Sika Rengøring Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mine fine lyse fløjl nederdel havde fået nogle grimme pletter, uden jeg vidste hvad det var. Sika gav den hele armen og nu er den som ny. Skal man have plet renset eller bleget, er Sika suveræne ❤️👏

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

VERDENS KLASSE INDSATS! Jeg havde akut brug for et firma der kunne komme ind og giv den en skalle da jeg er ejendomsmægler og fik et dødsbo til salg som lå i ruiner. Jeg ringet SIKA rengøring op de r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig indsats Har fået hjælp af Sika rengøring til at gære mit hus rent da jeg ikke kan klare det i hverdagen 🤔 kan slet sætte en finger på dette professionelle både de ansatte og kontoret yd... See more

Company details

1. Home Services

Information provided by various external sources

Velkommen til SIKA Rengøring A/S. Vi kan tilbyde alt inden for professionel rengøring – fra daglig rengøring hos erhvervskunder til rengøringen hos private og

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give mine bedste anbefalinger

Jeg bookede Sika Rengøring til en hovedrengøring. En kompetent medarbejder kom, så vi sammen kunne gennemgå, hvad der skulle laves. Herefter kom personalet og klarede opgaven på bedste vis. Jeg er meget tilfreds - både over rengøringen og regningen. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

March 18, 2025

Super rengøring

Efter en behagelig samtale hvor omfanget af rengøring bliver aftalt, udføres super fint arbejde, og derfor kan jeg klart anbefale Sika rengøring.

December 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kontaktede Sika for et tilbud på…

Jeg kontaktede Sika for et tilbud på pudsning af mine vinduer. De kom og besigtigede opgaven. Jeg modtog et tilbud som jeg takkede ja til. Dagen efter kom de og udførte opgaven.
Kan varmt anbefale dem. De er blevet super flotte💪. Er meget tilfreds.

October 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med Sika…

Vi er meget tilfredse med Sika rengøring, både til vinduespudsning og rengøring.
Grundig rengøring og søde medarbejder og imødekomme
Vi oplever en god kommunikation med firmaet, hvor vi føler os mødt med de ønsker vi har ift rengøring og mulighederne i ferie mm.
Generelt en rigtig god oplevelse ☺️

September 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det er det største snyde firma betaler…

Det er det største snyde firma betaler men kommer aldrig pas på dem meget farligt firma.......

January 13, 2023

Kære Thomas Rasmussen, svar på din anmeldelse på dit opslag
Vi har været igennem vores kundekartotek, som har fungeret i mere end 30 år, kan ikke se du er en af vores kunder, så vi er uforstående over for dit ubehageligt opslag, Vi kan heller ikke se, at du skulle have bestilt og forudbetalt for udført arbejde fra Sika Rengøring A/S
Du må bevise, at du har bestilt samt forudbetalt for arbejde, som Sika rengøring skulle have udført for dig. Vi ønsker kun at servicere vores kunder samt dig, vi snyder ikke vores kunder og er ikke et farligt firma.!
Vil du skrive dit kundenummer samt din mail-adresse til Sika Rengøring, så vi kan få en dialog ang. ovennævnte. Info@sikaren.dk - 47512005
Vi vil gerne i kontakt med dig for at invitere dig til et personligt møde, da vi mener, du har skrevet til et forkert Firma, idet der er mange firmaer med Sika som navn.
Vi kan ikke tage dit opslag seriøst, da du ikke har kontaktet Sika Rengøring med din klage via telefon eller sendt en mail, inden dit opslag på Trustpilot. Vi kan ikke se dig i vores system med hensyn til vores klageprocedure. Det er jo rigtigt ærgerligt for Sika Rengøring og dig.
Vi glæder os til din henvendelse så vi kan være i dialog ………
Sika Rengøring A/S

Tilfreds kunde

Da min tidligere vinduespudser var begyndt ikke at holde vores aftaler, skiftede jeg til Sika rengøring , ringede kl 8.00 og allerede kl.13.00 samme dag kom de og pudsede og kan kun sige at jeg var så tilfreds

August 21, 2023

Reply from Sika Rengøring

Tak for din tilbagemelding og den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for jeres store indsats

Mange tak for jeres store indsats. Min mors hus skal sælges, og der skal gøres rent, til fotograf fra ejendomsmægleren.
Der er så flot alle steder ,selv steder jeg ikke troede der kunne BLIVE rent.
Alt professionelt, med aftaler. Vil helt klar bruge jer en anden gang

August 14, 2023

Reply from Sika Rengøring

Tak for din tilbagemelding og fine anmeldelse. Vores personale er også blevet orienteret om opslaget med din tilfredshed med udførelsen af opgaven. Tak

Rated 3 out of 5 stars

Sika gjorde rent efter en flytning

Sika gjorde rent efter en flytning. Der var desværre misforståelser i forhold til aftale, så regning blev større end det tilbud jeg sagde ja tak til, det overraskede mig. Sika var dog fleksibel i forhold til at flytte dato, og rengøring var fin. Men mere klar kommunikation særlig i forhold til pris ville jeg foretrække

June 15, 2023

Reply from Sika Rengøring

Kære Lizette Andersen Tak for dine fine ord om at let rengøring var i orden 15.06.2023
Vi er uforstående over for din kritik i forhold til fakturarens størrelse idet du har været inde over det hele tiden og har godkendt dette samt bestilt b.la. rengøring af ovn efterfølgende. Nedenstående var et overslag ekskl. moms. På din rengøringsdag den 15.06.2023 blev du kontaktet telefonisk af vores leder, idet andelsboligforeningen ikke havde udført rengøring efter rygning som aftalt inden Sika Rengøring skulle udføre bestilt kun let rengøring.
Vi syntes at vi har været klar nok omkring pris og vores kommunikation med dig har været god. Vi ønsker dig det bedste.

Mail d.26.04.2023 Overslag
Iht. din henvendelse til vores administration, den 17.04.2023 samt besigtigelse den 17.04.2023 fremsendes hermed overslag på let rengøring og udvendig vinduespolering af flyttelejlighed, beliggende på Vestermoseparken 34, 3630 Jægerspris.

Overslag på let rengøring, ekskl. moms, kr. 998,10.
Vinduespolering udvendigt, pris. Ekskl. moms, kr. 150,00

Opgaven skal udføres i juni 2023, efter nærmere aftale med Lisette Andersen.

Din tilbagemelding imødeses.

Utrolig indsats

Utrolig indsats

Har fået hjælp af Sika rengøring til at gære mit hus rent da jeg ikke kan klare det i hverdagen 🤔 kan slet sætte en finger på dette professionelle både de ansatte og kontoret yder en yderst professionel kundeservice 😃 tusind tak

Morten førtidspensionist

July 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Da jeg bookede sika rengøring til at…

Da jeg bookede sika rengøring til at udføre en hovedrengøring, jeg oplyser mit hus er i to etager og et stort hus..dette får jeg af vide ikke er et problem da de er profesionelle og har det rigtige udstyr.
Jeg skal skrive en liste med nogle specifikke ønske der skal udbedres og dette får jeg af vide sagtens kan la sig gøre på en arbejdsdag .

Dagen kommer og jeg har fjernet det meste i vindueskarme og border så det er li til at gå til.
Efter 7.5 time kommer jeg hjem og ser at det eneste der er ordnet er mit køkken er vasket ned og der er tørret støv af.
Man har forsøgt at vaske loft men efterlader det med store streger og kun støvsuget i soveværelset.
Jeg ringer og spørger den ansvarlige i sika om det ka passe hun ik er nået mere og får af vide hun ik går før det er klaret.
En halv time efter jeg er kommer hjem, pakker hun sammen og siger at hun har taget nogle billeder i mit hjem og viser mig hendes iPhone, jeg når ik at sige noget før hun sætter sig ind i sin bil og kører …..
Jeg vælger sammen med min mor at køre op til sika rengøring og tale med den ansvarlige leder Pia, viser hende billeder jeg selv har taget og hun kan sagtens se det ik er udført tilfredstillende og tilbyder de kan komme og rette op på det .
Dagen efter kommer de og er der i 2,5 timer og ordne det hele.
Jeg er noget undrende over at de på 2,5 timer kan nå det, som den der var der dagen før ikke ku på 8 timer….

Jeg modtager så en regning på 11.5 time over to dage, da jeg gør opmærksom på jeg ik mener jeg Ska betaler for udbedring af det hun ikke ku den første dag( hvor hun samtidig meddeler at hun har afsluttet rengøringen) blir jeg truet med inkasso med det samme….
Da jeg gør opmærksom på at der er blevet taget billeder i mit hjem uden min tilladelse blir jeg kaldt løgner og at jeg ik ka bevise det, men den ansatte står med en iPhone og siger hun har taget billeder i mit hjem….

Jeg har aldrig oplevet så ubehøvlet behandling og dårlige service….

May 9, 2022

Kære Maria

Det er korrekt, at det var et stort hus, at rengøre og som nævnt i brev af 05.05.2022 er opgaven ikke besigtigede og derfor havde du ikke modtaget fast tilbud.
Vi har ikke oplyst, at vi kunne udføre opgaven på 1 arbejdsdag, idet opgaven ikke er besigtigede.
Som tidligere nævnt i flere mails var opgaven mere omfattende og krævede udførelse 27.04.2022 samt 28.04.2022 i alt 11,5 time. Vi har ikke faktureret kørsel til adressen som et "good will", til dig.
Det er også korrekt, at du mødes med arbejdslederen den 28.04.2022 kl. 8.00 på din adresse og dermed får du også oplyst, at opgaven var mere omfattende med alle dine ønsker og dit krav til hvad der ellers hører med til en hovedrengøring, det er din egne ord i din fremsendte liste på mail.
Du godkender, at vi udfører opgaven færdig, med dine bemærkninger, den 28.04.2022. Du har også efter endt udførelse, den 28.04.2022, skriftligt godkendt udførelsen.
Vi er ikke enige i, at vi ikke er produktive i vores arbejde og din udtalelse om, at vi ikke er professionelle.
Din anklage i mail, af 09.05.2022 om, at Sika's medarbejdere skulle have taget billeder i dit hjem er ikke korrekt, derimod har du sendt billeder af dit hjem til Sika og det har vi dokumentation for.
Såfremt du vil politianmelde dette, er det dit valg.
Ligeledes har vi dokumentation for, at du har godkendt udførelsen af opgaven.

Vores følelse er, at du ikke er villig til at betale for det udførte arbejde, som du har bestilt.

Kommunikationen foregår ikke med kunden, Maria, men med Maria's mor, som er meget truende, idet vi ikke gå med til Maria's krav nedslag i prisen, derfor skriver du en dårlig anmeldelse på Trust Pilot. Du er vred og kommer med mange falske beskyldninger, og som er injurier, om Sika Rengøring og vores medarbejdere.

Vi går videre med sagen.

Rigtigt dårligt firma

Utroligt dette firma kan få lov til at gøre rent hos borgere i frederikssund. Min stakkels gamle mor er fanget i et rigtigt dårligt forløb med sika rengøring. De overholder ikke aftaler. De er der kun den halve tid, når de overhovedet dukker op. Hun oplever at det er skiftende og stresset personale der dukker op.

Vi har derfor bedt om at få kontakt til andet firma og har påtænkt at indgive skriftlig klage til kommunen over sika rengøring.

Jeg fatter ikke at kommunen kan have så ringe en leverandør.

March 11, 2021

Reply from Sika Rengøring

Vi vil ikke gå ind i denne konkrete sag, idet vi ikke i vores system kan se du er pårørende til en af vores borgere.
Du har heller ikke henvendt dig til Frederikssund Kommune, ang. ovenstående klage eller til Sika Rengøring, inden dit opslag.
Vi overholder alle krav, såsom tid og udførelse, som stillet af Kommunen. Vi har sporings-gps i vores biler, så vi kan dokumentere at tiderne bliver overholdt, samt fast personale på vores ruter.
Du bedes straks kontakte Sika Rengøring ang. ovenstående for møde, ellers agter vi at gå videre med din anklage til vores advokat, idet vi mener dette er et chikane-opslag og der ikke er hold i dette.
Dette er en så alvorlig anklage.
Kontakt os straks.

VERDENS KLASSE INDSATS!

VERDENS KLASSE INDSATS!
Jeg havde akut brug for et firma der kunne komme ind og giv den en skalle da jeg er ejendomsmægler og fik et dødsbo til salg som lå i ruiner. Jeg ringet SIKA rengøring op de rengjorde afkalket baderummene og tilmed ryttet op og VASKET VINDUERNE MED!! Det hele var så præsentabelt at jeg ikke skulle røre en finger! Kan varmt anbefales, det er rart der er nogle mellemstore virksomheder der ikke har for travlt til hasteopgaver.

February 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tillæg til jeres svar på tidligere…

Tillæg til jeres svar på tidligere anmeldelse !

I skriver jeg chikaneret jer ?! Det går jeg på ingen måde ! Jeg har kommenteret et opslag på facebook og lavet en anmeldelse her på trustpilot !!

Med hensyn til det snyd hos jeres kunder er det sandt at jeres arbejdsleder Beder sine folk om At springe over ! I bør nok lytte til de tidligere medarbejdere som allerede har gjort jer opmærksom på dette!!

Jeres såkaldte tyveri sag ! Jeg har ikke så meget som en effekt af jeres ting !! Selv om jeg dig har måtte betale for effekter som i har opfundet “stjålet” i led af vores forlig med fagforening !

At i påstår i overholder overenskomst er noget vrøvl ! I udleder at betale tillæg som medarbejder har ret til ifølge overenskomst ! Så allerede der overholder i den IKKE!!

Jeg står 100% fast på min anmeldelse af “måske Verdens værste firma!!”

November 9, 2020

Reply from Sika Rengøring

Vi har ikke yderligere kommentar til dine chikane-opslag.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik engang gjord rent hos Sika…

Jeg fik engang gjord rent hos Sika Rengøring 1 gang om ugen, de var rigtig gode i starten, men de begyndte at blive dovne, aflyste vores aftaler og så blev de faktisk bare dårlige til at gøre rent, mange steder blev ikke tørt af, badeværelset blev ikke gjord rent. De springer over hvor de kan for at komme hurtigst videre til andre kunder.

July 7, 2020

Reply from Sika Rengøring

Vi vil ikke besvarer denne besked, idet du vælger at være anonym, og derfor tager vi ikke denne anmeldelse seriøs.
Vi besvarer kun vores registrerede kunder som vi kan se i vores system.
Alle kan jo være anonyme og faktisk ikke være kunde hos.
Ved at gemme sig bag en skærm kan man nemt skrive grimme/falske anmeldelser, og vi har derfor ikke mulighed for at forsvarer os, en sag har altid 2 sider.
Såfremt du vedstå dig din klage, så kontakt vores administration og vi vil behandle klagen straks.
Vores arbejdsgang i forbindelse med klager er, at klagen skal være Sika i hænde inden 24 timer efter arbejdets udførelse. Vi tager altid en klage seriøst og udbedre gerne fejl og mangler.

Rated 1 out of 5 stars

Ringe og langvarig kommunikation.

De er meget lang tid om at reagere på henvendelse. Jeg kontaktede dem med henblik på hjælp til en hovedrengøring til et familiemedlem, der gik 1 måned inden de endelig kom. Og i den måned henvendte både jeg og mit familiemedlem os til dem flere gange for at få afklaret hvad der skulle gøres og hvornår, men enten vendte de ikke tilbage, så vi måtte igen rykke for svar, eller så overholdt de ikke de tider som de sagde. At holde folk hen på den måde, er simpelt hen for uprofessionelt. Mit familiemedlem skal fremadrettet i en periode bruge hjælp hver måned, men det bliver helt sikkert ikke fra dette firma.

March 28, 2020

Reply from Sika Rengøring

Vi beklager selvfølgelig ekspeditionstid og ventetid, på grund af Covid-19, hvilket også er meddelt dig pr. telefon. Tak for de rosende ord angående vores udførelse af hovedrengøringen. Vi står uforstående overfor dit fravalg af Sika til fremtidig udførelse af rengøring, idet vi ikke har haft den samme opfattelse på noget tidspunkt af vores samarbejde.

Kan kun anbefales :)

Har fået hovedrengøring op til flere gange Og det har simpelhen være så fint. Kan varmt anbefales :)

February 22, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Meget dårligt kan ikke anbefales

Kun dårlige oplevelser

February 15, 2019

Reply from Sika Rengøring

Det er vi rigtig kede af at høre, men Vi kan ikke forstå din anmeldelse, da Vi ikke har udført noget på navnet Christoffer.
Du må meget gerne kontakte os, så vi kan få en forklaring.
På forhånd tak.
Sika Rengøring