Ordren hastede meget. Pravin fulgte den helt til dørs, og holdt mig løbende opdateret. Tak for god service.
See what reviewers are saying
Talte med Pravin Han var helt fantastisk til at fortælle mig om samspil mellem SmartGuard og Inverter, solpaneler, batteri, varmepumpe, biler, mv. Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig in... See more
Professionel og personlig betjening der ifølge mig, kan måle sig med eliteniveau indenfor top 3. Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med t... See more
Company replied
Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍
Company replied
Company details
Written by the company
Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.
Mosevang 1, 6400, Sønderborg, Denmark
- kontakt@skansol.dk
- skansol.dk
Ordren hastede meget
Billige priser
Billige priser og god service. Jeg er meget tilfreds og handler gerne her igen.
Installation af SmartGuard
Talte med Pravin
Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig information fra en leverandør inden køb.
Mvh Mogens
Proffesionel betjening
Rigtig god oplevelse med Pravin fra Skansol! Er blevet rigtig godt vejledt. Købte et 8kw anlæg til en gid pris og det blev leveret inden for en uge ca. Betalte med mobilpay og pengene blev ikke trukket før alle vare var leveret. Så kan kun anbefale at handle ved Skansol.👍🌞
Super hurtig
Super hurtig, super venlig og best service. Kan varmest anbefale. Parvin hjelper med alt. Hvad vil man mere? Og priserne er "kundevenlig" --->TOP.

Kundeservice er top!
Pravin er meget hjælpsom, vejledende og løsningsmindet. Klart anbefales, og skal du købe noget som helst af det der sælges hos Skansol, så vil du være i sikre hænder hos dem ift. info og hvad der passer dine behov.

Nemt og hurtig
Nemt og hurtig, email svar asap - problemer med webshoppen og betaling blev fikset og vi var i luften...

God kundeservice
God kundeservice, de svare indenfor meget kort tid, og er super fleksible mht. Levering og afhentning.

God kundeservice
Super service og svarer meget hurtigt på e-mail. Vil bruge Skansol igen, hvis jeg manglede andet.

Reply from Skansol
God vejledning for erstatnings modul…
God vejledning for erstatnings modul for defekt solcelle inverter.

Super Service.
Det er nem, hurtig og til en god pris. Hentede selv varen i Flensborg, der var nemt at finde, god plads og super service.

Tip top!
En meget stor oplevelse og handle med Pravin. Han var meget hjælpsom, informativ og vidste hvad han snakkede om.
Leveringen var også helt i top og kom dagen før han havde lovet levering. Så jeg er en glad mand😃

Købt 11KW anlæg med batteri
Købt 11KW anlæg med batteri. Alle dele kom som aftalt, og Pravin er der ikke noget at udsætte på.
Anlæg er endnu ikke monteret, men går ud fra er alt er som det skal være.

Super kommunikation og opfølgning
Skansol er bestemt et sted jeg vil anbefale til andre, næste gang jeg skal bruge stumper til solcelle anlæg er Skansol det første sted jeg kigger. 5 Stjerner herfra..

Reply from Skansol
Det var en noget langsom leveringen og…
Det var en noget langsom leveringen og der kom ingen info fra jer

Reply from Skansol
Ærlig, professionel og rigtig god kundeservice!
Jeg har haft en ualmindelig god dialog med Pravin, ejeren af Skansol, i forbindelse med køb af et solcelleanlæg med batterier. Jeg kendte ikke meget til solcelleanlæg i forvejen, men Pravin var utrolig tålmodig og brugte god tid på at forklare alt, jeg spurgte om – uden at det på noget tidspunkt føltes for meget.
Pravin udviste stor faglighed og professionalisme og hjalp mig med at finde frem til det anlæg, der passede bedst til mit hus. Han rådgav også om den mest optimale placering af solcellerne, så jeg kunne få det størst mulige udbytte af anlægget.
Jeg havde dialog med flere andre firmaer, men her mødte jeg ofte unge sælgere, som hurtigt begyndte at tale om korte tilbagebetalingstider og forsøgte at presse mig til et køb. Det var en helt anden – og meget mere tryg – oplevelse at tale med Pravin. Jeg følte mig lyttet til og oplevede, at han gav en ærlig og reel service. Det betød meget for mig, at det var ejeren selv, jeg havde kontakt med, og det gjorde hele forskellen.
Derudover vil jeg fremhæve Skansols hjemmeside, som også gjorde et positivt indtryk. Den er overskuelig, nem at navigere i, og mange af priserne er absolut fordelagtige – det giver et godt førstehåndsindtryk og gør det let at danne sig et overblik.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Skansol og Pravin!
Per Scriver

Reply from Skansol
Professionel og personlig betjening der…
Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med ting jeg ikke havde brug for - nej Pravin var helt fantastisk rolig og venlig. Hans vejledning var meget omfangsrig og det var meget spændende at høre hvad han havde at fortælle mig om mit ønske. Jeg kan stærkt anbefale, at jer der måtte ønske at købe solcelle udstyr - tag kontakt til Skansol.dk
Vh. Brian Nielsen Kaas, Pandrup.