Skulpturfigur Reviews 5

TrustScore 4 out of 5

4.1

1. Art Gallery

Written by the company

På SkulpturFigur.dk har vi specialiseret os i at tilbyde skulpturer og figurer med en unik symbolik der passer til livets vigtige øjeblikke. Oplev den magi der udspringer af hver enkelt figur og find den skulptur som passer til dig og din situation - eller til den du vil give skulpturen i gave. Alle skulpturer er skabt af anerkendte kunstnere. Efter støbning er hver enkelt skulptur patineret og / eller poleret i hånden, hvilket giver den enkelte figur sit helt eget udtryk.

4.1

3-star
2-star
1-star

Meget hurtig levering

Bestilte en vare onsdag eftermiddag. Den blev sendt afsted sammen dag, og jeg hentede den i pakkeboksen den efterfølgende dag.

Varen var VIRKELIG godt og sikkert pakket i emballage til transporten. Dejligt!

Hurtig levering og sikker indpakning!

September 11, 2025

Reply from Skulpturfigur

Hej Johnny. Tusind tak for den fine anmeldelse - rigtig dejligt at høre, at alt er gået som det skulle. Mange hilsner, Kim

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig let-flydende onlinekøb og…

Fuldstændig let-flydende onlinekøb og ikke mindst hurtig levering.

August 18, 2025

Reply from Skulpturfigur

Hej Kenneth. Tusind tak for den flotte anmeldelse - og tak fordi du tog dig tiden til at lave den, det betyder rigtig meget. De bedste hilsner, Kim

Nemt, hurtigt og flot 😁

Jeg var lidt skeptisk da der ikke var flere anmeldelser her inde, men alt var så fint.

Nemt at bestille, hurtig levering, og figuren jeg modtog var super flot. 😊

Kan varmt anbefales 👍🏼

August 6, 2025

Reply from Skulpturfigur

Hej Durita. Tusind tak for din fine anmeldelse - det er jeg rigtig glad for at høre. Mange hilsner, Kim

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og smuk og…

Hurtig levering og smuk og kvalitetspræger skulptur - min svigermor blev glad.

June 25, 2025

Reply from Skulpturfigur

Tusind tak for den flotte anmeldelse - jeg er rigtig glad for at høre, at skulpturen skabte glæde. De bedste hilsner, Kim

Advertisement

Take a closer look