Shining Care I/S v/ Mike & Sofie Reviews 116

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig pænt udført vinduespudsning og altid kommet til den aftalte tid.. vil til enhver tid anbefale at bruge Shining Care.

Rated 5 out of 5 stars

Vi giver Shining Care vores varmeste anbefalinger. Vi har Mike og Sofie til både at pudse vinduer og gøre rent hos os, og det er altid gjort med stor omhu.

Rated 3 out of 5 stars

Kom senere end aftalt. Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet. Mange vinduer var slet ikke vasket. Ikke noget jeg vil gentage. Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforu... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Shiningcare kan i den grad anbefales! Mike er professionel, serviceminded og effektiv. Jeg skrev onsdag aften at jeg ønskede at få renset min sofa hurtigst muligt, og allerede fredag morgen var min... See more

Company details

1. Cleaners
  2. Upholstery Cleaning Service
  3. Window Cleaning Service

Written by the company

Shining Care hjælper med Vinduespuds, Rengøring, Solcellevask, Møbelrens & Tæpperens. Alt sammen både til private og erhverv.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Super sød vinduespudser

Super sød vinduespudser, og meget tilfreds med resultatet 🤗

July 18, 2024

Hej Camilla

Tak for din fine anmeldelse, vi er glad for du er tilfreds med resultatet.

- vi glæder os til at pudse dine vinduer næste gang igen☀️🫧

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med en høflig og meget dygtig…

Dejligt med en høflig og meget dygtig vinduespudser.

July 2, 2024

Hej Johnny

Tak for din fine anmeldelse, vi sætter altid en ære i ordenlighed og kvalitet, så vi takker mange gange for din fine andmeldelse.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer næste gang.

Godt

Mike skriver lige nogle dage i forvejen, og kommer på aftalt tid👍🏻 hans arbejde skinner klart igennem. Dygtig og prof.

Brug Mike hvis du vil have rene vinduer

May 30, 2024

Hej Kåre

Mange tak for din fine anmeldelse, vi sætter altid en ære i at udføre flot og professionelt arbejde og service✔️
- vi glæder os til at shine dine vinduer op næste gang🫧

Vinduer ikke vasket.

Kom senere end aftalt.
Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet.
Mange vinduer var slet ikke vasket.
Ikke noget jeg vil gentage.
Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforudsete hændelser, hvilket jeg fuldt ud tager på mig.

June 28, 2024

Hej Lone

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af du ikke mener alle vinduer er vaskede, det skulle der selvfølgelig gøres
Noget ved. Du skriver din anmeldelse 14 dage efter dette er udført. Ifølge vores betingelser på hjemmeside har vi en klagevejledning inden for de første 24 hvis kunden ikke er tilfreds.

Vi ønsker naturligvis altid at imødekomme kunden hurtigst muligt, så det kan blive bragt iorden med det sammen.

Kan varmt anbefales

Super service fra Mike, der fik vasket mine stærkt tiltrængte vinduer.

Når man har mange vinduer med sprosser, er der hurtigt tale om mange ruder, og dermed en høj regning fra vinduespudseren. Ikke nok med at servicen var super, regningen var bestemt også ganske fair.

July 1, 2024

Hej Britta

Mange tal for de rosende ord, dejligt du har haft en god oplevelse med vores services. Vi glæder os allerede til at shine dine vinduer op igen næste gang 🫧🪟

Vinduespudsning

Hurtig, venlig og effektiv 😊

April 17, 2024

Hej Conny

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse, det sætter vi stor pris på, samt er du er glad for vores service😊

Fik lavet flytterengøring

Fik lavet flytterengøring. Der var ikke vasket oven på dørene, 2 ud af 3 udluftningskanaler var ikke tørret af, hvilket vil sige at min. de 2 vægge var ikke vasket ned.

April 9, 2024

Hej Dorthe

Tak for din 3 stjernet anmeldelse.

Vi er ked af at du har haft denne oplevelse med flytte rengøring, men det undre os alligevel at du ikke har kontaktet os, for netop at kunne tilgodese din utilfredshed samt at vi kunne rette op på opgaven som du mener ikke er udført tilstrækkeligt nok. Det er knap 3 uger siden at du fik udført dette af os, så tænker at der har været tid nok til at det kunne ændres fra vores side
af 😊

Super godt arbejde og rigtig god pris 👍

Super godt arbejde og rigtig god pris 👍
Meget imødekommende og super tiltalende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊

April 15, 2024

Hej Ole

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at benytte ShiningCare

Søde, smilende og grundige

Det er en fryd at have Mike og Sofie i huset. De er dygtige til deres arbejde, spreder god stemning og efterlader huset i superfin stand. Venlige og imødekommende.

April 3, 2024

Hej Anne Katrine

Mange tak for de rosende ord. Det sætter vi meget pris på🙏🏻

Dejligt du er glad for vores services 🧼

Rated 5 out of 5 stars

Har I dag haft besøg af dette firma til…

Har I dag haft besøg af dette firma til at vaske vores solceller.
Kom som aftalt. Veludført arbejde
Vil varmt anbefale dem til andre og vil selv benytte dem igen
Meget fin pris.

April 1, 2024
Unprompted review

Hej jeanette

Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi meget pris på, nu kan solen for alvor producere en masse grøn strøm til jeres solceller efter vask🧼

Rated 5 out of 5 stars

Hold nu op en fantastisk service👍 og…

Hold nu op en fantastisk service👍 og hurtig ..,fra forespørgelse til Mike kom gik der 1,5 døgn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vores sofa blev renset og tyggegummi plet også væk😄😄😄hold op sofaen er som ny .. kæmpe anbefaling til at bruge shining Care…. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 24, 2024
Unprompted review

Hej Heidi

Mange tak for de rosende ord, det sætter vi meget pris på🙏🏻

Dejligt resulterede blev som det skulle være og sofaen blev flot ren🧼✨

Take a closer look