Shapeless Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Virkelig anbefalingsværdigt

Virkelig anbefalingsværdigt. Jeg har købt produktet hvor man kan indsætte puder. Den sider så godt og det ser så naturligt ud når man har tøj på. Og den strammer både min mave og talje ind. Mega god kvalitet også. Virkelig ikke sidste gang jeg handler her 🙏🏽

July 3, 2025

Bedre kvalitet end SKIMS

Jeg har bestilt fra Shapeless af to omgange, og begge mine oplevelser har været super gode! Jeg bestilte først Lily Body i rød, og måtte efterfølgende have deres Elisabeth, hvilket er helt fantastisk at have på! Jeg anbefaler det til alle mine veninder, da jeg nu både har prøvet SKIMS og Shapeless, og kvaliteten ved Shapeless er 100% gange bedre, da jeg ikke behøver at være forsigtig med produkterne, som jeg gør ved SKIMS!

April 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Øv købsoplevelse med dårlig kundeservice, lange svartider, lange leveringstider og dårlig produktvejledning :(

Jeg havde ellers håbet, at dette ville ende ud i en positiv anmeldelse, da vi endelig havde fundet ud af en løsning (troede jeg)..

Jeg bestilte mandag d. 28.04 en LILY body thong, fordi jeg synes hjemmesiden og produkterne så lovene ud. Desuden stod der leveringstid på 1-3 dage, så jeg kunne nå at få den hjem inden inden fredag d. 2 maj.
Onsdag d. 30 april har jeg stadig ingen opdatering på min pakke. Forud for min bestilling havde jeg også skrevet til jeres Instagram og mail for at få produktvejledning, dog uden svar.

Jeg skriver så i kommentarfeltet på jeres Instagram, at jeg gerne vil høre, hvornår man kan forvente at få svar og få sin ordre. Med det samme modtager jeg svar om, at I ikke får sendt min ordre afsted før torsdag d. 1 maj om aftenen. I den forbindelse tilbydes jeg 20% for forsinkelsen, som jeg takker ja til. Jeg kan se, at label bliver oprettet torsdag aften, men den bliver ikke indleveret og sendt reelt før fredag eftermiddag ifølge min GLS-tracking.

Tirsdag d. 6 maj modtager jeg så besked om, at jeg kan hente min pakke - altså over en uge siden jeg bestilte uden jeg blev informeret om forsinkelse af firmaet selv.. Jeg skulle altså selv rykke for svar offentligt før jeg fik besked..

Desuden har jeg så modtaget en bodystocking, som svarer til det man kalder en brief. Der er intet thong over den bodysuit som jeg modtager. Jeg skriver til jer på Instagram og får at vide, at jeg skal prøve den på og vurdere. Jeg er ikke interesseret i en brief, hvor man det mildest talt ligner en ble og stoffet er så bredt bagpå. Jeg bliver mødt af en talebesked i min DM, som har en virkelig ærgerlig tone og en besked om "send den venligst retur til os, hvis du ikke er tilfreds" efterfølgende af en adresse.

Jeg ville ønske, at jeg havde endt ud I at modtage det rigtige produkt ELLER I havde billeder/beskrivelse af det I kalder en såkaldt "thong" på hjemmesiden. Det virker som lækker kvalitet, men denne oplevelse er under al kritik.. virkelig ærgerligt.

Update:
Jeg havde bedt om returlabel på virksomhedens regning grundet alt bøvl med ovenstående. Virksomheden siger, at jeg skal tjekke min mailindbakke og spamfilter kl. 18. Jeg modtager ingenting. Kl 00.30 skriver jeg igen, at jeg ikke har fået noget label. Jeg bliver i den forbindelse beskyldt for at lyve med beskeden om “Det kan ikke passe. Det har vi ikke hørt før. Du må venligst gerne tjekke spam eller under uønsket, og ellers må vi prøve at sende igen. Men det er blevet sendt til din mail, og du kan tydeligt læse din mailadresse på de billeder vi har sendt til dig”. Det er rigtig fint, men det ændrer ikke på, at jeg IKKE har modtaget noget som helst - og så beskylder I mig ovenikøbet for at lyve.

Jeg er faktisk helt mundlam.

May 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kvalitet, kan varmt anbefales

Jeg har netop modtaget min første ordre fra shapeless.dk, og jeg er virkelig imponeret! Produkterne lever fuldt ud op til beskrivelsen – både når det gælder kvalitet, pasform og design. Det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne, og man føler sig virkelig godt tilpas i deres tøj.

Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen på hjemmesiden var nem og overskuelig. Jeg havde et enkelt spørgsmål til en størrelse, og kundeservicen svarede hurtigt og venligt.

Alt i alt en super god oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at handle hos Shapeless igen og kan kun give mine varmeste anbefalinger!

April 21, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Anmeldelse af shapewear Bigger Bum

Anmeldelse af shapewear Bigger Bum

Jeg har for nylig købt shapewear Bigger Bum fra shapeless.dk, og jeg må indrømme, at jeg havde nogle forventninger, men endte med at blive lidt skuffet.

Selve bodysuiten passer godt og strammer på de rigtige steder, men det føles en smule mærkeligt at have på – noget, jeg håber, vil blive bedre med tiden. Desværre er "Butt implantatet" ikke designet til større kvinder, da de giver en lille og kompakt form, som ikke harmonerer med min kropstype. Det virker som om, at "Butt implantatet" er i en onesize model, hvilket ikke passer til størrelsen på bodysuiten.

Desuden er "butt implantatet" synligt igennem dragten, hvilket gør, at det ser lidt kunstigt ud, uanset om jeg har det på under bukser eller en kjole. De yderligere puder til hofterne passer heller ikke ordentligt ind i dragten og har en tendens til at glide ud, når jeg bevæger mig.

Det er tydeligt, at dragten er designet med mindre kvinder i tankerne, hvilket gør det svært for plus size kvinder at få den ønskede effekt. Alt i alt er det en god idé, men prisen er ikke berettiget i forhold til de fejl, jeg oplever med bodysuiten.

Jeg håber, at i vil overveje at lave justeringer for at imødekomme behovene hos en bredere kundebase.
Vh Sine

April 19, 2025
Rated 3 out of 5 stars

LILY Body Thong

Jeg synes at den er virkelig gå på den måde den strammer på de rigtig steder. Men… under en måneden begynder der og komme hul midten af patterne. Der skuffer mig lidt.

Fik det til min fødselsdag og der kom huller efter 10 dage

April 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk shapewear – over al forventning!

Jeg er fuldstændig imponeret over shapewear fra Shapeless! Kvaliteten er virkelig i top, og det gør præcis, hvad det lover – strammer de rigtige steder og giver mig den flotteste timeglasfigur. Jeg har fået så mange komplimenter, og det føles skønt at være så tilfreds med et produkt.

Derudover var deres kundeservice fantastisk. De var super hjælpsomme med at finde den rette størrelse til mig, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Det bliver bestemt ikke mit sidste køb! ✨👏

January 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Overpris for ligegyldigt shapewear

Min mor købte shapewear fra denne webshop, og det var en kæmpe skuffelse i forhold til prisen. Produktet føltes som noget fra en kinabutik som man kunne finde på SHEIN men med en langt højere pris her. Kvaliteten levede ikke op til forventningerne - materialet virkede billigt, og pasformen var slet ikke så flatterende, som beskrevet.

Derudover var servicen ikke imponerende. Hun fik ingen vejledning omkring størrelser eller brug, og returprocessen virkede besværlig og uigennemskuelig. Hun har tidligere købt lignende produkter til en brøkdel af prisen med langt bedre resultater.

Det føles desværre som om, at virksomheden udnytter trenden omkring shapewear til at tage overpris for middelmådige produkter. Ikke et sted der kan anbefales.

December 29, 2024

Is this your company?