Company details

1. Tree Service

Information provided by various external sources

Skovbo Total Service

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.8

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende og elendigt.

Bestilte tapas nytårs menu...
udover der manglede rimelig essentielle dele af menuen, var maden under al kritik.
Bestemt ikke 700kr+ værd. Selv kransekagen var elendig. (Godt vi havde nået at købe fra vores lokale daglig brugs)
Kunne man give nul stjerner, havde jeg gjort det. Dog må den 1 stjerne gå til hurtig service efter vi skrev vi manglede dele af maden, hvorvidt det ville være klart 15 minutter efter. Vi mente ikke at kokkene skulle stå yderligere og lave mad, men hjem til deres familier og nyde nytåret.
Virkelig ærgerligt at bruge årets sidste aften med så ringe mad...

January 1, 2021
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Service i top

Jeg købte i 2011 en texas brænde flækker. Efter ca 20 timers drift blev den utæt og lækkede olie. Jeg indleverede den til reparation og inden der var gået 14 dage var den ombyttet til en ny uden diskusion.
Jeg har gennem årene købt 2 el kædesave og 1 benzin kædesav. Et hav af kæder, olie, sikkerheds tøj, hækkeklipper og græsslåmaskine. Altid til gode priser og med god og professionel service.

René Johansen

May 14, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Service + garanti - totalt fraværende hos Skovbo totalservice

Service - utænkeligt dårlig - faktisk helt fraværende.
En garanti reklamation på en Texas Handy Sweep, hvor et håndtag var brækket umotiveret, blev afvist og Skovbo ville afkræve mig kr. 125,- med den begrundelse at Texas ikke dækkede garantien på håndtaget.
Da jeg påpegede at jeg havde handlet med Skovbo og ikke Texas, og at de/Skovbo derfor var forpligtet til at bære den omkostning, var man totalt afvisende og nægtede at udlevere reservedelen og i det hele taget at påtage sig garanti forpligtigelsen.
Senere ringede de mig op og bekræftede, at Texas nu havde erkendt at der var en generel støbefejl i de håndtag, så jeg kunne (igen) køre hen til dem og hente reservedelen uden beregning.
Jeg køret hjem og montederede håndtaget, og gik igang med at bruge fejemaskinen. Herved brækkede det andet håndtag. Jeg ringede straks til Skovbo og forelagde sagen, og jeg kunne bare aflevere maskinen, så ville de skifte håndtaget uden beregning.
Da jeg forespurgte om det ikke var en god ide at skifte det tredje og sidste håndtag også, når der nu var en generel støbefejl i disse håndtag, blev jeg afvist. Det kunne ikke komme på tale. Jeg kunne komme igen hvis det også brækkede.
Maskinen står stadig urepareret hos Skovbo nu på 49'ende dag og den er måske færdig om to dage.
Nu kører jeg derhen og forlanger mine penge tilbage, med hold i købeloven om reparation indenfor rimelig tid - normalt tre uger. De har brugt over 8 uger.
Mage til manglende service niveau skal man lede længe efter. En stjerne er faktisk for meget og jeg er alt for flink.

April 30, 2012

Is this your company?