See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har modtaget en afgift, da man ikke kan gøre indsigelse, har jeg forsøgt at sende en mail, men ingen tilbagemelding, bare en rykker mere, det er ikke i orden

Rated 1 out of 5 stars

Parkerede i en parkeringskælder i Horsens. Der kunne man parkere via en Qr kode. Desværre gik betalingen ikke igennem. Jeg røg skærmbillede af at jeg forsøgte et betale. Der kom straks en bøde. J... See more

Company details

1-star

Har modtaget en afgift

February 2, 2026

Højere pris end oplyst

Umuligt at kontakte dem, da de ikke opgiver kontaktinformationer på hjemmesiden. Vi parkerede i parkeringskælderen, hvor det var oplyst, at prisen var 35 kr./timen. Da vi betaler ved udkørsel, bliver vi opkrævet 50 kr/timen.

January 25, 2026

Fusker firma

Fusker firma - sender regninger og rykker med 100 kr. hver gang.

Det firma må tjene mange penge - med alle de regninger og rykkere de sender ud.

December 3, 2025

Det værste firma overhovedet 😡

Det værste firma overhovedet 😡 Vi holdt parkeret ved Crown Plaza og betalte til Easy Park. Vi får efterfølgende en opkrævning fra Simplypark på 300 kr. Simplypark påstår vi har holdt i parkeringshuset uden betaling. Hvad pokker har de gang i? Kan se at det er deres normale forretningsmetode over hele DK. Føj for et firma 😡😡😡

October 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Simply park skrive bare bøder ud

Trist man bliver nød til at give en stjerne for at kunne komme til at skrive om dette useriøse firma - sender bare bøder ud inden at have undersøgt forholdene rigtigt - også skal man bruge energi og tid på at bevise man har betalt - men ikke nok med det er ingen gang dette firman man skal kontakte hvis de har udskrevet en bøde nej det er så et andet firma man skal kontakt igen spilder de min tid det nye firma skal du så bevise du har betalt for at holde i Crowne Plaza det firma man skal kontakt er Collectia
Og en undskyldning fra Simply park findes åbenbart ikke

September 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

De kan ikke selv registrere betalinger

Jeg har fået en rykker for manglende betaling ved Danfoss Universe, selvom jeg har kvittering på at have betalt. deres forklaring var bare, at "der må være sket en fejl ved registreringen af betalingen"

July 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi har fået en bøde og betalt den før…

Vi har fået en bøde og betalt den før tid og nu sender de en rykker. Yderligere er der ingen nummer eller kontakt informationer! Og vi har fået bøden for at holde tændt på en parkeringsplads ved banegården... var slet ikke klar over dette var muligt.

Forfærdig virksomhed

August 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det lugter langt væk af bevidst dårligt skiltning

Jeg låner den nedenstående tekst/formulering fra en anden anmelder fra d 16 marts 2025,
jeg er meget erfaren bilist, jeg har haft nøjagtig den samme oplevelse, bevidst dårlig skiltning, jeg har kørt/parkeret biler i over 40 år og jeg var sikker på jeg gjorde det rigtigt, så de skovler penge ind i parkeringshuset ved Torvehallerne i Vejle ved bevidst dårlig skiltning,
Jeg spurgte ovenikøbet i receptionen på Hotel Torvehallerne som guidede mig, så det er helt latterligt at jeg alligevel bliver snydt. Svineri.
De satser helt sikkert på at folk ikke orker kæmpe imod deres system og deres rykkere med trusler om inkasso. De fleste betaler og kommer videre.

"Dårlig skiltning
Det burde ikke være lovligt at adm offentlige parkeringspladser uden særlige krav til skiltningen. Simply park skilter med automatisk fotografering ved ind og udkørsel men ingen anvisning til betalings apps. Man får indtryk af at betalingen sker automatisk ved udkørsel men nej. Gå langt udenom dem ved næste parkering."

June 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

En stjerne er én for meget

Fik en bøde for at køre på en rampe i et p-hus, vi har licens til. Man kan (naturligvis) ikke komme op på etagen, vi har licensen til, uden at køre på rampen.

Efter en snak med ejendomsadministratoren finder vi ud af, det er en kendt fejl på kamerasystemet. Men Simplypark/Collectia har åbenlyst en intention om at få indkrævet en masse "går-den-så-går-den" gebyrer.

Amatør-foretagende!

May 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg troede det var mig der sov i timen

Jeg troede det var mig der sov i timen, men kan se på andre anmeldelser at de har oplevet præcis det samme som mig. Boede på Best Western i Vejle, og parkerede i deres kælder.
Jeg gør ikke noget da jeg parkere da der står de tager billed(der er det normal procedure at man afregner når man køre ud). Ofte afregner man også til hotellet ved udcheckning.
Jeg kører ud, og kommer 5 min. efter i tanke om at jeg ikke har betalt parkering nogen steder. Ringer til hotellet, de siger jeg skal ringe til Simply Park. Simply park siger jeg skal ringe til dem der står for inddrivning da den allerede er sendt videre idet jeg kører ud. Jeg spørg om jeg ikke kan køre tilbage og scanne den QR kode som tilsyneladende var det jeg skulle have gjort. Men jeg så ingen skiltning nogen steder, heller ikke engang ved udkørsel. Inddrivningsfirmaet sender mig retur til Simply. Hotellet siger de ikke kan gøre noget da det er udliciteret.
Det kan jo ikke være rigtigt, at når man at køre ud, så fanger bordet bare. Jeg deler andres holdning til at det er helt bevidst de driver deres firma med “ fælder “ for øje.

Jeg taler med simply igen, medarbejdere er arrogant og iskold i samtalen. Jeg siger at det virker fuldstændig vanvittigt at man bare sidder i fælden i det man er kørt ud af huset. “Jaaaa… det kan da godt være det ikke er så smart”, siger hun koldt. Jeg fik sagt, at det undre mig hun vil arbejde for et selvskab med de forretningsmetoder. Hun sov fint om natten sagde hun.

Jeg er rasende og rystet.
Det er under AL kritik.

April 27, 2025

Dårlig skiltning

February 26, 2025

fup firma

deres skilte er ulæselige, vi har ikke modtaget en bøde hverken i ruden eller på mail, og nu modtager vi en rykker.
fup firma, der ikke får en krone betalt af den bøde.
sæt nogle skilte op der viser hvordan man skal gøre, og lad være med at snyd folk.

undgå

Ualmindeligt dårligt P-hus. Virker som en P- fælde grænsende til svindel, hvor det ikke er synligt, hvordan man betaler.
Hold jer langt væk fra dette P-hus. I forbindelse med arrangementer i Royal Arena tager det laaang tid at komme ud - med det resultat, at man får en bøde fordi man overskrider de 15 min. man har til at køre ud...
Parker et andet sted!!

February 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg var til Teddy Swims koncert og…

Jeg var til Teddy Swims koncert og holder parkeret i parkeringshuset overfor royal arena. Anvender parkpark app.
3 dage efter modtager jeg i e boks en besked fra collectia om jeg ikke har betalt for parkeri gen, og så lige en bøde på 500 kr oveni.
Flot, at de sender det til collectia og giver en bøde, når jeg bruger en anden app, som var blandt de valgmuligheder man havde for at parker.
Og de kan ikke kontaktes via tlf eller mail.
Elendigt firma

Rated 1 out of 5 stars

Find et andet sted at parkere!!!!

Forleden parkerede jeg i p-huset ovenover Burger King i Ørestaden fordi jeg skulle til koncert. Det viste sig at det skulle jeg ikke have gjort. Det var ikke muligt at finde ud af hvordan man betalte for at parkere, skiltningen var uforståelig. Der var nummerpladeaflæsning, men åbenbart ikke nogen af de mest almindelige parkeringsapp's. Vi var mange der ikke forstod det. Så der må være udskrevet et hav af afgifter på 910,- kr. Ja det er rigtigt næsten en tusse i straf for dårlig skiltning. Det virker som en meget bevist strategi at gøre det uforståeligt så man kan indkassere den uhørt høje afgift.

February 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

P-bøde pga trafikprop i p-hus

Da vi skulle ud af parkeringshuset (og havde betalt p-afgiften) var der trafikprop, så vi endte med at være 45 min om at komme fra 8. etage og ud. Da vi derfor overskred de 30 min, man max må være om at komme ud, har vi nu modtaget en parkeringsbøde. Det virker umuligt at komme til at klage over bøden både pr mail eller telefonisk.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er simpelthen så sur

Jeg er simpelthen så sur, for jeg har fået en bøde for at holde på en plads jeg fik anvist til min scooter (knallert 45) fordi at hvor jeg plejede at holde, har de lavet handicap parkering.
Jeg spurgte endda en p vagt om hvor jeg måtte holde på min scooter og der blev sagt at jeg skulle tage en alm p plads, jeg sagde til ham at det jo var en scooter og at jeg plejede at holde der og jeg hvis jeg tog en hel plads så skulle jeg vel betale, nej nej, jeg skulle bare holde der og det kostede ikk noget når det var en scooter.
Har altid holdt ovre ved siden af betalingsstanderen som jeg fil henvist dengang og fik af vide også dengang at det ikk kostede noget at holde der på scooter.
De er til at lukke op og skide i.
Nu har jeg fået brev fra collectia at jeg har en bøde der ikk er betalt, havde jeg vidst at jeg skulle betale for at holde der, så havde jeg betalt de 16 kr det kostede, nu lyder den på 416 kr, så det er sidste gang jeg holder under bytorv Horsens, for så kan jeg finde mine varer og restauranter et andet sted i byen.
Hvis de forskellige p vagter forholdt sig til de samme regler, så kunne man slippe for mange af disse bøder.
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

February 11, 2025