Siljeshop

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

konkurs/scam

Jeg bestilte og betalte en vare i oktober 2023, februar 2024 og jeg har fortsatt ikke fått varen eller svar fra siljeshop når jeg har etterlyst varen.

February 4, 2024
Advertisement

Kjøpte jakke

Kjøpte jakke, som kom etter ca. 1 måned. Lignet ikke på den som var avbildet. Måtte returnere til Kina og betale 300 kr. Har sendt flere henvendelser og forklart at varen er returnert. Får fortsatt krav fra klarna at ikke varen er betalt. Har sendt purring til Silje at varen er returnert med bilde av kvitteringen fra posten. Ingen svar å få. Ser nå ut til at jeg må betale jakken i tillegg til frakten. Styr unna dette selskapet. Hvordan kan dette selskapet få drive å lure folk?

November 30, 2023

Styr unna!!

Villedende markedsføring. Produktene kommer fra Kina og stemmer ikke med beskrivelse eller bildet på nettsiden. Elendig kvalitet.
Support på svensk. Svarer ikke direkte på spørsmål, men viser kun til betingelsene på hjemmesiden.
Ingen info på hjemmesiden om at retur må til Kina som er dyrt og ikke særlig miljøvennlig.
Har ikke gitt opp, og er i dialog både med Klarna (som aboslutt ikke burde ha sin løsning for slike svindlere!) og LB ecom ab kundeservice

October 31, 2023

Kjøpte 3 kjoler

Kjøpte 3 kjoler. Det som kom var av dårlig kvalitet og passform. Retur til Kina, som jeg betalte 300 kr for. Å få refundert beløpet var svært tidkrevende og Siljeshop/ LB ecom ab kundeservice har ignorert mine henvendelser etter at varene var returnert og jeg ønsket å få avsluttet fakturaen. Faktura ble avsluttet etter at jeg purret for nte gang og samtidig informerte om at jeg hadde varslet Klarna om dem. Ingen forklaring men kun melding om at faktura var avsluttet. Styr unna!!

August 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kjolene så ikke ut som på bildet

Kjolene så ikke ut som på bildet. Virker til å være dårlig kvalitet. Sendte mail om at jeg ønsket å returnere kjolene 25.05. Fikk ikke svar før i dag, 15.06 etter jeg tok kontakt med Klarna… Kjolene skal ifølge mailen returneres til KINA?! Står overhode ingenting om dette på nettsiden deres. Ville styrt unna denne nettbutikken - skikkelig useriøst.

June 15, 2023
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look