Company replied
Seriøs nettbutikk med TOPP service og hyggelig kundeservice. Har bestilt herfra flere ganger og har alltid vært fornøyd 👍
Kjøpte 2 stk Multikvitt, den ene hadde funksjonsfeil, men det ordnet skadedyrbutikken.no kjapt opp i. Meget fornøyd med oppfølging og service, og denne musefangeren fungerer for meg bedre enn noe ann... See more
Rask levering, god service. Bestilte Protox Fugeren. Produktet kom relativt fort. Spraytuten på den ene flasken var ødelagt (mest sannsynlig i postgangen) men Skadedyrbutikken svarte fort på chatten... See more
Company replied
SkadedyrButikken.no er Nordens største nettbutikk for salg av skadedyr- og inneklimaprodukter. Vi har autoriserte skadedyrbekjempere og inneklimaveileder som gir råd og veiledning. Kontakt oss på telefon: 40 60 11 11 eller epost: post@skadedyrbutikken.no
Rambergveien 1, 3115, Tønsberg, Norway
Fikk en ulyd i enheten etter ett par år.
Tok kontakt og fikk ny tilsendt uten noen diskusjon. Veldig bra service!
Utrolig proff leverandør av skadedyrprodukter, innovative, løsningsorientert og veldig behjelpelige - god service, anbefales!
Skadedyrbutikken.no
Mvh Kai
Meget fornøyd med oppfølging og service, og denne musefangeren fungerer for meg bedre enn noe annet musefelle produkt jeg har kjøpt.
Veldig god kundeservice. Sendte inn melding om problemer med en Multikill, og de svarte raskt med forslag til løsning.
Kommer til å benytte de igjen fremover!
Kjøpt flere produkter fra Skadedyrbutikken og hatt kontakt med de om å velge rett produkt, fått meget god oppfølging og gode råd.
Kan anbefales på det sterkeste
Opplever veldig god service og kunnskapsrike ansatte på support. Handler mye varer og ofte, og Skadedyrbutikken har alltid deg jeg trenger til profesjonell skadedyrkontroll.

Reply from Skadedyrbutikken
Fantastisk bra kundeservice - anbefaler varmt hjelp herfra.

Reply from Skadedyrbutikken
Godt å ha bransjefolk å henvende seg til når det dukker opp spørsmål om skadedyrbekjempelse. Hos Skadedyrbutikken.no får vi kjapt svar på spørsmål og gode tips. Anbefales!

Reply from Skadedyrbutikken
Veldig rask behandling og refusjon av vare som ikke fungerte etter forventningen.

Reply from Skadedyrbutikken
Veldig god service og raskt svar på spørsmål jeg sendte per epost. Rask levering og produktene (musesikring og katteskremmere) fungerer bra!

Reply from Skadedyrbutikken
Opplevde problemer med en av varene, men Skadedyrbutikken ordnet opp og satt meg som kunde først. Veldig bra behandling og ivaretakelse. All ros til Skadedyrbutikken.

Reply from Skadedyrbutikken
Saksbehandleren tok seg god tid å svare på spørsmål knyttet til problemet og produktet

Reply from Skadedyrbutikken
Flotte feller som fungerer som de skal. Kjøpte 2 rotefeller og har tatt 5 stykker på kort tid. God service og flinke folk. Rask levering. Anbefales.

Reply from Skadedyrbutikken
Grei og ryddig gjennomføring av bestillingen. Produktet leverte umiddelbart og museproblemet er borte

Reply from Skadedyrbutikken
Veldig kompetent og hyggelig service. Jeg fikk mange gode råd som førte til at mitt problem ble løst enkelt og effektivt.

Reply from Skadedyrbutikken
Produktet vi kjøpte virket veldig bra en stund. Etterhvert fungerte det dårligere. Kontaktet Skadedyrbutikken, fikk veldig raskt svar og tilbud om refusjon av pengene eller nytt produkt. Valgt nytt produkt og er veldig fornøyd med håndteringen og servicen. Produktet fungerer nå tilfredsstillende👍

Reply from Skadedyrbutikken
Dårlig kunde service. Man vet aldri hvor pakka havner. Og blir pakken sendt i retur må man selv passe på og ta kontakt for og få pengene tilbake.