Har været igennem 9 behandlinger til…
Har været igennem 9 behandlinger til hårfjerning med laser og har stadig 85-90 % hår tilbage🥲 det synes jeg var ret træls
Jeg har været hos Shinyskin til hårfjerning jeg kunne allerede se en kæmpe forskel efter to behandlinger. personalet er også søde og grundige. jeg kan varmt anbefale
Hårfjerning
Alle pengene værd. Har prøvet 2 andre klinikker til hårfjerning uden resultat så er ovenud tilfreds nu 🤩
Virkelig god oplevelse. Har både fået hårfjerning og tatoo removal er mere end tilfreds 😀
Jeg oplev at hårfjerningsbehandlingen ikke blev gjort ordenligt. Flere gange var der områder som blev sprunget over, og det virkede lidt forhastet hver gang.
Efter mange behandlinger kunne jeg stadig ikke se nogen reel forskel, og jeg føler ærligt talt at det var spild af penge.
jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
Jeg har fået brugt flere tusinde kroner på et hårfjerningsforløb hos dem. Jeg fik mange behandlinger og så ingen forskel, så til sidst besluttede jeg mig for at stoppe.
Vælg en anden klinik. Der udover virker personalet virkelig arrogante og ikke særlig serviceminded
Spild af penge og dårlig kundeservice.
Jeg fik Brazilian men det blev kun gjort ordentligt foran. Nederst og bagpå tog det nogle få sekunder og det kunne slet ikke mærkes at hun rørte huden med laseren, hvilket jeg også påpegede. Da jeg kom hjem havde jeg nogle små brændemærker. Jeg har nu været et andet sted hvor det var en helt anden oplevelse og hun kom rundt med laseren over det hele og var meget grundig. Det gjorde heller ikke ondt som ved Shiny skin og var til at holde ud samt uden efterfølgende brændemærker. Min nye behandler siger at det ikke må gøre SÅ ondt og Shiny skin sagde ellers at de ville skrue endnu højere op næste gang. Så jeg ved godt hvem der skal give mig laser fremover og det bliver ikke shiny skin.
Fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale Shiny skin.