Min partner og jeg kan desværre ikke anbefale Shup. Min webshop blev lukket ned uden en tilfredsstillende forklaring, hvilket har haft store konsekvenser for min forretning. Jeg oplevede mangelfuld ko... See more
See what reviewers are saying
Virkelig en kæmpe anbefaling netop komme igang med sin hobby shop og så står mennesker bag siden altid klar til hjælpe For mig det været drøm længe for wepshop men jeg vidste man ikke måtte vis ikk... See more
Company replied
Du kan få din online shop hos Shup.dk Bag selve redigerings arbejdet er den online platform let og ligetil. Det kræver ingen efteruddannelse, og der er altid hjælp og vejledning at få ho... See more
Company replied
Shup er det dejligt enkle danske web shop alternativ til alle som ikke ønsker selv at rode med f.eks. Woocommerce. Selve enkeltheden er styrken, synes jeg. Sammenholdt med super let integration med D... See more
Company details
Written by the company
SHUP er verdens nemmeste og hurtigste webshop system. Start din egen professionelle webshop på bare 10 min - uanset om du har tekniske kompetencer eller ej. SHUP er webshop for Instagrammers, håndværkere, kunsthåndværkere, iværksætter og selvstændige. Start med at sælge online i dag. Med SHUP, kan du bruge tiden på det du elsker...
Safirgangen 121, 2300, København S, Denmark
- mail@shup.dk
- shup.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Det er nok den bedste kundeservice
Det er nok den bedste kundeservice jeg længe har oplevet.
Har været der i en måneds tid.
Ingen spørgsmål er dumme og følger mig aldrig nedgjort eller dum.
God hjælp fra starten
Lige fra starten har jeg oplevet at få den hjælp jeg havde brug for til at oprette min webshop. Webshop-modulet er meget intuitivt og derfor meget nemt at betjene.
God support og rimelig pris
Jeg har oprettet en webshop hos shup og jeg oplever, at det er meget nemt at arbejde i deres styresystem.
Det bedste er nok den hurtige support, når der er noget, jeg har været usikker på eller har haft brug for lidt hjælp til.
Der er nye features og muligheder på vej for at gøre din shop til netop din, og så den fungerer bedst muligt for dig. F.eks. er der nye designs på vej, så jeg kan ændre looket på min shop og dermed også brugeroplevelsen.
Jeg er indtil videre virkelig godt tilfreds og synes absolut prisen er rimelig.
De 4 stjerner er, fordi jeg venter på nogle af de nye features og muligheder, før jeg er helt oppe at ringe. Men jeg synes, det er fedt at være med på deres rejse mod en suveræn platform, hvorfra hvemsomhelst kan lave deres egen webshop.
Mvh Annemette (collagisten)
Det var så nemt at lave min egen…
Det var så nemt at lave min egen webshop. Samtidig oplever jeg service og support som et kæmpe plus i Shup. ....personligt, venligt, tålmodigt og inspirerende.
Tak!
Virkelig god service
Har lige oprettet en webshop byvibeke.dk
Super nemt og rigtig god service.
Fik et online møde hvor de gennemgik det hele.
Meget hjælpsomme samt svare hurtigt (osse i weekenden)
Kan helt klart anbefale at bruge shup.dk
Jeg har for nyligt oprettet en webshop…
Jeg har for nyligt oprettet en webshop og er allerede kæmpe fan :) Nem at gå til, pæn opsætning uden at skulle igennem for mange ting og er der det mindste tvivl og noget man har brug for hjælp til, så I lynhurtige til at svare og komme med god hjælp.
Oprettede webshoppen sent om aftenen og allerede dagen efter fik jeg et opkald om der var noget I kunne hjælpe med.
WOW må jeg bare sige. Det er kundeservice der spiller max.
Tusind tusind tak for en allerede god oplevelse med jeres produkt. Igen, jeg er allerede kæmpe fan.
Sarah - AnSa shop
Vi vil til hver en tid anbefale SHUP
Vi vil til hver en tid anbefale SHUP. Det er et super værktøj til mindre virksomheder. Medarbejderne fra SHUP er meget behjælpelige med at få det hele til at spille og hjælpe med opsætning. Kunne være rart med lidt flere features, men det kommer hen af vejen :-)
Super nemt og overskueligt system.
Super nemt og en fantastisk service
Super nemt og en fantastisk service
Kan varmt anbefale SHUP
Jeg kan varmt anbefale Shup.dk
Jeg kan varmt anbefale Shup.dk! Design og layout er professionelt og æstetisk. Det er utrolig nemt og intuitivt at oprette en webshop gennem Shup.dk. Ydermere er Shup.dk klar til at hjælpe på nærmest alle tider af døgnet.
Der er muligheder for individuelle løsninger, det er blot at spørge, så er hjælpen at hente.

byglensnov.dk - Min nye shop hos SHUP
Super nem og intuitiv at arbejde med. Fantastisk kundeservice - jeg kan bestemt anbefale SHUP!
Fantastisk service og nemt at bruge
Det er super nemt at bruge, og så har de muligvis verdens bedste kundeservice!
Virkelig en kæmpe anbefaling netop…
For mig det været drøm længe for wepshop men jeg vidste man ikke måtte vis ikke var registreret som firma shup ku så oplyse mig om jeg måtte grene have shop men bare ikke have dankort betaling løsning.
Jeg så glad for min wepshop og den skal prioriteres så meget løbet af året 😊

Reply from SHUP ApS
Shup er super nemt og overskueligt at…
Shup er super nemt og overskueligt at anvende. Betjeningen er i top. Vi har fået svar på alle vores spørgsmål hurtigt og hjælp til alt det vi ikke selv har kunne finde ud af. :-)

Jeg vil helt klart anbefale shup.dk
Jeg vil helt klart anbefale shup.dk
Der er bare styr på det.
Jeg er en spade til al det der tekniske, så skriver man bare til dem og vupti, så er der en løsning.
Det er super nemt, at oprette en webshop her.
Så helt klart 5 stjerner herfra

Reply from SHUP ApS
Absolut intet dårligt at sige om shup
Absolut intet dårligt at sige om shup - det fungerer bare ⭐️

Reply from SHUP ApS
Så bliver det ikke nemmere
Jeg er virkelig overhovedet ikke teknisk, men dette er så nemt og enkelt at enhver kan finde ud af det. Og så er der hurtig hjælp at hente til spørgsmål og at opsætte domæne og betalings løsning. Anbefaler helt sikkert shup.dk også til nybegyndere som jeg selv.

Reply from SHUP ApS
Hurtig og nemt at oprette sig
Hurtig og nemt at oprette sig! Klart en anbefaling fra min side. Havde ingen problemer og meget brugervenligt.

Reply from SHUP ApS
Det er en virkelig god løsning.
Det er en virkelig god løsning til dig som har brug for webshop som er nem at håndtere. Den er nemt at redigere i, og det er nemt at tilføre produkter.
Hvis der er spørgsmål eller har du brug for hjælp, er Kristian super nem at få fat på og altid klar til at hjælpe. Jeg havde brug for hjælp til køb af domæne og betalingsdeling. Det var fikset i løbet af no time. Så går du med tanker om at starte en webshop - synes jeg du skal tjekke Shup ud :)

Simple og effektiv!
Simple og effektiv!! Det tage ingen tid at komme i gang!! Meget overskueligt Og nemt at finde rund!
5 kæmpe stjerner!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En virkelig nem løsning!
En virkelig nem løsning!
Det er så nemt at oprette og drive en webshop hos shup.dk
Systemet er lige til, selv hvis man ikke har den store erfaring.
Derudover er det altid nemt at kontakte dem og få hjælp. Man kan mærke at de brænder for at yde en god service og det betyder meget, især som nyopstartet iværksætter med 1000 spørgsmål.