simple hovedret for lang.
Rigtig god betjening og rigtig god mad…
Rigtig god betjening og rigtig god mad som virkelig er en oplevelse. Man får maden stegt som man beder om f.eks medium, medium rear eller well done. Vi har været her før og det er nu anden gang vi er her og kommer gerne igen. Et mega hyggeligt sted som varmt kan anbefales at prøve.
Skulle til Guldbryllup i Struer og da…
Skulle til Guldbryllup i Struer og da vi alligevel skulle til Ålborg dagen efter overnattede vi på Sevel Kro. Kroen er charmerende og vi fik en super venlig modtagelse af Martin. Det var ikke så travl periode men fik et lille værelse ovenpå, men vi kom jo tilbage om natten og skulle jo også bare sove der. Vi kunne godt have brugt en knage række til jakker. Morgenmaden var fin og vi fik serveret et alt for blødkogt et æg men ellers OK.
Vi har lige været til fætter og kusine…
Vi har lige været til fætter og kusine fest vi kørte til kroen dagen før vi spiste på kroen det var super godt rigtig god mad . Men overnatning var noget rigtig skidt værelset var ikke gjort klar køkken boret flød med døde fluer strømmen var ikke slået til ja senge var ikke til at ligge i jeg selv måtte sove på sofaen i stuen som ikke er ok men et dejligt spise sted kommer der gerne igen men aldrig med overnatning
Stor skuffelse
Stor skuffelse: jeg var med et selskab på ca 40 damer og der var bestilt “Sevel bøf”. Anretningen bestod af store klumper kartofler (meget hårde), 1 tynd skive bagt tomat, et lille stykke broccoli, stor kugle oksefars med meget tyk og hård “skal” og fuldstændig gråt indvendigt og dertil en tyk sovs med svampe👎👎
I gjorde det igen!
Vi siger så mange forskellige slags tak for en dejlig miniferie. Efter en pause på 7 år, var det ligesom at komme hjem igen. En dejlig kro med et engageret personale der bare kan det der, det kører videre i Hans Kurt's ånd, alle skal være tilfredse og mætte, og med den dejlige mad kan man kun være tilfreds, og der var nok af den. Så, gutinder og gutter, tusind tak for denne gang.
Hilsen
Susanne og Finn