See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Efter att jag beställde förstod jag att de kom från Kina. Tog nog 5 till 6 veckor att komma fram. Luktar kattpiss från dom, diskat dom ett flertal gånger men luktar fortfarande. Tyvärr sätter det si... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helst vill jag ge -5 stjärnor! Aldrig varit med om liknande. Att få tillbaka pengar för en retur tar flera månader. Jag väntar fortfarande in mina pengar, efter många påminnelser och vad händer, de DR... See more

Rated 1 out of 5 stars

Svensk sida, på svenska. Allt skickas från Kina. De 5 redskapen är fina på håll, men de är raspiga och dåligt slipade på flera ställen. Gåvan som utlovats uppfattade jag som att det skulle vara någ... See more

Rated 5 out of 5 stars

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.4

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har sendt en vare retur og ofret…

Jeg har sendt en vare retur og ofret kr. 170,- på at sende retur og jeg har aldrig modtaget mine penge retur trods virkelig mange henvendelser til firmaet. Så alt i alt har jeg mistet kr. 700,-. Det er et fupfirma. Hold Jer langt væk!

January 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Så bra redskap att jobba med i köket

Så bra redskap att jobba med i köket. Känns lyxigt att ha dessa i matlagningen. Vetskapen om att de är totalt giftfria känns viktigt. Vi uppskattar matlagning som har rena basvaror, eko, så redskapen matchar verkligen!👍Ingela

May 12, 2025

Fake fake fake

Hahahah så värdelöst företag! Omsatte 21 mnkr 2024, fattar inte att så många går på bluffen.

April 20, 2025

Varning!!

Varning!!! Absolut lurendrejeri!!
Drop shipping från Kina. 0% svensk kvalitet. Kräver spårningsbar returfrakt som sen inte hämtas ut. Inga svara på mejl och ingen återbetalning. Fy så dåligt!!!

April 24, 2025

Varning

Varning! Träbestick från Shein som stinker kemikalier. Tar betalt utan att du medgivit det.

March 21, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look