Skale Digital Reviews

Company details

1. Website Designer
  2. Media and Marketing Agency

Written by the company

Skale – Din partner för digital marknadsföring, Google Ads och webbdesign Skale hjälper företag att synas och växa online genom skräddarsydd digital marknadsföring. Vi är en erfaren Google Ads-byrå som skapar lönsamma kampanjer på både Google Ads och Meta Ads (Facebook och Instagram). Med fokus på ökad synlighet, högre konverteringar och bättre ROI ser vi till att din annonsering ger verkliga resultat. Utöver annonsering erbjuder vi även professionell webbdesign och utveckling av moderna, användarvänliga webbplatser som stärker ditt varumärke och driver affärer. Våra webbplatser är optimerade för både SEO och konvertering – så att ditt företag inte bara syns, utan också växer online. Med Skale som din digitala partner får du en helhetslösning inom marknadsföring online, anpassad efter just ditt företags behov och mål. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta din online-närvaro till nästa nivå med smart och effektiv digital marknadsföring!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jag har fått bra hjälp med både bygge…

Jag har fått bra hjälp med både bygge av webbsidan och regelbundna avstämningar. En mycket bra kommunikation med Viktor som förstår min business. Rekommenderar dom varmt.

May 4, 2026

Reply from Skale Digital

Stort tack Miro – riktigt kul att läsa!

Det har varit grymt att få jobba tillsammans med dig, både med webbplatsen och annonseringen. När man har en så tydlig dialog och bra bollande längs vägen blir det också ett helt annat tryck i resultatet.

Extra kul att du lyfter kommunikationen – det är där mycket av magin händer enligt oss.

Stort tack för förtroendet – vi kör vidare och växlar upp!

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt bra sevice och kunskap

April 8, 2026

Reply from Skale Digital

Stort tack för ditt omdöme Marcus!

Riktigt kul att höra att du uppskattar både servicen och kunskapen – det betyder mycket för oss.

Tack för förtroendet, vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framåt!

Rated 5 out of 5 stars

Jag anlitade Skale Solutions för min…

Jag anlitade Skale Solutions för min nya webbplats och är mycket imponerad av deras arbete. Rekommenderas varmt! Ett stort tack till Viktor och Philip för deras fantastiska support.

April 8, 2026

Reply from Skale Digital

Stort tack för ditt fina omdöme Charik!

Det har varit riktigt kul att få jobba tillsammans med dig i det här projektet. Din tydliga feedback och ditt engagemang genom hela processen har verkligen gjort skillnad och bidragit till ett väldigt bra slutresultat.

Vi uppskattar förtroendet och ser fram emot att fortsätta utveckla det här vidare tillsammans med dig!

Rekommenderas varmt!

Duktiga på det dom gör, prisvärda tjänster och extremt lyhörda och engagerade. Känns mer som kollegor än en extern leverantör. Rekommenderas varmt.

February 20, 2026

Reply from Skale Digital

Stort stort tack för ditt fina omdöme Mathias – det betyder verkligen mycket för oss!

Vi kan bara säga detsamma. Att få jobba tillsammans med er och bidra med våra kompetenser har varit allt annat än ett “vanligt” samarbete – och det är precis så vi tycker att det ska vara.

När det finns engagemang, förtroende och ett gemensamt driv framåt, då händer det bra grejer.

Vi är otroligt tacksamma för att få jobba med er och ser fram emot många fler år tillsammans!

/Teamet på Skale

Rated 5 out of 5 stars

Vi på Kamin och Skorstensskyddaren är…

Vi på Kamin och Skorstensskyddaren är mycket nöjda med bygget av vår hemsida. Både vi och kunder tycker att den blivit riktigt bra. Vi har haft en effektiv och proffesionell kommunikation med Viktor på Skale.

September 24, 2025

Reply from Skale Digital

Stort tack för ert fina omdöme! 🙏 Det har varit en ära att få bygga er hemsida – och att både ni och era kunder tycker att den blivit riktigt bra värmer verkligen.

Vi är också supernöjda med samarbetet – kommunikationen har varit smidig, tydlig och konstruktiv från start, och det märks att ni har stenkoll på ert hantverk. Tack för att vi fått vara en del av ert projekt – vi ser fram emot allt som ligger framför!

/Teamet på Skale

10 av 10

Otroligt enkelt att jobba med, riktigt bra service och enkelt att nå när man behöver hjälp. De håller dessutom vad de lovar. Vi på BR&K AB är väldigt tacksamma För vår hemsida och annonserings tjänster.

June 10, 2025

Reply from Skale Digital

10 av 10 tillbaka till er, Danial! 🙌 Stort tack för det fina omdömet – vi är så glada att ni är nöjda med både hemsidan och annonseringen. Det är alltid smidigt och kul att jobba med BR&K. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er växa digitalt!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fått hjälp med allt från hemsida…

Vi har fått hjälp med allt från hemsida till annonsering – med riktigt bra resultat. Proffsigt bemötande och snabb service hela vägen. Vi är mer än nöjda! Rekommenderar starkt!!

June 10, 2025

Reply from Skale Digital

Stort tack Hugo för dina fina ord! 🙌 Det har varit ett sant nöje att jobba med er – och vi är glada att resultaten lever upp till förväntningarna. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa Takvårdsteamet växa! Grymt kul att ha er som kund. 💪

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd med resultatet och otrolig…

Mycket nöjd med resultatet och otrolig snabb service

April 4, 2025

Reply from Skale Digital

Tack så mycket för dina fina ord – det gläder oss verkligen att höra! 🙌

Att få hjälpa AT Fordonsservice med hemsidan har varit ett nöje, och vi är otroligt glada att du är nöjd med både resultatet och den snabba servicen. Vi strävar alltid efter att leverera med både kvalitet och tempo – och det är fantastiskt att det märks!

Tack för förtroendet – vi ser fram emot fler möjligheter att samarbeta framöver! 🚀

Professionellt!

Vi anlitade Skale Solutions för att bygga vår hemsida för Vitaminbolaget samt hjälpa oss med att sätta upp kampanjer, och vi kunde inte vara mer nöjda! Grabbarna var oerhört professionella, och redan efter första kontakten verkade det lovande. Kampanjarbetet har också fungerat smidigt och gett märkbara resultat. Kan varmt rekommendera, och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.

May 12, 2025

Reply from Skale Digital

Tack så mycket för ert fina omdöme – det betyder verkligen mycket för oss! 🌟

Att få förtroendet att bygga Vitaminbolagets hemsida och hjälpa till med kampanjer har varit ett uppdrag vi varit både stolta och engagerade i från start. Det är alltid extra roligt när samarbetet flyter på så smidigt och dessutom ger tydliga resultat.

Vi uppskattar er rekommendation och ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med er framöver! 🚀

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt duktiga och hjälp samma

Fantastiskt duktiga och hjälp samma , proffsig hemsid uppbyggnad.

Själv är jag en liten elfirma (elektrikern & bemanning i Halland )
behövde inte göra nått dem fixade allt

May 9, 2025

Reply from Skale Digital

Tack så mycket för dina fina ord – det uppskattar vi verkligen! 🙌

Att få hjälpa till med hemsidan för Elektrikern & Bemanning i Halland har varit ett sant nöje. Vi vet att tiden ofta är knapp som småföretagare, så vårt mål är alltid att göra det så enkelt och smidigt som möjligt – och vi är glada att du upplevde det precis så.

Tack för förtroendet – vi önskar dig all lycka i din verksamhet och finns här om du behöver oss igen! ⚡💻

Rated 5 out of 5 stars

Pålitligt och engagerat företag, kan varmt rekommenderas

Vi är väldigt nöjda med samarbetet vi haft med Skale Solutions kring annonseringen av våra produkter samt driften och skapande av vår hemsida. De har varit lyhörda för våra önskemål och alltid haft ett proffsigt och engagerat sätt att arbeta på.
Kan varmt rekommendera dessa till er som söker ett företag som både är pålitligt och smidigt att arbeta med.

April 28, 2025

Reply from Skale Digital

Stort tack, E-son Trading, för ert fina omdöme och samarbetet!

Det har varit ett nöje att få stötta er med både annonsering och hemsida, och vi är glada att ni upplevt processen som smidig och professionell. Vi lägger stor vikt vid att anpassa oss efter varje kunds behov, och det betyder mycket att ni känt er väl omhändertagna genom hela vägen.

Det betyder mycket att ni vill rekommendera oss vidare – det är ett kvitto på det vi vill stå för. Tack för ett riktigt bra samarbete! 🚀

/ Teamet på Skale Solutions

Rated 5 out of 5 stars

Grymt bra service och snabb leverans!

Vi behövde en ny hemsida och Skale fixade det snabbare än vi trodde var möjligt! Från första kontakten till färdig sida var allt smidigt och proffsigt. De lyssnade på våra önskemål, var lätta att ha att göra med och levererade ett riktigt snyggt resultat. Vi är supernöjda med Sennansel.se och kan varmt rekommendera Skale till alla som behöver en ny hemsida!

June 21, 2024

Hej Mohammad! 🌟

Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att ni är så nöjda med både processen och resultatet. Att skapa en hemsida som både matchar era behov och överträffar förväntningarna är precis vad vi strävar efter!

Det har varit en ära att få jobba med Sennansel.se, och vi är glada att ni upplevde samarbetet som smidigt och proffsigt. Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att följa er resa framåt! 🚀

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look