Skovgaardguld Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Indrømmer fejl, men nægter at tilbagebetale!

Jeg har været inde i butikken for at få rettet et ur til, som jeg havde fået i gave. Uret var ikke købt i butikken, men de sagde de godt kunne rette det til... De kunne dog kun rette det til så det enten sad helt nede på hånden eller alt for stramt og de forsikrede mig om at det ikke kunne laves anderledes. Det tog de 250kr for. En uge senere var jeg i Svendborg by, hvor jeg gik ind forbi en urmager som tog et halvt led ud af kæden på ca 3min (altså det som de hos Skovgaard påstod ikke kunne lade sig gøre). Urmageren i Svendborg ville ikke have penge for det. Nu har jeg været inde og høre om de ikke selv mente det ville være retfærdigt at give mig mine penge retur, eftersom de påtog sig en opgave som de tydeligvis ikke kunne løse. Det vil de ikke, eftersom jeg jo har fået udført et arbejde???

February 22, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Pas på og behold bon og evt. lydoptagelse…

2 år efter Skovgaard havde repareret mit guldarmbånd (lænke) kom jeg tilbage da min lås var gået i stykker igen. Jeg havde givet kr 3000 for selve reparationen og han havde foreslået at stivgøre leddene omkring låsen så det ville holde bedre. Da jeg kom tilbage, nægtede han pure, at det var ham der havde repareret låsen to år tidligere. Han kunne jo bare have sagt at den ikke kunne holde så længe, men i stedet nægtede han bare. Den mand er en komplet løgner og har et ry der matcher. Pas på og behold kvitteringer og andre beviser for han godtager ikke kundens ord. Hvis det ikke var ham der havde lavet lænken i sin tid, havde jeg ganske givet ikke givet mig tid til at skrive denne anmeldelse.
Tak for lor….

December 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Snyder og bedrager kunderne, for at lokke til at købe

Jeg købte et ur hos dem i butikken i Odense gågade i december 2021. Der blev jeg betjent af en kvindelig ekspedient, som var meget venlig og imødekommende. Hun fortalte mig, at garantien for uret er steget til 10 år, mens gratis skift af batteri er steget til 5 år. Hun gentog det flere gange under mit køb.
Halvandet år efter, da batteriet var gået i stå, tog jeg hen til forretningen med mit garantibevis, for at få skiftet batteriet gratis, som jeg var blevet lovet, og som var blevet gentaget for mig flere gange, da jeg købte uret. Denne gang var den kvindelige ekspedient slet ikke venlig og blev hurtigt aggressiv og nægtede med en meget høj stemme, at hun nogen sinde havde sagt, at der ville være 5 års gratis batteriskift. Udover dette begyndte hun at beskylde mig for at være kommet til butikken flere gange og skændes med dem, selvom jeg ikke havde været der siden mit køb af uret. Det var helt uacceptabel og uprofessionel "service"! Ud af alle de tusinde urforretninger, som findes i Danmark, vil jeg aldrig nogen sinde besøge denne igen!

July 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Behagelige og de små detaljer

Behageligt personale, afleveret et ur og kunne hente det kort efter igen, hvor alt fungerede, og de små detaljer med at de sørger for at dato og tid faktisk er korrekte, er ikke noget man får ved alle urmagere mere syntes jeg. kan varmt anbefales.

November 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Et utrolig dejligt sted at handle.

Et utrolig dejligt sted at handle. God kundeservice, hyggeligt/ meget behagelig atmosfære og ikke mindst flotte smykker, som guldsmeden selv har lavet. Jeg har års ringen 2015, halskæden og ørestikkerne, som passer til. Et yderst smukt håndværk!

Jeg har fået vurderet, renset og repareret smykker der. Uanset, hvad man skal have, så er både personale og guldsmeden selv altid utrolig søde. Jeg kan varmt anbefale butikken i Glamsbjerg.

May 20, 2019
Advertisement