Kære Finn Krogh. Først og fremmest vil jeg sige at vi er rigtig kede af at turen blev aflyst, mod vores ønske forventning. Trafikken er vi desværre ikke herre over, og det er meget svært at forudsige morgentrafikken. Du skal vide at chaufføren kæmpede en kamp for at nå færgen, som vi fik til at vente i 5 min., hvilket lige præcis ikke var nok, men den skulle selvfølgelig også nå en tidsplan.
Dette er virkelig en uheldig situation, som vi på ingen måde ønskede eller var herre over. Derudover at vi selvfølgelig rigtig kede at at skuffen en flok glade gæster, der har set frem til at skulle på tur.
Derfor betaler vi selvfølgelige pengene tilbage til jer alle for turen, som chaufføren også gjorde opmærksom på i går. Ligeledes, som et lille plaster på såret, fik I i går morgenkaffe og rundstykke på havnen, ligesom der også blev holdt en pause på hjemturen, hvor I fik serveret kaffe og kage.
Sluttelig vil vi endnu engang beklage at turen blev aflyst, og håber at se dig igen en anden gang på en af vores busture.
Med venlig hilsen, Skave Turistfart.