Skolen for Gastronomi, Musik & Design Reviews 21

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vores søn har haft et rigtig godt år på skolen. Årgang 23/24 Vi forældre har oplevet en skole med - smil og varme - tydelige rammer og regler - god kommunikation til os - god insta-konto hvo... See more

Company details

1. Training School
  2. Educational Institution
  3. School

Written by the company

Skolenfor er en kreativ efterskole og fri fagskole i Vejle, hvor unge lærer med hænderne, hjertet og nysgerrigheden. Vi tilbyder efterskoleophold, hvor du kombinerer en 9. klasse med ét af vores linjefag: Gastronomi, Musik, Design/Mode, Bager/Konditor og eSport. På vores Fri Fagskole kan du tage en 10. klasse med mulighed for valgfag eller dygtiggøre dig inden for felterne musik og madlavning på vores specialiserede linjer. Siden skolen blev stiftet i 1867, har vi opbygget stærke traditioner, men vi omfavner også det moderne og fortsætter med at udvikle os på samme måde som vores elever.

3.1

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 3 out of 5 stars

Skolen for

Jeg går på skolen lige nu det er en fin skole men der står mange ting på deres hjemmeside som ikke passer fx nogle af valgfagene passer ikke de siger mange ting der “kommer til at ske” som overhovedet ikke sker jeg synes det er virkelig ærgerligt

Forstanderen snakker også meget om tillid men mange af os elever følger ikke ser er tillid de er også meget dårlige til at planlægge ting og de skriver ud næsten dagen før man skal det hvilket ikke er sjovt

April 15, 2026

Meget dårlig oplevelse

Vi har haft vores Datter på efterskolen i skoleåret start August 2025 i 3 måneder. Og har betalt ca 31000 kr for den tid.

Vores Datter havde glædet sig helt vildt til dette forløb. Da hun netop har rigtig meget fokus på Gastronomi og Konditori. Men her var skuffelsen bare enorm. Maden der blev serveret for de unge mennesker bestod som oftest af fars baseret menuer. Oveni var der heller ikke mad nok til alle. Kun til de hurtige. Vi oplevede det helt klart som en økonomisk fundering-som Skolen praktiserede. Dette kan simpelthen ikke være rigtigt set i forhold til det beløb som man skal betale !

Gastronomien i køkkenet var derimod god-når det var undervisningsbaseret. Konditori delen nåede hun desværre aldrig at stifte bekendtskab med ?

Vores datter har nogle sociale udfordringer-og er nok det som man kan betegne som introvert. Men hun havde året før, gået på en anden efterskole. Dette år har været det bedste for hende ultimativt. Så med dette i mente-hænger noget af den dårlige oplevelse i Vejle også sammen med hendes udfordringer.

Hun kæmpede virkelig en kamp. Og vi har som forældre nok været lige til den hårde side. Men vi har den overbevisning, at man ikke bare giver op. Kontaktlæreren var super rar-men næsten umulig at komme i kontakt med. Hverken for os eller for datteren. Vi fornemmede nul fokus på vores datter i forhold til hendes situation. Dog med undtagelse af de sidste uger-hvor alvoren pludselig blev bekendt.

Vi kastede håndklædet i ringen-og sagde vores aftale op. Samme dag som det skete-blev både vi som forældre og datter konstant og gentagne gange opfordret til at blive på Skolen. Og pludselig kunne alle vores ønsker. Som ellers blev kategorisk afvist inden. Mulige ?

Vi har "slikket sår" siden denne oplevelse. Datteren er startet på en psykologisk behandling. Og alt tegner meget lysere. Hun går nu på et 10 klasses center og det fungerer godt. Og hendes humør er blevet boldbaner bedre.

Vi fornemmer helt klart et stort svigt fra Skolen i forhold til deres pædagogiske og didaktiske praksis. Og føler os snydt og bedraget for rigtig mange penge. Håber andre får en bedre oplevelse :-)

P:S Forstander blev selvfølgelig kontaktet. Og oplyst om vores oplevelse med hans skole. Men alt blev afvist fuldstændigt.

August 1, 2025

Reply from Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Ærgerligt når afslutningen på et skoleår går i hård knude, og begge parter berøres selvfølgelig af dette.

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt var det er godt år på skolen

Alt i alt var det er godt år på skolen, men det var da bestemt på grund af vennerne, det var ikke så meget personalet, jeg havde flere lidt trælse oplevelser med at man ikke blev lyttet til og hvis man havde det lidt skidt, så var det svært at gå til sin kontaktlærer, de tog ikke rigtig hånd om tingende før det var ovre, men selfølgelig har de været rigtig gode for mange. Jeg havde et okay år hos dem. Ann og Helene er de bedste på hele den skole! Vil savne dem for evigt.

July 17, 2024

Reply from Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Godt at det trods bekymringer blev er godt skoleår

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale skolen

Vores søn har haft et rigtig godt år på skolen. Årgang 23/24

Vi forældre har oplevet en skole med
- smil og varme
- tydelige rammer og regler
- god kommunikation til os
- god insta-konto hvor vi fik indblik i hverdagen

Vi kan varmt anbefale skolen.

June 26, 2024

Kun roser herfra

Vores datter har haft et utroligt givende år, især på musikholdet, som har været en meget positiv overraskelse.

Musiklæreren på skolen er en ekstraordinær person. Han er ikke bare teknisk dygtig og veluddannet inden for musik, men også utrolig inspirerende og omsorgsfuld over for sine elever. Vores datter har ofte fortalt, hvor meget hans entusiasme og passion for faget har motiveret hende til at yde sit bedste. Han formår at skabe et trygt læringsmiljø, hvor eleverne ikke bare lærer om musik, men også udvikler deres selvtillid og samarbejdsevner.

Vi har haft et godt samarbejde med lærerne, kontaktlæreren og ledelsen. Også med de andre forældre via en facebook gruppe hvor festudvalget også skal ha en rose med.

Vi kan varmt anbefale Skolen for Gastronomi, Musik og Design til andre forældre, der søger en efterskole, der tilbyder en god balance mellem faglig kvalitet og personlig udvikling. Især musikprogrammet er en perle, der får de højeste anbefalinger fra os.

May 30, 2024

Anbefaler ikke

Jeg synes forstanderen er dårlig pædagogisk, han laver forskelsbehandling på eleverne og basere advarsler udfra om han kan lide den enkelte elev. Og han går kun op i penge og ikke eleverne, plus han snakker ikke særlig pænt om nogle elever, især hvis de elever har nogle udfordringer

June 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og hyggelig lille efterskole med plads til den enkelte

Vores søn har gået på skolen. Som forældre har vi oplevet et engageret, venligt og meget pædagogisk team af lærer der har en venlig, oprigtig og god tone til og med elever. Alt i alt, et godt planlagt og udført efterskoleår med dannelse, som kernepunkt.

June 22, 2024

Reply from Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Tak det glæder os at opholdet blev som forventet og mere end det

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft begge vores piger på…

Vi har haft begge vores piger på efterskolen, den ene 2 år og den anden 1 år.
God forstander og gode lærere, der tager hånd om tingene og med god dialog.
100 % ros herfra.

June 23, 2024

Reply from Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Dejligt at jeres forventninger er blevet indfriet, mange tak

Stor anbefaling her fra.

Vores datter har gået på skolen i skoleåret 23/24 og vi hun har haft et skønt efterskoleår. Vi har kun roser til skolen og dens lærere. Stor anbefaling her fra.

June 23, 2024

Reply from Skolen for Gastronomi, Musik & Design

Mange tak for tilbagemelding, den er vi glade og stolte af

God skole

Jeg har gået på skolen 23/24. Jeg synes det er en god skole med godt personale. Jeg har virkeligt nydt året og har fået mange nye venner. På skolen er der et godt sammenhold og jeg kan godt anbefale den. Der er et godt udvalg af linjefag og valgfag, man får generelt meget ud af året.

June 22, 2024

Forstander der lever i 1800-tallet

Man skulle tro man var hans brikker i et skakspil,
Hvis i går med tanken om at jeres søn/datter skal starte her så stop op og vælg et andet sted ALT andet er bedre!

February 28, 2024

Nye tider, ny ledelse 25/26

Virkelig ringe forstander

Forstanderen er fuldstændig ligeglad med elever trives og behandler dem ekstremt forfærdeligt. Han ødelægger elevernes efterskoleår ved at tale grimt til dem og råbe af dem. Han råber af folk uden at tale med dem på en pædagogisk måde først. Hans regler er helt skudt i hovdet og helt urimelige. Han behandler elever som brikker i hans spil og vil gerne kontrollere dem.

November 20, 2023

Nye tider, ny ledelse 25/26

Rated 2 out of 5 stars

Min søn gik på skolen 2022-23.

Min søn gik på skolen 2022-23.
Han havde som udgangspunkt det mest fantastiske år, hvor han fik mange nye venner og deres sammenhold var fantastisk. Men her stopper det så for den forstander der er ansat har ikke den mindste empati eller forståelse. Han har travlt med at forsvarer til egen fordel. Det er altid børnene eller forældre der er problemet. Hans måde at tale til både elever og forældre på er så upædagoisk at jeg tænker når man ikke kan nå ind til et barn står og råber af barnet og siger til ham han er uden for pædagogisk rækkevidde når man sku ikke i mål med et ungt menneske. Denne episode tog jeg selvfølgelig med forstanderen her sagde han at han faktisk mente at han var uden for pædagoisk rækkevide. Dette er blot et af mange tilfælde der har været. Så skolen er god men man bør nok overveje om man magter en tabt kamp med en forstander der ikke er lydhør og kun taler og ser ting til egen fordel. Til slut vil jeg lige sige det er nogle gode lærer der er på skolen, der bliver draget omsorg for den enkelte elev, ligeledes er de gode til at kommunikere med både børn og forældre.

March 16, 2023

Nye tider og ny ledelse pr. 25/26

Rated 2 out of 5 stars

Masser af dårlig kommunikation

Masser af dårlig kommunikation. Eller slet ingen. Dårlig planlægning af forældrearrangementer.
Det bedste er at knægten har fået nye venner. Men var ikke begejstret for forstanderen
Skoleåret 22/23

June 23, 2023

Nye tider ny ledelse pr. 25/26

Rated 5 out of 5 stars

Super samarbejde omkring barn med særlige behov.

Min datter har gået på skolen i skoleåret 22/23. Hun har særlige behov og fik tilknyttet en mentor. Dette har fungeret ualmindeligt godt. Min datter har været glad for sin mentor og jeg har været helt tryg ved at hun blev både set og hørt. Skoleåret har naturligvis ikke været uden udfordinger, men jeg synes de ting der er dukket op er blevet taget alvorligt og løst på en god måde. Jeg synes der har været en god forståelse for min datters særlige behov, selvom skolen som udgangspunkt er en "almindelig" efterskole. Min datter kommer hjem i morgen med en masse ny viden både om sig selv og om verden omkring hende. Hun har fået åbnet sin horisont, har fået syet en masse fine ting, lært sig selv at spille guitar (inspireret af den megen musik på skolen) og har lært at lave en masse lækker mad. Og ikke mindst har hun fået venner og været med i en masse sociale sammenhænge, som hun har manglet tidligere, hvor hun gik på specialskole.

June 23, 2023

Mogens er upædagogisk

Mogens kaldte mig (en ginger) komplet evnesvag da jeg sad og spiste frokost. Dette mener jeg er dybt upædagogisk opførsel fra en skoleforstander.

February 23, 2023

Forstander

Forstanderen er ikke særlig smart og er egtenligt ikke særlig sød! han er fuldstændig ligeglad med elever og det virker som diktatur! En episode for nyeligt sagde han til en elev "Er du fuldstændig evnesvag" hvilket slet ikke er okay! Han tænker slet ikke på eleverne eller hvad de siger! hvis du siger din egen mening er det ligegyldigt!

March 3, 2023

Take a closer look