Silkebus Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

1. Bus Company
  2. Bus and Coach Company
  3. Bus Charter

Information provided by various external sources

Vi er en velkonsolideret vognmandsforretning med en lang række moderne og komfortable busser, der er målrettet og tilpasset enhver form for busrejser.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Skole busser

Helt fint firma men…
Silkebus er en rigtig godt selvskab til skolebusser. Inden jeg fik sommerferie kørte jeg med den bedste chauffør og han viste hvornår han skulle komme og hente det forskellige der skulle med. Efter sommerferien har vi fået nye chauffører som bare ikke kan følge planen, her på de 3 uger vi har været i skole er jeg kommet for sent 5 gange fordi de ikke har hentet mig eller de ikke når op på skolen til tiden. Det er simpelthen for dårligt. Meningen er at vi skal komme til tiden på skolen og ikke for sent!

August 10, 2026

Fantastisk tur med Silkebus

Vores absolutte bedste anbefalinger til det lokale busselskab. Virkelig god service forud og under turen Silkeborg - Royal Arena t/r

Mvh Sus og Sten

September 20, 2025

Kære Sus og Sten,
I ønskes en dejlig dag.

Mange hilsner fra Kristina, Silkebus.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været i Prag fra…

Vi har været i Prag fra d.13/7-19/7-2025
Vi kørte med silkebukser og havde Bo som chauffør
Ikke på noget tidspunkt var vi nervøse for at køre med ham virkelig dygtig chauffør. Sørgede hele tiden for at bussen var pæn og ren
De bedste anbefalinger fra os
Mvh
Verner og Susanne
Lind

July 13, 2025

Hej Verner og Susanne,
Mange tak for jeres fine ord.

I ønskes en dejlig dag

Mange hilsner Kristina, Silkebus

Dygtig og opmærksom chauffør

Dygtig og opmærksom chauffør, Bo
Vi er nu på vej hjem fra en uges ferie, hvor vi har nydt godt af en rigtig god og hjælpsom chauffør, meget pligtopfyldende, og kører så godt og vi er helt tryg ved ham
Alt i alt en god oplevelse

July 14, 2025

I ønskes en dejlig dag.

Mange hilsner fra Kristina, Silkebus

Rated 1 out of 5 stars

Livsfarlig kørsel fra dette busselskab

Jeg skriver for at udtrykke min dybe bekymring og frustration over en meget farlig situation, vi netop har oplevet på motorvejen, ved vemmelev E20 mod København, forårsaget af en af jeres busser.

1/6 omkring kl. 15.50 blev flere andre bilister tvunget til at nødbremse, fordi en af jeres busser presser sig frem mellem biler ved at udnytte sin størrelse. Mig og min kæreste var ved siden af bussen i bagenden, Bussen ignorerede sikkerhedsafstand og skabte massiv usikkerhed i trafikken, hvilket kunne have resulteret i en alvorlig ulykke. Min kæreste holdte hovedet koldt men en ting jeg kan sige er jeg havde kørt galt i den situation. Jeg har haft kørekort i mange år men dette var hensynsløst for alle.

Denne adfærd er ikke blot hensynsløs – den er direkte livsfarlig og uacceptabel fra en professionel chauffør, som har ansvaret for både sine passagerer og sine medtrafikanters sikkerhed.

Jeg håber, at I vil tage dette alvorligt og følge op på sagen – både ved at identificere den pågældende chauffør og ved at sikre, at jeres personale efterlever de grundlæggende færdselsregler og udviser ansvarlig kørsel.

Hvis I har brug for yderligere oplysninger, deltager jeg gerne i opklaringen.

Med venlig hilsen,
Katrine

June 1, 2025

Hej Katrine,
Vi beklager meget oplevelsen du har haft med en af vores busser., vi bestræber os på at vores chauffører skal overholde alle færdselsregler og kører efter forholdene. Vi vil selvfølgelig ridse det op igen og tage en snak med den pågældende chauffør.

Rated 1 out of 5 stars

Jeres chauffør køre pænt ud sagt med…

Jeres chauffør køre pænt ud sagt med hovedet op i numsen presser sig ind imellem 2 personbiler for at overhale en campingvogn med 110 km/t reg nr CB55408

August 18, 2024

Reply from Silkebus

Vi beklager meget oplevelsen du har haft med en af vores busser., vi bestræber os på at vores chauffører skal overholde alle færdselsregler og kører efter forholdene. Vi vil selvfølgelig ridse det op igen!

Kæmpe tak til Johny

Efter en (selvforskyldt) taskeombytning var chaufføren Johny en kæmpe hjælp! Han kørte efter arbejde ud med den rigtige taske, og det var service ud over det sædvanlige. Mange tak for det!

August 15, 2024

Reply from Silkebus

Dejligt I havde en god oplevelse med vores chauffør. Vi vil sige de MEGET pæne ord videre :)

Fantastisk oplevelse

Vi har haft brugt Silkebus en uge i forbindelse med en lejrskole. Søde chauffører, punktlighed på alle afhentninger og fine busser.

April 29, 2022

Reply from Silkebus

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for i brugte os

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en rigtig god tur

Tak for en rigtig god tur. Meget fine busser og meget flink personale. De bedste anbefalinger herfra.

August 5, 2021

Reply from Silkebus

Mange tak for de fine ord :)

Stor tak til Silkebus

Stor tak til Silkebus, for en fantastisk tur i Lørdags med vores Polterabend, fra Silkeborg til Saksild Strand. Blev ringet op af chaufføren da bussen var der, til tiden og alt spillede bare. De varmeste anbefalinger herfra.
Rasmus

September 2, 2020

Reply from Silkebus

Tusind tak for de fine ord. vi er glade for I havde en god oplevelse med os.

Kæmpe roser til Silkebus

Kæmpe roser til Silkebus, lækre busser og meget flinke medarbejder.
Vi har lige været en tur i Berlin med selvskabet og alt klappede bare.
Sender mine varmeste anbefalinger

April 11, 2019

Tusind tak for de fine ord.

Det er dejligt I havde en skøn tur.

lårte service

Mega dårligt LÅRTE service!
de tager ikke telefonen når man ringer, og viderestiller en til 40 forskellige numre som oven i købet slet ikke er dem man skal kontakte!

March 20, 2019

Hej Calina,

Vi er kede af din oplevelse med vores telefonomstilling.

Vi har prøvet at lave den så det giver mest muligt mening.

1. Turist (Alle kunder der skal have tilbud, har bedtilt bus osv.)
2 Rute (Kørsel for midt trafik ( alle regionale ruter som x-busser osv.)
3. Skolekørsel (Kørsel for Silkeborg Kommune med børn der har specielle behov)
4. Bogholderi (Alt der har med regnskab at gøre)

Glemte sager skal man gå på vores hjemmeside www.silkebus.dk for udfylde en formular med glemte ting.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en dejlig oplevelse med…

Vi havde en dejlig oplevelse med silkebus. God service, sødt personale og rimelige priser. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse!

May 23, 2018

Reply from Silkebus

Tusind tak for de fine ord. :)

Hvor er det dejligt I have en god oplevelse.

Fantastisk busselskab

Fantastisk busselskab med en rigtig flink ejer som vil gå rigtig langt for sine kunder. Flotte busser og venlige chauffører. Der kan kun anbefales herfra at man bruger det selskab

May 3, 2017

Reply from Silkebus

Tusind tak for de fine ord :)

Take a closer look