Ik gebruikte al wekelijks het apparaat om mijn douchecabine te schrobben, was ook zeer tevreden, maar de bevestiging waarop je de onderdelen moet klikken ging kapot en brak af. Dit meldde ik via julli... See more
See what reviewers are saying
Snelle levering, super fijn in gebruik.Wel moet je even wennen aan hoe je de verschillende opzetstukken gebruikt, maar heel handig. 1 apparaat voor je hele huis van badkamer tot keuken, ramen en vloe... See more
Hele snelle verzending. Ik heb de stoomreiniger met de verschillende onderdelen ondertussen gebruikt bij de grote schoonmaak. Voor de keuken, lamellen en de voegen prima in gebruik. De oven kreeg i... See more
Ik heb gisteren de stoomreiniger “The Big One” besteld en ook alvast reserve onderdelen, ook had ik via whatsapp de vraag gesteld wanneer de dweildoeken weer op voorraad komen, na een paar uurtjes k... See more
Company details
Written by the company
Skrub met een 'K'. Wij maken schoonmaken veel leuker met toffe producten op een milieuvriendelijke manier! 🪄
Contact info
Kazernestraat 17, 5928 NL, Venlo, Netherlands
- hey@skrub.nl
- skrub.nl
Snel en makkelijk schoonmaken!
Skrub biedt een zeer makkelijke hulp in de huishouding. Schoonmaken zal nooit mijn hobby worden, maar met de producten van Skrub gaat het wel een stuk sneller en makkelijker!
Een fijn product die doet wat hij moet…
Een fijn product die doet wat hij moet doen! Nog even handig worden in het gebruik, maar dat komt vast goed!
Goede service, product nog niet helemaal naar verwachting tot zo ver.
Fijn dat er service via whatsapp chat mogelijk is nadat er contact is opgenomen via de website. Heb nog niet voor alles wat mogelijk is schoongemaakt maar vind het praktisch werken. Ik begon met de voegen van badkamertegels aan de muur en van een oude badkamer vloer te stomen, maar vond het niet zo goed schoon worden als dat ik had verwacht. Had het in het begin ook maar met 500 ml water gevuld en geen continue stoom, maar handmatig.. soms viel de druk weg en moest ik wachten tot het aan/uit lampje weer groen werd ipv rood. Verder probeerde ik de boiler te legen door het om te kiepen maar er kwam niets uit, terwijl je wel water hoort klotsen als je t schudt. Verder vind ik het een leuk apparaat om mee schoon te maken en kijk ernaar uit meer ermee schoon te maken! Wel zou het fijn zijn als je zou kunnen zien hoeveel water er nog in zit, en ook dit makkelijker kunt weggooien/verversen.

Werkt heel fijn
Had ik dit nodig? Niet per se. Heb ik het hele weekend elke centimeter van mijn huis behandeld en schoongemaakt met de stoomreiniger? Zeker weten. Heel bevredigend om alles schoon te maken, en supersimpel. Het enige wat ontbreekt is wat mij betreft een opening aan de onderkant, waarmee je als je klaar bent de tank kunt legen. Ondersteboven houden werkt niet ideaal.

Superapperaat
Zeer makkelijk, goede uitleg in het boekje,helemaal tevreden
Je weet dat je 30 bent...
...als je enthousiast wordt van schoonmaak hulpjes! Handige borstel met een hoop handige accessoires. Vooral de verlengstuk is welkom, dat maakt het toch allemaal wat makkelijker.
Fijne hulp in de huishouding ☺️
Een snelle levering, een zeer complete set. Opladen duurde wel wat langer. Maar nu werkt het erg fijn!
Fijne webwinkel
Makkelijk bestelproces, snel in huis.
Fijn product! Goede uitleg over het product te vinden. Maakt poetsen in huis net iets leuker en makkelijker.
Erg tevreden met dit apparaat
Erg tevreden met dit apparaat! Makkelijk in gebruik en ook eenvoudig te reinigen. Ik raad het iedereen aan!
Appeltje eitje 👍🏻
Heb the beast besteld omdat mijn oude hond wat foutjes in huis heeft.
Wauw wat werkt deze snel en makkelijk, water in de tank en gaan.
Alleen heb ik bij het legen van de opvangbak 2 keer dezelfde fout gemaakt en deze viel uit mijn handen met als resultaat de hele toilet zat onder….. ach is die daarna ook weer schoon ; )
Het vasthouden en loshalen de deksel gaat in mijn ogen tegen de logica in.. hou de bak maar gewoon aan de onderkant vast en dan de deksel eraf dan gaat het goed.
Goed apparaat
Werkt echt goed! Ik heb alle vlekken uit mijn bank en stoelen gekregen. Apparaat is ook makkelijk te gebruiken en schoon te maken.
Goed product
Goed product. Kleed is weer lekker schoon. Binnenkort is de bank aan de beurt.
Oké maar niet als gehoopt
Vlekkenreiniger the beast haalt oppervlakkige vlekken wel weg maar wat oudere vlekken krijg je niet uit je bekleding

Reply from Skrub
Super snelle levering en goede actie
Super snelle levering en goede actie!
Heel blij met deze vlekkenreiniger
Skrub is een geweldige hulp in de huishouding
Na bestelling, snelle bezorging. Apparaten (borstel en vlekkenreiniger) zijn een fantastische hulp in de huishouding. Scheelt enorm veel!
Super handige elektrische borstel
Prettige handleiding en top dat er zoveel opzetstukken bij zitten! Makkelijk in gebruik.
Snelle levering en een super apparaat
Snelle levering en een super apparaat. Doet wat die moet doen. Bank is weer schoon van vlekken.
Fijn product
Ideaal om de badkamer mee schoon te maken. Vooral de voegen waren zonder moeite snel weer schoon
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.