Na jaren Cashaca gebruikt te hebben toch eens een ander programma gezocht. Silvasoft is niet goed bevallen. Zeer slechte stugge service. Niet flexibel aangaande facturatie, wil graag 1x per jaar abonn... See more
Company replied
Company replied
Verschillende software pakketten getest zoals billit, billtoobox, exact, yuki. Na veel zoeken en teleurstelling terrecht gekomen bij Silvasoft. Geen enkel software pakket kwam in de buurt van... See more
We gebruiken Silvasoft nu één maand en over het algemeen zijn we heel erg positief over het gebruik van deze software. De online support via Whatsapp is echt hééél goed. Na een kleine fout bij het... See more
Begin er niet aan!! Alles loopt goed totdat je wilt je abonnement opzeggen... Je zet alles stop, je krijgt een bevestigingsmail en krijgt onmiddelijk een factuur te betalen. Na overleg met Sil... See more
Silvasoft bedrijfssoftware met onder andere: ✅ Boekhouden ✅ Factureren ✅ Uren & Projecten ✅ CRM ✅ Voorraadbeheer ✅ Offertes & orders
Gieterijstraat 82, 2984AB, Ridderkerk, Netherlands
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Als zelfverklaarde creatieveling heb ik een duidelijke 'beeldchronologie' nodig om foutloos voortgang te kunnen maken in welke software dan ook, dus al helemaal in administratiesoftware. Zien wat je moet doen is hierin het devies, inderdaad werk ik op Apple computers, dat raadde je vast al wel. En ik heb ze allemaal wel gehad, ja echt! Van Jortt tot DigiBoox, van E-Boekhouden tot Moneybird, van Bunni tot FacturatieOffice. Met name Digiboox heeft een zeer beeldende manier van administreren, heel handig, vooral als je een KNAB zakelijke rekening hebt, want die 2 zijn aan elkaar gelieerd. Echt geweldig!
Maar al die pakketten zijn geschikt voor urenschrijvers. Ik verkoop vooral zelf ge-assembleerde producten, ik ben producent, en dan blijven er plotseling nog maar heel - heel weinig pakketten over. Want dan heb je offertes, orders, orderbevestigingen, en pakbonnen nodig. Dan heb je api koppelingen nodig die ook kunnen koppelen met bijvoorbeeld orders, niet alleen met facturen. Dan heb je contactpersonen nodig, en natuurlijk het verschil tussen leveradres en factuuradres. Ook heb je dan producten met voorraden nodig en het liefst met automatische assemblage telling (1 verzamelproduct bestaat uit bijvoorbeeld 12 assemblage delen, die op hun beurt ook producten zijn). Bij verkoop van 1 verzamelproduct worden zijn asemblagedelen automatisch in mindering gebracht op hun eigen voorraden.
Nah, succes met zoeken want dat vind je nergens voor een acceptabele maandprijs, behalve bij Silvasoft. Eigenlijk heeft Silvasoft alles voor elke productontwikkelaar met een eigen verkoopkanaal, ideaal dus ook voor bijvoorbeeld Etsy aanbieders. Daarnaast is de helpdesk telefonisch bereikbaar, Patrick en Dennis doen hun best je zo goed mogelijk te helpen als je vastloopt.
Ja, ik ken inmiddels hun beide voornamen, want ik moet helaas nog wel eens bellen met de helpdesk. En dat is tevens de reden dat Silvasoft van mij geen 5 sterren krijgt. Naast dat de software wat traagjes is, is de beeldchronologie ronduit chaotisch, niet echt 'Apple' zal ik maar zeggen. Een boekhouder weet wel waar wat iets te vinden, maar als eenvoudige ondernemer zoek je je in het begin de blubber naar hoe de Silvasoft functionaliteit in elkaar steekt.
Als Silvasoft nog eens investeert in een rondje degelijk en consistent UX design, dan hebben ze die 5 sterren dik verdiend!
Op 25 december een ticket ingeschoten. Het is nu 12 januari en er is nog steeds niets opgelost en geen enkele reactie ontvangen. Steeds wordt verwezen naar “de ontwikkelaars”. Een ticket hoeft echt niet zo lang te duren. Slechte communicatie en trage support.
Verschillende software pakketten getest zoals billit, billtoobox, exact, yuki.
Na veel zoeken en teleurstelling terrecht gekomen bij Silvasoft.
Geen enkel software pakket kwam in de buurt van Silvasoft.
Deze software biedt zoveel meer functionaliteiten.
De support is bijzonder snel en altijd vriendelijk.
In het begin beetje zoeken hoe men het beste werkt want mijn oudere software kon bijlange zoveel niet.
Wij werken inmiddels een hele tijd met Silvasoft, en ik moet eerlijk zeggen: dit programma heeft ons écht positief verrast. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en biedt alles wat je nodig hebt om professioneel en efficiënt te kunnen werken — van boekhouding tot facturatie. Alles loopt soepel en logisch in elkaar over, waardoor je direct het gevoel hebt dat er goed is nagedacht over wat ondernemers écht nodig hebben.
Wat Silvasoft echter écht onderscheidt van andere software, is de ondersteuning en klantenservice. De support is absoluut onovertroffen. Je stelt een vraag, en je wordt niet alleen snel, maar ook vriendelijk en professioneel geholpen. In mijn geval ging het bijvoorbeeld om het aanpassen van de factuuropmaak – iets wat ik zelf niet direct kon vinden. Binnen korte tijd had ik contact, en ik werd stap voor stap begeleid tot alles perfect werkte. Dat is pas service!
Het is duidelijk dat Silvasoft niet zomaar een softwareleverancier is, maar een betrouwbare partner die met je meedenkt en er alles aan doet om je te helpen.
Alles bij elkaar genomen is Silvasoft voor mij een super systeem waar ik elke dag met plezier mee werk.
SSBS-Trading UG
Het programma Silvasoft is zeer gebruiksvriendelijk en als je advies wilt, dezelfde dag krijg je nog antwoord van de support afdeling.
Begin er niet aan!!
Alles loopt goed totdat je wilt je abonnement opzeggen...
Je zet alles stop, je krijgt een bevestigingsmail en krijgt onmiddelijk een factuur te betalen. Na overleg met Silvasoft zeggen telefonisch dat dit inderdaad is stopgezet (HAHAHAAAA)!
Een maand later opnieuw een factuur. En opnieuw zet je het abonnement stop, opnieuw bevestiging van stopzegging, opnieuw nieuwe betaling... Het stopt niet!
Tot op vandaag (3 jaar na datum) nog steeds last van hun incasso's.
Absoluut geen aanrader, het systeem zit vol met buggs. Telkens bij het invoeren van een order springt het scherm bij tussentijds opslaan of wijzigen tterug naar een andere order.... Zeer frustrerend, hier valt echt niet mee te werken, je zit zonder dat je het door hebt ineens artikelen toe te voegen onder een verkeerde order.........
Nu het systeem ruim 3 maanden noodgedwongen niet meer gebruikt omdat het simpelweg niet werkzaam was... contact opgenomen met support, die zouden er wat aan gaan doen maar na ruim 6 maanden wachten is er nogsteeds geen verbetering....
Daar bovenop komt nu ook nog eens een prijsverhoging sinds deze maand...........
Ik ga mijn volledige subscription opzeggen en over naar een ander systeem want dit is geen doen zo.
Slechte ervaring met Silvasoft. Dennis doet loze beloftes en bij een duidelijke fout met de betaling werd mijn geld simpelweg achtergehouden. Geen klantvriendelijkheid of oplossing – erg teleurstellend.

Reply from Silvasoft
Een heel fijn pakket voor een simpele boekhouding van vennootschappen en een goede prijs. Ze staan steeds voor je klaar om te helpen via mail of teamviewer. Ik raad het zeker aan! In het verleden heb ik met grotere pakketen gewerkt zoals kluwer, exact online,.... Dit is dan meer toepasselijk voor grote KMO's. Het is soms wat zoeken over de werking van het programma maar dit vind je gemakkelijk online terug. Het enige minpunt vind ik dat je geen overzichtelijke interne jaarrekening eruit kunt halen zoals in Exact online of kluwer.
Het inrichten van Silvasoft voor ons (kleine) bedrijf bleek goed te doen. De functionaliteiten die je verwacht zitten er in en alles werkt zonder gedoe.
Wat ik nu onhandig vind is dat producten maar 2 niveaus kunnen hebben. Een samenstelling kan niet uit samenstellingen bestaan. Dit lijkt me op termijn een beperking. Voorlopig werkt het nog prima.
De online support via Whatsapp is echt hééél goed. Na een kleine fout bij het importeren van de leveranciersdata, werd dit snel rechtgezet door Silvasoft.
De automatische bankenkoppeling, versturen van de facturen etc.. lijken echt heel erg goed te werken.
We kijken uit naar een vlotte samenwerking in de toekomst!
Na mijn vraag te stellen aan support kreeg ik een snel& vriendelijk antwoord van Dhr Dennis Plug.
Bedankt!
Wij zijn overgestapt naar Silvasoft, daar ons vorige boekhoudprogramma behoorlijk zijn prijs omhoog had gedaan.
De prijs is zeer gunstig
We kregen een maand het programma op proef en het is heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, overzichtelijk.
Geen spijt van
Het meest complete en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket aan een heel schappelijke prijs en met een efficiënte service. Top!
Dit pakket is top! 1 van de meest uitgebreide software pakketten op de markt tegen een scherpe prijs. Dit is het pakket met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Dit soort functionaliteit krijg je normaal alleen met grote ERP pakketten, waar je de hoofdprijs zou betalen. Van ZZP tot MKB met enkele 100den medewerkers, dit is het pakket, zoek niet verder.
De service is ongelofelijk. Ik had wat hulp nodig bij het inrichten van mijn administratie en ik kreeg alle hulp en assistentie. Special shout out to Dennis, ik weet dat ik geen makkelijke klant ben en veel hulp nodig had, maar ik kreeg alle hulp snel en keer en keer opnieuw.
wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit , service , prijs en de gebruiksvriendelijkheid
Ik gebruik Silvasoft nu enkele jaren en ben zeer tevreden.
Ongelofelijk goede service gekregen toen ik overstapte naar Silvasoft. Mijn volledige boekhouding en alle klanten en producten werden overgezet door de servicedesk. Ik ben dus heel goed op weg geholpen in de software en maak nu al enkele maanden met heel veel plezier gebruik van Silvasoft.
Ik ben zeer te spreken over de software en de klantenservice van Silvasoft. Sinds enkele maanden gebruik ik dit programma. Het is een gebruiksvriendelijk pakket en je kan er heel veel mee. Natuurlijk heb ik af en toe wat vragen gehad tijdens de opstartfase, maar ik ken geen bedrijf die zo snel en uitgebreid reageert als Silvasoft. Daarom kan ik het iedereen aanraden!
Learn more about other kinds of reviews.