Sibelspizza Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Betalte 15 kr for grøn peber men fik kun rød og gul. Meget lille pizza af en familie pizza at være. Smagte okay, levering var hurtig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med Sibels Pizza. De giver mig altid gratis agurk og tomat på min salatpizza, hvis jeg spørger. De leverer altid lynhurtigt, og man bliver altid mødt med et s... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Ekstrem dårlig levering

Ekstrem dårlig levering
Bestiller man kl. 17.50 direktet og de lover i tlf levring efter 45 min så bliver maden først leveret kl 19.30

Det er prøvet flere gange inklusiv d.d

January 1, 2026

Ringe service af virksomheden

Ringe service af virksomheden. Bestiller gennem justeat klokken 17:30 og der lover de igennem en levering klokken 19:01. Da klokken bliver 19:29 ringer jeg for at høre hvad status er og får at vide den bliver leveret nu og chaufføren er på vej ud af døren. 40 minutter efter bliver den leveret efter jeg har ringet en til gang undervejs. Når maden så er leveret er den kold og de har glemt den tilhørende sodavand til den menu jeg har bestilt, så det er sidste gang jeg bestiller der.

December 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte mad hertil aften og må bare…

Bestilte mad hertil aften og må bare sige at det slet ikke levet op til det "gamle" sibel. Maden var forsinket 30 min og da jeg stod i forretningen kom de 3 af de 5 op og skændes bag disken. De glemte og putte dressing i vores bestilling og poms var slet ikke færdige. Alt skulle færdiggøres hjemme i ovnen. Total skuffelse. Vi kommer aldrig til at bestille mad hos jer. Synes faktisk at I slet ikke havde fortjent en stjerne. Virkelig en skuffelse af de stor. 😔😔

November 28, 2025

Virkelig dårlig behandling

Virkelig dårlig behandling! Vi fik bestilt pizza til levering, og der er gået 1,5 timer og stadigvæk ingen mad. Da vi rykkede til vores mad, sagde de, at chaufføren er kørt med vores mad, og er der om 2-3 minutter. Nu er der gået en halv time, og vores pizza er ikke kommet. Virkelig dårlig service.

January 30, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Maden plejer at være fin

Maden plejer at være fin, men levering er utrolig dårlig. Der stod 1 time og vi har ventet over 2 timer nu. Vi ringede til dem og spurgte hvor langt de var, hvorefter de svarede, at de ikke var begyndt på bestillingen endnu

December 13, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Hår i maden for 3. Gang

Nu er det 3. gang jeg oplever der er sorte hår i min mad... Jeg har tænkt det måtte være en uskyldig fejl, men nu er det 3. Gang og jeg har lært at jeg aldrig bestiller derfra igen. Øv øv.

December 8, 2024

Dårlig service

Dårlig service. Det er da skørt at man kan vælge leveringstidspunkt hvis maden alligevel bliver 45 min+ forsinket😵‍💫😵‍💫
Fjern muligheden hvis maden ikke kommer til tiden alligevel.

March 8, 2024

Havde bestilt maden til kl 18

Havde bestilt maden til kl 18. Budet kom med den kl 16.50. Sendte ham tilbage og sagde han kunne komme igen kl 18. Maden vi så fik kl 18 var total snasket. Det var ikke lavet ny mad. Pizzaen var ikke engang varm og undersiden var helt gennemsnasket.

January 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

God mad og service

Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med Sibels Pizza. De giver mig altid gratis agurk og tomat på min salatpizza, hvis jeg spørger. De leverer altid lynhurtigt, og man bliver altid mødt med et smil.

September 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Opkræves 4 kr uden oplysning herom.

Udbringning af mad m.m bliver på lagt er beløb på min. 4 kr. for posen maden bringes ud i. Selv ved afhentning bliver man ikke spurgt om man vil have en pose med til 4 kr ekstra. Dette beløb er allerede opkrævet via total summen af din bon.

Simpelthen dårlig service at dette ikke oplyses ved kontant køb / bestilling via telefon til udbringning.

December 4, 2021

Is this your company?