Company replied
Min første tempokop manglede en del der var gået løs, spugte om de havde sådan en på lager men sendte en hel ny kop som løsning. Super kundeservice må man sige. Rigtig glad for den!
Company replied
Købte en Big Sip termo kop, det er den bedste termoflaske jeg har haft. Mit eneste ønske ville være flere farver 🥰 Svar: gerne nogle mere klare farver end de mere dæmpede I har nu, lyserød, pink,... See more
Company replied
Min interesse og nysgerrighed blev fuldt ud imødekommet. Et rigtig godt produkt både hvad angår kvalitet, design og har samtidig den effekt, at jeg er begyndt at drikke endnu mere vand og har fået m... See more
Company replied
Velkommen til SIP OF LIFE! Hos SIP OF LIFE ønsker vi at bringe mere nydelse ind i din hverdag – også når du er på farten. Vi mener, at nydelse bør være mere tilgængelig - ikke kun derhjemme. Derfor er vores produkter designet til at være funktionelle, stilfulde og nemme at tage med, så du kan have glæde af dem på arbejdspladsen, i skolen, til sport, eller på andre eventyr. Vi tror på, at kvalitet betaler sig og samtidig ønsker vi at reducerer forbruget af engangsflasker og andre billige produkter, der ofte bliver smidt væk. Det vil vi med vores kvalitetsflasker gerne sætte en stopper for! Derfor tilbyder vi langtidsholdbare produkter, der tilfører et SIP af velvære til din hverdag – hvad end du ønsker at have iskoldt vand ved hånden, nyde en varm kop kaffe eller te på farten, drikke rent bakteriefrit vand, eller forkæle dig selv med et naturligt tilskud af antioxidanter. Vores dedikerede team står klar til at give dig den bedste kundeservice, så du kan handle trygt og sikkert hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at tilføre lidt ekstra nydelse til din hverdag!
Stensballe Strandvej 179, 8700, Horsens, Denmark
Super god og hurtigt levering. Dejligt produkt i god kvalitet 👌

Reply from SIP OF LIFE
Flot og overskuelig hjemmeside og nem at handle på.
Lækre produkter og min datter er så glad for hendes drikkedunk. God kvalitet og SMUK farve. Hurtig levering.
Jeg vil helt sikkert anbefale at handle på Sipoflife.dk

Reply from SIP OF LIFE
God kundeservice. Hurtigt og reelt svar. Nyt produkt sendt pga reklamation.

Reply from SIP OF LIFE
Drikkedunkene kom ret hurtigt. De er af god kvalitet og holder væsken kold hele dagen. Har ikke prøvet med varme drikke endnu men hvis det er lige så godt som når man har kolde drikke så har vi fundet vores forevig drikkedunk.

Reply from SIP OF LIFE
Bestilte en aften og der gik ikke længe før jeg fik besked omkring, at varen var pakket og gjort klar til Dao, 1,5 døgn senere var pakken klar til afhentning. Varen er lækker og i rigtig god kvalitet.

Reply from SIP OF LIFE
Gode produkter og hurtig levering. Vi er meget glade for vores køb, og har nu skiftet alle gamle drikkedunke ud med nye fra SIP OF LIFE.

Reply from SIP OF LIFE
Jeg er super glad for mine to drikkedunke fra sip of life. De fungerer super godt og har de fineste farver.
De var super søde til at hjælpe med rådgivning samt info om hvornår den farve jeg ønskede ville være tilbage på lager.
Jeg kan varmt anbefale sip of life:)

Reply from SIP OF LIFE
Mega god service, tager en seriøs når man henvender sig. Mega lækkert produkt.

Reply from SIP OF LIFE
Jeg er ofte ude og gå længe ture, men det er ikke så rart om sommeren, når jeg bliver nødt til at drikke varmt vand...
Men det er slut nu! Det har været en fornøjelse at tage på tur med termokander, trods de er lidt tunge, når man er velvidende om, at vandet er koldt på hele turen.

Reply from SIP OF LIFE
Fantastiske produkter og endnu mere fantastisk kundeservice. 5 stjerner hele vejen rundt 🙌🏼🙌🏼

Reply from SIP OF LIFE
Jeg har endelig fundet den perfekte drikkedunk. Designet er simpelthen gennemført ned til mindste detalje – både smukt og funktionelt. Det er præcis den flaske, jeg har ledt efter. Den føles eksklusiv, ser fantastisk ud. Jeg kunne ikke være mere tilfreds – klart en anbefaling herfra!🤩

Reply from SIP OF LIFE
Jeg bestilte en vandflaske fra hjemmesiden og modtog den inden for 2 dage, efter jeg havde bestilt den. Desværre modtog jeg flaske i den forkerte farve, i forhold til hvad jeg havde bestilt. På trods af den stadig var rigtig flot, skrev jeg til kundeservice, at jeg har modtaget en forkert flaske. Jeg fik svar inden for 30 minutter, og den anden flaske er allerede sendt afsted dagen efter. Servicen er simpelthen i top, og så er det nogle flotte termoflasker de har. Jeg glæder mig til at hente den nye de har sendt afsted😍

Reply from SIP OF LIFE
Meget tilfreds, hurtig levering, holder vandet koldt i lang tid, børnevenlig åbne lukke funktion

Reply from SIP OF LIFE
Svar: gerne nogle mere klare farver end de mere dæmpede I har nu, lyserød, pink, blå eller orange 🌈🤗