Virkelig pænt udført vinduespudsning og altid kommet til den aftalte tid.. vil til enhver tid anbefale at bruge Shining Care.
See what reviewers are saying
Vi giver Shining Care vores varmeste anbefalinger. Vi har Mike og Sofie til både at pudse vinduer og gøre rent hos os, og det er altid gjort med stor omhu.
Kom senere end aftalt. Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet. Mange vinduer var slet ikke vasket. Ikke noget jeg vil gentage. Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforu... See more
Company replied
Shiningcare kan i den grad anbefales! Mike er professionel, serviceminded og effektiv. Jeg skrev onsdag aften at jeg ønskede at få renset min sofa hurtigst muligt, og allerede fredag morgen var min... See more
Company details
Written by the company
Shining Care hjælper med Vinduespuds, Rengøring, Solcellevask, Møbelrens & Tæpperens. Alt sammen både til private og erhverv.
Hulegårdsvej 2, 4100, Ringsted , Denmark
- Telefon: 5116 50 53
- Mail: kontakt@shiningcare.dk
- shiningcare.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Shining Care I/S v/ Mike & Sofie
Dejligt med en høflig og meget dygtig…
Dejligt med en høflig og meget dygtig vinduespudser.

Godt
Mike skriver lige nogle dage i forvejen, og kommer på aftalt tid👍🏻 hans arbejde skinner klart igennem. Dygtig og prof.
Brug Mike hvis du vil have rene vinduer

Vinduer ikke vasket.
Kom senere end aftalt.
Havde åbenbart meget travlt, det kunne ses på resultatet.
Mange vinduer var slet ikke vasket.
Ikke noget jeg vil gentage.
Desværre meldte jeg selv for sent tilbage pga uforudsete hændelser, hvilket jeg fuldt ud tager på mig.

Kan varmt anbefales
Super service fra Mike, der fik vasket mine stærkt tiltrængte vinduer.
Når man har mange vinduer med sprosser, er der hurtigt tale om mange ruder, og dermed en høj regning fra vinduespudseren. Ikke nok med at servicen var super, regningen var bestemt også ganske fair.

Reply from Shining Care I/S v/ Mike & Sofie
Et friskt og ungt pust til dine vinduer
Flot arbejde - vi er meget tilfreds
Har fået pudset vinduer og vasket solceller - flot arbejde, vi er meget tilfreds og kan varmt anbefale Shining Care.
Alt var bare i orden

Fik lavet flytterengøring
Fik lavet flytterengøring. Der var ikke vasket oven på dørene, 2 ud af 3 udluftningskanaler var ikke tørret af, hvilket vil sige at min. de 2 vægge var ikke vasket ned.

Super godt arbejde og rigtig god pris 👍
Super godt arbejde og rigtig god pris 👍
Meget imødekommende og super tiltalende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊

Reply from Shining Care I/S v/ Mike & Sofie
God service og god kommunikation.
Søde, smilende og grundige
Det er en fryd at have Mike og Sofie i huset. De er dygtige til deres arbejde, spreder god stemning og efterlader huset i superfin stand. Venlige og imødekommende.

Reply from Shining Care I/S v/ Mike & Sofie
Har I dag haft besøg af dette firma til…
Har I dag haft besøg af dette firma til at vaske vores solceller.
Kom som aftalt. Veludført arbejde
Vil varmt anbefale dem til andre og vil selv benytte dem igen
Meget fin pris.

Reply from Shining Care I/S v/ Mike & Sofie
Hold nu op en fantastisk service👍 og…
Hold nu op en fantastisk service👍 og hurtig ..,fra forespørgelse til Mike kom gik der 1,5 døgn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vores sofa blev renset og tyggegummi plet også væk😄😄😄hold op sofaen er som ny .. kæmpe anbefaling til at bruge shining Care…. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️