Silkehaven Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi tog turen fra Jylland med det ene formål at hente rugeæg ved Silkehaven. Fantastisk oplevelse! Maria viste os rundt i hendes have og fortalte om alle de smukke og skønne silker hun har. Vi “ s... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har købt sand til mine høns' sandbad, som kom i helt almindelige plastik madposer, som der var bundet knude på, og som der under leveringen gik hul på. Leveringen var hurtig, men pakningen virker... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt mine små kyllinger hos Maria fra Silkehaven og jeg vil til hver en tid bruge hende igen. Hun har været der 100% for mig helt fra start og besvaret mine mange usikre spørgsmål uanset... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt kyllinger, rugeæg og varer fra Silkehavens webshop, og Maria har altid givet en super god service, og er altid klar til at svare på hønsespørgsmål. Silkehave kan varmt anbefalet til alle... See more

1. Poultry Store

Written by the company

Silkehaven sælger silkehøns i stor race, tilbehør, diverse design og håndværksting med relation til høns. Vi tilbyder desuden masser af vejledning i høns, hønsehold og alt hvad der dertil hører.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted og helt fantastisk…

Dejligt sted og helt fantastisk service….😃vi købte 3 kyllinger, sunde og raske👍🏻Kan varmt anbefale Silkehaven🤗🐥

June 28, 2021

Hej Martin 😊
Tusind tak for den fantastiske feedback. Det glæder mit hjerte at høre.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Af hjertet TAK🐣Jeg har købt mine små kyllinger hos…

Hun har været der 100% for mig helt fra start og besvaret mine mange usikre spørgsmål uanset hvornår jeg har kontaktet hende.
Maria er venlig, kompetent og imødekommende.
Hun ved præcis hvad hun har med at gøre og det er rart at mærke når man selv er nybegynder.🐣
Hele forløbet er gået SÅ godt og mine kyllinger er nu snart 7 uger og stortrives🐥

De bedste hilsner Nynne🐔

May 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse at besøge Silkehaven. Vi fik en rundvisning i den fine have, og kom hjem med 5 sunde og skønne kyllinger.
Kan helt sikkert anbefale Silkehaven👍🏻

May 22, 2021

Hej Camilla 😊
Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse!
Jeg er super glad for, at du havde en god oplevelse.
Held og lykke med de små 🥰

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse ❤️

May 11, 2021

Hej Michelle ☺️
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du havde en god oplevelse 🥰

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling, fremvisning af Silkehaven og 5 søde små kyllinger kom med os hjem, de har det helt fantastisk stadigvæk😊

May 10, 2021

Reply from Silkehaven

Tusind tak for den fine anmeldelse 🥰
Jeg er glad for at høre, at kyllingerne har det godt, og I er glade for dem 😊

Advertisement

Take a closer look