See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Sendte maska i retur pga av kabelen i maska va dårlig , fikk beskjed send den inn - ikke hørt fra de på 6mnd svarer meg ikke på noen mail !

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har over lang tid (1 - 2 år) slitt med acne/kvise utbrudd og mye arr og prøvd utrolig mye forskjellig uten hell. Nå har jeg testet LED masken hver dag på multi program i nesten 3 uker og kan aller... See more

Company details

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

Silkemyk er et anerkjent skjønnhetsmerke som er tilgjengelig i 15 land. Vi er stolte av å presentere kvalitetsverktøy for din skjønnhetsrutine. Sortimentet vårt omfatter LED-maske, IPL-hårfjerner, Gua Sha-sett og Heatless Curls. Våre produkter kan kjøpes online via vår nettbutikk, fra autoriserte forhandlere eller hos utvalgte Skintonic-butikker.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Useriøst nett sted

Useriøst nett sted.
Ung jente brukte sparepengene sine.
Led maske lovet levert flere ganger. Ingen vare blir sendt og det kommer nye bortforklaringer.
Rapportert inn til kortselskap fikk pengene tilbake derfra.

February 4, 2025

STYR UNNA DETTE ER SCAM

STYR UNNA DETTE ER SCAM! Kjøpte led-maske til kr 6000. Har ikke fått den etter 3 mndr og de har sluttet å svare på epost. Oppgitt telefonnummer blir brutt. Kommer til å politianmelde.

March 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ingen stjerner til dette nettstedet

Ingen stjerner til dette nettstedet, styr unna!!!!! Jeg vil sterkt advare mot å handle hos Silkemyk. Etter flere uker og mange e-poster, har jeg fortsatt ikke fått løst problemet, de svarer ikke på mine henvendelser, noe som viser en sjokkerende mangel på kundeservice. Telefonnummeret som er oppført er ikke i bruk, og de lyver i mailene når de først svarer. Eller de er inkompetente og vet ikke hvordan de skal løse saken. Hele opplevelsen gir et klart inntrykk av at nettsiden er useriøs, og jeg opplever hele kjøpet som svindel. Jeg anbefaler på det sterkeste at ingen bruker penger på denne nettsiden!

February 18, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Silkemyk fikset raskt problemet

Fikk først ikke betalt grunnet nedetid på betalingsløsning, men silkemyk fikset raskt opp i problemet. Spent på om led masken står til forventningene 🤞

January 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Elendig kundeservice og dårlig kvalitet

“Jeg vil sterkt advare mot å handle hos Silmyk. Etter flere uker og mange e-poster, har jeg fortsatt ikke fått svar på mine henvendelser, noe som viser en sjokkerende mangel på kundeservice. Produktene er også langt fra det som loves på nettsiden, og kvaliteten er dårlig. Denne opplevelsen gir et klart inntrykk av at nettsiden er useriøs, og jeg opplever hele kjøpet som svindel. Jeg anbefaler på det sterkeste at ingen bruker penger på denne nettsiden.

October 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har slitt med Rosacea i mange år

Jeg har slitt med Rosacea i mange år. Gikk til hudlege som gav meg utallige kremer og kortison behandlinger. I perioder så kunne jeg ikke jobbe p.g.a. smerter, og at jeg så forferdelig ut. Begynte å bli asosial. Ville ikke ut blant folk. Redningen kom med en annonse fra Silkemyk om en lysmaske som skulle kunne hjelpe. Det viste seg å være veldig sant. Har brukt masken jevnlig i 4 år, og blitt helt fri for utslett. Har masken med meg hvor enn jeg reiser. Har fått ett nytt liv som jeg nyter til fulle. Denne masken fra Silkemyk anbefales på det sterkeste.
Mvh Anne Grete Johannessen

June 25, 2024

Styr unna!

Styr unna! Bestilte meg wrinkle reduction apparat, og ble sååå skuffet når jeg åpnet pakken. Kinesisk billig produkt som er kjøpt for ca 20,-. Og de selger dem for 400,-
Prøvd å sende Mail, får ingen svar.

February 17, 2024
Silkemyk.no logo

Reply from Silkemyk.no

Hei Kenza,

Vi selger ikke noe wrinkle reduction apparat, her tror jeg du forveksler oss med noen andre.

mvh
Hanne
Silkemyk.no

Silkemyk led-maske

Har hatt god effekt av led-masken. Jeg synes huden min så bedre ut etter noen mnd jevnlig bruk, og den hjelper også mot min Rosacea.

Da jeg hadde en reklamasjon, fikk jeg rask og god kundeservice!
Kan absolutt anbefale å handle hos Silkemyk.

June 22, 2023

Elendig kundeservice

De er veldig kjappe med å sende ut varene, men de er helt elendige med å svare på mail hvis det gjelder å returnere en vare. Har prøvd å nå de på Facebook, mail og Instagram uten hell. Har sendt varen min tilbake til samme adresse den ble sendte fra, men returen ble ennå ikke hentet av de fra posten, og det har gått 2 uker siden. Anbefaler ingen å handle hos silkemyk.

March 8, 2023
Silkemyk.no logo

Reply from Silkemyk.no

Hei, Santa. Ved gjennomgang av returen din, ser jeg at pakken din hadde blitt sendt til et lokalt hentested og ikke til lageret vårt. Dette har dessverre ført til en forsinkelse i prosessering av returen. Jeg ser at returen din ble godkjent og beløpet er refundert til deg. Vi beklager for at dette tok lengre tid enn normalt.

Rated 5 out of 5 stars

Super maskin, fantastisk service!

IPL-maskinen holder det den lover når man bruker den på anbefalt måte.
Jeg har også hatt gleden av å reklamere pga en teknisk feil, og det var virkelig en glede. Kundeservicen er helt enestående, svarer raskt og ordner opp uten spørsmål.

May 5, 2022

kjempefornøyd 😍

jeg har brukt silkemyk i et par måneder nå, og ser tydelig forskjell! Har prøvd flere ipl lasere men ikke helt følt det har funket, men med silkemyk ipl ser jeg forskjell!
Hårene vokser ut mye senere og tynnere enn før, og det vokser gradvis mindre og mindre hår.
Kjempefornøyd og kommer til å anbefale denne til venner! Tommel opp! 👍🏼👍🏼👍🏼❤️

December 28, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look