Møbelsnedker Sofus Koch Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget glade for samarbejdet med Sofus og vores flotte nye skabe, som Sofus leverede til tiden aftalt pris, kvalitet og design.

Rated 5 out of 5 stars

Sofus møbelsnedker er gennem autentisk fra 1. Møde og selv efter levering. Han er super dygtig , dedikeret, ordentlig, ærlig , pertentlig - en ung snedker der giver mig følelsen af at han har gene... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har - indtil videre - fået lavet en bænk med opbevaring i vores køkken, samt et indbygget skab i vores gang. Sofus har leveret top kvalitet fra start til slut, og han forstår virkelig at være rumme... See more

Company details

1. Woodworker

Written by the company

Vi er et dansk inventar-, køkken- & møbelsnedkeri. Vi fokuserer på at skabe skræddersyede snedkerløsninger, der passer netop til vores kunders omgivelser, ønsker og behov. Vi indgår tæt samarbejde med vores kunder i designprocessen, med henblik på at skabe unikke snedkerprodukter. Vi tilbyder rådgivning og sparring i forbindelse med alle vores kunders ønskede opgaver. Alle vores tilbud er gratis og uforpligtende. Møbelsnedker Sofus Koch er en del af SK Design ApS. Firmaet er til dagligt drevet af møbelsnedker Sofus Ogstrup Koch. Sofus er udlært møbelsnedker fra Gribskov Inventarsnedkeri i 2021. Sofus blev tildelt et legat på 7.500,00 kr og en medalje for sit svendestykke.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Personligt, professionelt og ikke mindst meget smukt håndværk

Sofus har netop leveret de smukkeste håndlavede møbler til mit nye showroom. Samarbejdet har været så godt, fra start slut. Sofus har lyttet til alle mine behov og ønsker - og har formået at opfylde dem alle. Han leverede bænken og spisebordet personligt, og brugte en hel dag på at montere den indbyggede bænk til mit showroom, så den matchede perfekt til sine omgivelser. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sofus. Personligt, professionelt og ikke mindst meget smukt håndværk 😊🙏🏼

February 28, 2024
Advertisement

Fantastisk service

Fantastisk service, rådgivning og ikke mindst eksekvering. Vores radiatorskjulere er blevet så lækre 🙏🏾

Ikke sidste gang vi får besøg af jer!

February 7, 2024

Dygtig, fleksibel og pålidelig

Sofus har til vores store tilfredshed hjulpet os med et møbelprojekt. Med stor venlighed og fleksibilitet har Sofus hjulpet med at videreudvikle vores egne ideer. Sofus er fagligt dygtig og meget reel og pålidelig. Vores varmeste anbefaling.

October 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig, omhyggelig og venlig snedker!

Vi kan anbefale Sofus på det varmeste. Vi fik hjælp af Sofus til at isætte en dør i en karm i vores lejlighed på Frederiksberg. Opgaven var en smule bøvlet, da døren vi manglede var udenfor standardmål, men Sofus sørgede for at skaffe en dør i samme stil som vores andre døre via DBA. God kommunikation samt stor fleksibilitet, hvilket vi sætter meget pris på, så vi hurtigt kunne få opgaven løst. Sofus er meget dygtig, omhyggelig, venlig og pålidelig. Tak for hjælpen, Sofus.

November 9, 2023
Advertisement

Anbefaling af Sofus Koch

Sofus Koch renoverede mit køkken tidligere på året. Han er en enormt dygtig snedker, som har sans for detaljerne.

Jeg har personligt ikke den store håndværksmæssige viden om materialer osv., men med vejledning fra Sofus fandt vi den bedste løsning indenfor mit budget.

Det er en gammel ejendom med skæve gulve og vægge, så standardløsninger og standardmål er ikke en mulighed. Men Sofus formåede at lave et skræddersyet køkken, så pladsen blev udnyttet bedst muligt.

Derudover overholdte han alle aftaler og tidspunkter.

Jeg er generelt virkelig tilfreds med resultatet og kan anbefale SKSnedker.

October 1, 2023

Anbefaling af Sofus Koch

Jeg vil gerne give Sofus de bedste anbefalinger.

Sofus har lavet nyt køkken i en lejlighed på Nørrebro med meget flot finish og ingen klager på nogen områder.

Ud over meget flot udført håndværk skal han specielt anerkendes for, at være villig til og evner, at løse de udfordringer, der altid opstår i et renoveringsforløb.

Sofus besidder også den fantastiske – og efterhånden sjældne - personlige egenskab, at han løbende orienterer om processen og overholder sine aftaler og deadlines.

October 20, 2023

Take a closer look