Skincare Factory Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super behagelig og kompetent behandling. Man kan roligt føle sig i trygge hænder, uanset om det er ansigtsbehandlinger, vejledning om skønhedsprodukter eller shellac, man er der for. Skønt sted!

1. Skin Care Clinic
  2. Beauty Supply Store
  3. Day Spa
  4. Facial Spa
  5. Massage Spa
  6. Waxing Hair Removal Service

Information provided by various external sources

Skincare Factory behandlinger | Hudbehandling | Massage | Ansigst Behandling | Hud | Kosmetolog | Ph Formular | Skønhed | Beauty | Wellness

4.6

3-star
2-star
1-star

Michela er fuldstændig fantastisk

Michela er fuldstændig fantastisk, og det samme er hendes klinik. Jeg har nu gået hos Michela i lidt over to år, og før det prøvede jeg flere forskellige behandlere. Men efter jeg fandt Michelas klinik, er det det eneste sted, jeg vil komme. Det er første gang, jeg har følt mig så tryg og tilpas, og jeg elsker at komme hos hende. Der er mulighed for parkering, og hendes behandlinger, råd og venlighed er 10/10.

February 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Skøn og yderst professionel behandling

Fantastisk behandling i hyggelige og afslappende omgivelser. Michela er så venlig og yderst professionel med nærværende og detaljeret rådgivning, at man ikke kan undgå at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefale Skincare Factory 😊

August 26, 2021

Hej Helene,

Tusind tak for dine anbefaling, og dit fine skriv :)
Glade kunder giver en glad behandler ;)

KAN VARMT ANBEFALES!

Meget professionel behandling i lækre hyggelige lokaler på Frb. Svært at finde bedre behandling og service. Parkering muligt 🙏🏻.

November 28, 2019

Tusind tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og professionel kosmetiker på Frederiksberg

Jeg er kommet hos Michela i hendes klinik over en årrække og nyder den helt specielle ro og behagelige stemning, der altid er omkring hendes behandlinger. Michela er meget nærværende og får straks én til at føle sig tilpas "på briksen". Man bliver hele tiden orienteret om, hvad der skal ske, så man blot kan slappe helt af og glæde sig til de flotte resultater. Michela dygtiggør sig løbende med nye kurser og tilbyder derfor nogle af de bedste behandlinger. Jeg har anbefalet Michela til flere veninder og kolleger, der melder tilbage, at det er det bedste sted, de har været.

Tusind tak ;)

Professionalisme, personlighed og nærvær hos Skincare Factory

Varme, hyggelige og rolige omgivelser. Professionel fremtoning gør, at man føler sig tilpas - selv som mand. Jeg har gennem de sidste 3 år løbende fået ansigtsbehandlinger hos Skincare Factory, herunder modtaget kyndig vejledning i forhold til min hudtype, hvilket har haft en signifikant indvirkning!

Reply from Skincare Factory

Tusind tak for en anmeldelsen!
du er altid velkommen :)

Michela er dygtig.

Michela er dygtig, engageret og sød. Det er nemt at finde en p plads, så jeg kører gerne fra Holte.

Reply from Skincare Factory

Og jeg er så glad for du vil kommer her, mange tak for anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Prøv det, du kommer tilbage! 🤩

De bedste behandlinger i hyggelige og rolige omgivelser. Michella er top professionel og man føler sig i ualmindelig gode hænder. Jeg har været kunde i flere år, har prøvet mange forskellige behandlinger, og kan varmt anbefale Skincare Factory ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusind tak!!!
Meget fin anmeldelse. :)

Absolut et besøg værd

Jeg har været kunde hos Skincare Factory de sidste 4 år. Der er altid en god stemning i klinikken og der er ro og rart at være. Føles som et lille åndehul fra en travl hverdag når man ligger sig på briksen og bliver plejet hvad enten det er sugaring, ansigtsbehandling, eller bryn og vipper! Jeg får altid kyndig vejledning uden følelsen af at få påduttet 20 unødvendige produkter. Absolut et besøg eller 10 værd😊

September 20, 2019

Reply from Skincare Factory

Du er altid velkommen, tak for den fine anmeldelse :)

Fantastisk dejligt sted.

Fantastisk dejligt sted.
Høj faglig ekspertise i rolige omgivelser
Helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

September 19, 2019

Tusind tak :)

God og professionel rådgivning

God og professionel rådgivning, og professionelle behandlinger med relevante henstillinger til fremadrettet vedligehold.
Gode kvalitetsprodukter.
Derudover er der en hjertevarm ro og man får ro i sjælen i Michelas kyndige hænder.

September 18, 2019

Reply from Skincare Factory

søde ord Margrethe, Tusind tak :)

Take a closer look