Company details

1. Conference and Meeting Room Service

Information provided by various external sources

Konferencelokaler med gennemført lækkerhed. Skanderborg Park er kåret til årets konferencecenter 5 år i træk. Højt serviceniveau og unik beliggenhed, er blot få at de oplevelser som venter dig.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.5

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Sådan en behagelig oplevelse ifbm bryllup

Jeg var i år booket til at hjælpe et brudepar med deres pynt. De holdte brylluppet på Skanderborg Park. Stedets personale var skønne at kommunikere med fra start, og var meget imødekommende overfor vores ideer og mange spørgsmål.
På selve dagen var receptionisten fluks til at hjælpe, da ingen af os kunne finde stedets menukort, der skulle lægges ud på bordene - men dem fandt hun hurtigt med et smil, så alt var godt. De var alle super serviceminded, og vi havde sådan en god oplevelse som leverandør udefra. Vi blev forkælet med en sandwich og drikke til sidst, som er noget af det mest magiske efter flere timers arbejde. Alt i alt er vi så glade for at have samarbejdet med Skanderborg Park, og håber på at komme på besøg igen en dag.

September 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En kammerat og jeg køre studenter i…

En kammerat og jeg køre studenter i nærheden af Skanderborg og efter en dag med 25 grader og ingen vind trængte vi virkelig til et bad. Mads ringer så til Hotel Skanderborg Park og for fat i receptionisten Mathilde som er lidt uforstående overfor spørgsmålet men da Mads for forklaret hende situationen er det ingen problem at få et bad hos dem endda uden beregning. Vi for derudover også lov til at holde på deres parkeringsplads og overnatte i lastbilerne. Tusind tak for hjælpen til Mathilde og hotel Skanderborg Park

June 30, 2025

En god oplevelse

Det blev til to gode overnatninger på Skanderborg Park.
Der var en stor behagelig seng på mit enkeltmandsværelse. Der var masser af plads i sengen. Gode puder og god dyne. Velduftende sæbe/shampoo på badeværelset.
Ganske udmærket morgenmadsbuffet med god variation. Den vegetariske ret (aftensmad) i bistroen var lækker og velsmagende.
Den omgivende natur er velegnet til stille og rolige gåture.
Personalet var venlige, smilende og servicemindede.
Alt i alt en god oplevelse. Hotellet kan varmt anbefales.

June 16, 2025

Skaffede handicapudstyr til toilet

S.P. skaffede handicapudstyr til os. Da vi bookede hotelværelse, var der ikke flere rum med handicaptoilet. Jeg anbefalede, at SP anskaffede et mobilt støttestativ, der kan sættes rund om toiletkummen og fjernes, når den handicappede gæst er rejst igen.
Jeg sendte et link til en type, vi selv har i bilen til at klappe ud i nødstilfælde.
Da vi kom til hotellet, havde de købt et endnu bedre stativ. Dét kalder man service.
Tak for det, Skanderborg Park.
Desuden var maden fortræffelig og udsigten vidunderlig.

September 3, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Ingen mad til veganer og vegetarer

Som gæst til en familiefest, var jeg inviteret til brunch og kaffebord. En af festens deltagere var veganer, tre andre vegetarer. Værtsparret havde aftalt, at restauranten ville tage hensyn til dette. Stor var skuffelsen, da det eneste restauranten kunne tilbyde den veganske gæst var hjemmelavet syltetøj og plantesmør. Til vegetarerne var der desuden, pandekager, ost og æg. Da vi andre var ved at være færdige med at spise, kom den unge tjener med en lille kop med lidt salatblade, et par overskårne tomater og små agurkestykker til den veganske gæst.
Det er ikke en kritik af den unge tjener, der gjorde sit bedste, i den ubehagelige situation, som hun jo også var sat i. Men jeg forstår ikke, at Skanderborg Park vil være bekendt at behandle et selskab på den måde.
Det var en rigtig træls oplevelse som gæst at sidde at spise pølse, pandekager og pålæg ved siden af fire gæster, der blev behandlet på den måde.
At jeg ikke kun giver restauranten 1 stjerne skyldes, at jeg oplevede en stor rummelighed i forhold til den store børneflok, som var med til festen, det var dejligt.
Ærgerligt, at behandlingen af de 4 gæster er kommet til at overskygge det.
Jeg håber, i det mindste, at værtsparret efterfølgende har fået en undskyldning og en reduktion i prisen.

November 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hotel og mad i topkvalitet

Jeg havde sådan et dejligt ophold med min familie med eget værelse med rigtig god udsigt. Det var sådan et dejligt værelse. Alle forhold var i orden og lige, som det skulle være. Jeg har intet dårligt at sige. Jeg har sovet super godt hver nat, og jeg var super tilfreds med god kundeservice samt aktiviteter på stedet. Morgenmaden var især i topklasse med et bredt udvalg fra buffeten. Super dejligt personale og positive indtryk. Aftensmaden var virkelig luksus og noget af det allerbedste, jeg har fået. Der var bare ikke et stort udvalg ved deres restaurant af mad, da der kun var "dagens ret". Vi havde ikke lyst til at spise der efter nogle gange, da vi ville prøve noget andet. Det er ikke sidste gang, jeg kommer på ophold der. Næste gang tager jeg gerne min kæreste med (:

June 29, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fint hotel, restaurant forbedring mulig

Fint hotel, dejlige værelser og god beliggenhed. MEN vi spiste aftensmad, og det var en mærkelig oplevelse. Vi bestilte hovedret og ost til dessert samt et glas rødvin. Vi fik en kande vand og så ventede Vi 25 min på mad - jeg ville gerne have haft min rødvin, måske havde I faktisk solgt et glas mere. Morgenmaden var heller ikke klar kl 8, det lune kom 8.20. Der manglede ting til at tage med så folk havde deres fingre i maden..
Fantastisk mad i øvrigt.

October 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Super dårlig oplevelse

Er netop ankommet. Det første der møder os er et værelse hvor der mangler opredning til vores søn. Det næste er at der er bryllupsfest, hvilket betyder restauranten er lukket og terrassen kan ikke bruges, jo helt nede i det mørke hjørne må vi sidde. Baren er ikke åben. Vi troede vi kom og kunne hygge os, spise, gåture og være på deres område i det gode vejr.
Da vi snakker med receptionspersonalet om det, er eneste svar, sådan er det. De påstår at have lagt en besked på vores tlf svarer et par dage forinden, denne besked eller opkaldet for den sags skyld er bestemt ikke modtaget. Reception tilbyder ingen kompensation, eller beklagelse.
Super dårlig oplevelse og super dårlig service. Vi kommer aldrig igen og vil egentlig gerne slippe for at være her overhovedet.

August 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlige madoplevelse

Havde inviteret forretningsforbindelser til middag, desværre var hovedretten - kalvesteak under al kritik.
Det var en meget tynd steg som havde fået alt alt formeget og selv om der lå en hel steak der blev taget ud, blev der ikke spurgt om der var noget galt med maden.
Der var 3 ud af 5 der var utilfredse.

April 29, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Var til DJ aften med 3 retters menu og…

Var til DJ aften med 3 retters menu og vine med min kone. Flot arrangement god betjening, men køkkenet haltede lidt bagud. Forret super - hovedret lidt mislykket. Oksemørbrad var rå, og hvad jeg ikke troede kunne ske, også var sej. Og da vi havde spist halvdelen af retten dukkede der lige pludselig kartofler og sauce op på bordet. Lidt sent i forløbet. Og så ventede vi forøvrigt over 1 time på hovedretten efter forret. Måske lidt for voldsom arrangement for Skanderborg Park, et ellers super a-la-carte sted.

September 26, 2021

Mad i verdensklasse

Mad i verdensklasse og super professionel betjening, hvilket gjorde konfirmationsfesten i dag til noget særligt.
Alt var virkelig lækkert, maden var en klasse for sig. Kan anbefales, virkelig virkelig fantastisk.

September 4, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Alt var virkelig gennemført lækkert

Vi havde fornøjelsen af at holde vores datters konfirmationsfest på Skanderborg Park.
Alt, simpelthen alt var virkelig gennemført lækkert.
Maden var perfekt, de af stedet anbefalede vine fortræffelige og bordene utrolig flot pyntet.
Hele optakten til festen var professionel og vi havde flere yderst behagelige møder op til festen, så alt var aftalt efter vores ønsker.
Under festen stillede stedet en toastmaster til rådighed og også her fungerede alt perfekt.
På en sådan dag betyder det alverden, at der er styr på det hele og der var der, vi følte os i meget trygge hænder.
Det er ikke første gang vi holder fest på stedet, og vi glæder os til at holde endnu flere fester på Skanderborg Park.

September 22, 2020

Super lækkert hotel 😊

Vi havde supirer værelse m. Ekstra opredning, alligevel havde vi masser af plads på værelset. Lille sofa miljø og skrivebord.
Lækkert stort badeværelse og rigtig god hårtørre til langt tykt hår (ikke en af de der mini som tit forefindes), fairtrade sæber 👍🏻
Alt var rent og pænt, dejligt med lille gårdhave vi var heldige at få et værelse med havedør som gav direkte adgang.
I receptionen var de virkelig søde og imødekomne og hjalp også gerne med bestilling af taxa.
Flot område med dejlig udsigt over søen.
Morgenmaden var virkelig lækker m. Forskelligt Hjemmebag og rigtig mange lækkerier.
Vi vender gerne tilbage hertil igen 😃

May 7, 2018

Is this your company?