Mine fine lyse fløjl nederdel havde fået nogle grimme pletter, uden jeg vidste hvad det var. Sika gav den hele armen og nu er den som ny. Skal man have plet renset eller bleget, er Sika suveræne ❤️👏
See what reviewers are saying
Company replied
VERDENS KLASSE INDSATS! Jeg havde akut brug for et firma der kunne komme ind og giv den en skalle da jeg er ejendomsmægler og fik et dødsbo til salg som lå i ruiner. Jeg ringet SIKA rengøring op de r... See more
Utrolig indsats Har fået hjælp af Sika rengøring til at gære mit hus rent da jeg ikke kan klare det i hverdagen 🤔 kan slet sætte en finger på dette professionelle både de ansatte og kontoret yd... See more
Information provided by various external sources
Velkommen til SIKA Rengøring A/S. Vi kan tilbyde alt inden for professionel rengøring – fra daglig rengøring hos erhvervskunder til rengøringen hos private og
Solbakkevej 16, 3630, Jægerspris, Denmark
- 47512005
- info@sikaren.dk
- sikaren.dk
People also looked at
Mine fine lyse fløjl nederdel havde…
Kan kun give mine bedste anbefalinger
Jeg bookede Sika Rengøring til en hovedrengøring. En kompetent medarbejder kom, så vi sammen kunne gennemgå, hvad der skulle laves. Herefter kom personalet og klarede opgaven på bedste vis. Jeg er meget tilfreds - både over rengøringen og regningen. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Super rengøring
Efter en behagelig samtale hvor omfanget af rengøring bliver aftalt, udføres super fint arbejde, og derfor kan jeg klart anbefale Sika rengøring.
Jeg kontaktede Sika for et tilbud på…
Jeg kontaktede Sika for et tilbud på pudsning af mine vinduer. De kom og besigtigede opgaven. Jeg modtog et tilbud som jeg takkede ja til. Dagen efter kom de og udførte opgaven.
Kan varmt anbefale dem. De er blevet super flotte💪. Er meget tilfreds.
Vi er meget tilfredse med Sika…
Vi er meget tilfredse med Sika rengøring, både til vinduespudsning og rengøring.
Grundig rengøring og søde medarbejder og imødekomme
Vi oplever en god kommunikation med firmaet, hvor vi føler os mødt med de ønsker vi har ift rengøring og mulighederne i ferie mm.
Generelt en rigtig god oplevelse ☺️
Det er det største snyde firma betaler…
Det er det største snyde firma betaler men kommer aldrig pas på dem meget farligt firma.......

Tilfreds kunde
Da min tidligere vinduespudser var begyndt ikke at holde vores aftaler, skiftede jeg til Sika rengøring , ringede kl 8.00 og allerede kl.13.00 samme dag kom de og pudsede og kan kun sige at jeg var så tilfreds

Reply from Sika Rengøring
Mange tak for jeres store indsats
Mange tak for jeres store indsats. Min mors hus skal sælges, og der skal gøres rent, til fotograf fra ejendomsmægleren.
Der er så flot alle steder ,selv steder jeg ikke troede der kunne BLIVE rent.
Alt professionelt, med aftaler. Vil helt klar bruge jer en anden gang

Reply from Sika Rengøring
Sika gjorde rent efter en flytning
Sika gjorde rent efter en flytning. Der var desværre misforståelser i forhold til aftale, så regning blev større end det tilbud jeg sagde ja tak til, det overraskede mig. Sika var dog fleksibel i forhold til at flytte dato, og rengøring var fin. Men mere klar kommunikation særlig i forhold til pris ville jeg foretrække

Utrolig indsats
Utrolig indsats
Har fået hjælp af Sika rengøring til at gære mit hus rent da jeg ikke kan klare det i hverdagen 🤔 kan slet sætte en finger på dette professionelle både de ansatte og kontoret yder en yderst professionel kundeservice 😃 tusind tak
Morten førtidspensionist
Da jeg bookede sika rengøring til at…
Da jeg bookede sika rengøring til at udføre en hovedrengøring, jeg oplyser mit hus er i to etager og et stort hus..dette får jeg af vide ikke er et problem da de er profesionelle og har det rigtige udstyr.
Jeg skal skrive en liste med nogle specifikke ønske der skal udbedres og dette får jeg af vide sagtens kan la sig gøre på en arbejdsdag .
Dagen kommer og jeg har fjernet det meste i vindueskarme og border så det er li til at gå til.
Efter 7.5 time kommer jeg hjem og ser at det eneste der er ordnet er mit køkken er vasket ned og der er tørret støv af.
Man har forsøgt at vaske loft men efterlader det med store streger og kun støvsuget i soveværelset.
Jeg ringer og spørger den ansvarlige i sika om det ka passe hun ik er nået mere og får af vide hun ik går før det er klaret.
En halv time efter jeg er kommer hjem, pakker hun sammen og siger at hun har taget nogle billeder i mit hjem og viser mig hendes iPhone, jeg når ik at sige noget før hun sætter sig ind i sin bil og kører …..
Jeg vælger sammen med min mor at køre op til sika rengøring og tale med den ansvarlige leder Pia, viser hende billeder jeg selv har taget og hun kan sagtens se det ik er udført tilfredstillende og tilbyder de kan komme og rette op på det .
Dagen efter kommer de og er der i 2,5 timer og ordne det hele.
Jeg er noget undrende over at de på 2,5 timer kan nå det, som den der var der dagen før ikke ku på 8 timer….
Jeg modtager så en regning på 11.5 time over to dage, da jeg gør opmærksom på jeg ik mener jeg Ska betaler for udbedring af det hun ikke ku den første dag( hvor hun samtidig meddeler at hun har afsluttet rengøringen) blir jeg truet med inkasso med det samme….
Da jeg gør opmærksom på at der er blevet taget billeder i mit hjem uden min tilladelse blir jeg kaldt løgner og at jeg ik ka bevise det, men den ansatte står med en iPhone og siger hun har taget billeder i mit hjem….
Jeg har aldrig oplevet så ubehøvlet behandling og dårlige service….

Rigtigt dårligt firma
Utroligt dette firma kan få lov til at gøre rent hos borgere i frederikssund. Min stakkels gamle mor er fanget i et rigtigt dårligt forløb med sika rengøring. De overholder ikke aftaler. De er der kun den halve tid, når de overhovedet dukker op. Hun oplever at det er skiftende og stresset personale der dukker op.
Vi har derfor bedt om at få kontakt til andet firma og har påtænkt at indgive skriftlig klage til kommunen over sika rengøring.
Jeg fatter ikke at kommunen kan have så ringe en leverandør.

VERDENS KLASSE INDSATS!
VERDENS KLASSE INDSATS!
Jeg havde akut brug for et firma der kunne komme ind og giv den en skalle da jeg er ejendomsmægler og fik et dødsbo til salg som lå i ruiner. Jeg ringet SIKA rengøring op de rengjorde afkalket baderummene og tilmed ryttet op og VASKET VINDUERNE MED!! Det hele var så præsentabelt at jeg ikke skulle røre en finger! Kan varmt anbefales, det er rart der er nogle mellemstore virksomheder der ikke har for travlt til hasteopgaver.
Tillæg til jeres svar på tidligere…
Tillæg til jeres svar på tidligere anmeldelse !
I skriver jeg chikaneret jer ?! Det går jeg på ingen måde ! Jeg har kommenteret et opslag på facebook og lavet en anmeldelse her på trustpilot !!
Med hensyn til det snyd hos jeres kunder er det sandt at jeres arbejdsleder Beder sine folk om At springe over ! I bør nok lytte til de tidligere medarbejdere som allerede har gjort jer opmærksom på dette!!
Jeres såkaldte tyveri sag ! Jeg har ikke så meget som en effekt af jeres ting !! Selv om jeg dig har måtte betale for effekter som i har opfundet “stjålet” i led af vores forlig med fagforening !
At i påstår i overholder overenskomst er noget vrøvl ! I udleder at betale tillæg som medarbejder har ret til ifølge overenskomst ! Så allerede der overholder i den IKKE!!
Jeg står 100% fast på min anmeldelse af “måske Verdens værste firma!!”

Reply from Sika Rengøring
Jeg fik engang gjord rent hos Sika…
Jeg fik engang gjord rent hos Sika Rengøring 1 gang om ugen, de var rigtig gode i starten, men de begyndte at blive dovne, aflyste vores aftaler og så blev de faktisk bare dårlige til at gøre rent, mange steder blev ikke tørt af, badeværelset blev ikke gjord rent. De springer over hvor de kan for at komme hurtigst videre til andre kunder.

Reply from Sika Rengøring
Tak for en fantastisk forårsrengøring.
Tak for en fantastisk forårsrengøring.
Skønt at komme hjem fra arbejde og hele huset skinner.
Det vil jeg gøre igen næste år.
En glad Fru P
Ringe og langvarig kommunikation.
De er meget lang tid om at reagere på henvendelse. Jeg kontaktede dem med henblik på hjælp til en hovedrengøring til et familiemedlem, der gik 1 måned inden de endelig kom. Og i den måned henvendte både jeg og mit familiemedlem os til dem flere gange for at få afklaret hvad der skulle gøres og hvornår, men enten vendte de ikke tilbage, så vi måtte igen rykke for svar, eller så overholdt de ikke de tider som de sagde. At holde folk hen på den måde, er simpelt hen for uprofessionelt. Mit familiemedlem skal fremadrettet i en periode bruge hjælp hver måned, men det bliver helt sikkert ikke fra dette firma.

Reply from Sika Rengøring
Sika rengøring overholder ikke indgåede…
Sika rengøring overholder ikke indgåede aftaler.
Har brugt dem nu i 2 år, men desværre er deres serviceniveau forringet og kommunikation findes stort set ikke ved henvendelser.
Kan kun anbefales :)
Har fået hovedrengøring op til flere gange Og det har simpelhen være så fint. Kan varmt anbefales :)