Goede service, snelle levering, kwaliteitsvol materiaal. Helaas was het artikel iets te klein. Mijn Man heeft steeds maat M maar bij dit artikel hadden we toch beter een L genomen.
Company replied
Zeer origineel kado. Leuke opdruk. Kwaliteitsvolle kledij afgewerkt met de kleinste details. Mooie duidelijke print. Maat valt normaal. Na bestelling een dagelijkse update via mail over het traject v... See more
Company replied
Product voldoet aan mijn verwachtingen,t shirt van goede kwaliteit Toch een kleine opmerking ,t shirt was enorm gekreukt bij levering
Company replied
Super vriendelijke mensen ontmoet op de kunstmarkt in Hasselt! Ze zijn duidelijk heel begaan met hun merk en waren super enthousiast. De producten zijn allemaal van topkwaliteit en voor een kleine pri... See more
Simpele Duif is niet voor watjes! Heb jij de nodige zelfrelativering en ben jij zeker geen watje? Dan ga je met onze collectie helemaal goed staan! Durf het aan om onze T-shirts of sweaters te dragen en overstijg de huidige trends. Herken je in jezelf wel eens een Simpele Duif? Een Kieke Zonder Kop? Ne Schelen Otter? Of een Vette Vis? (Of maak je gewoon graag een statement?) Draag ons merk dan met trots en niets zal je nog klein krijgen!
Gouverneur Verwilghensingel 30A, 3500, Hasselt, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle service en fijn meegedacht. Heel fijn.
Mooie bedrukking en goede kwaliteit. Duidelijke communicatie via mail over de levering. Kortom: geslaagde aankoop!
Prima levering en kwaliteit van het product. Zeer tevreden
Bestelling van 1 t-shirt en nog de verkeerde maat ontvangen...

Reply from Simpele Duif
Correcte en goede verzending + goede opvolging via mail met update
Prima bezorging, en goede communicatie over waarom levering even vertraagd was
Na de bestelling is het supersnel geregeld en is deze in no time netjes thuis afgeleverd.
Top
Eerst wat leveringsproblemen met het product maar zeer vakkundig en klantgericht (en persoonlijk!) opgelost. Prima service. Dank!
Toch raar voor een bedrijf uit Hasselt, dat de kledij moet geprint worden in Eindhoven en die dan uiteindelijk met Deutsche Post vanuit Duitsland (Niederaula) gestuurd wordt … Klinkt toch niet zo duurzaam en was natuurlijk te laat voor een verjaardag (23/2 besteld, 06/03 geleverd)

Reply from Simpele Duif
Goed advies gegeven in keuze van maat en kleur van T-shirt die goed bij de tekening past. Goeie kwaliteit van T-shirt ook. Hier 2 happy kids.

Reply from Simpele Duif
Zeer origineel kado. Leuke opdruk.
Kwaliteitsvolle kledij afgewerkt met de kleinste details. Mooie duidelijke print. Maat valt normaal. Na bestelling een dagelijkse update via mail over het traject van de levering. Enkel de verpakking kon beter en de prijs hing nog aan het artikel, hetgeen lastig is onder de kerstboom. Maar dit weegt niet op tegen de verwonderde blije blik van de ontvanger. Beste kado onder de boom dit jaar !

Reply from Simpele Duif
Learn more about other kinds of reviews.