See what reviewers are saying
Vi fik leveret festmiddag nr. 3 til et lille selskab. Forret var røget krondyrfilet anrettet med pæn salat, og desserten var en lækker islagkage, der heldigvis kunne leveres som laktosefri (👍). Di... See more
Konfirmation 29/5-2025 Havde bestilt skærselv bord med chicken tender, glaseret skinke og rødvinsmaneriet kalvefilet. Der var bestilt til 37 heraf 6 børn de 3 under 10 år. Fik 4 afbud på dagen... See more
Vi fik tilfredsstillende mad fra Slagter Lange. Dog var vi på ingen måde tilfreds med betjeningen. Vi kender ikke til den generelle betjening hos slagteren, men vi var uheldige med ham, der kom u... See more
Meget skuffende
Vi har for år tilbage fået ganske fin buffet fra Slagter Lange til julefrokost, så vi var 80 mennesker der så frem til lækker mad denne julefrokost 2025. Desværre var det yderst skuffende. Levring kom 40 min. efter senest lovede ankomsttid. Salatbar kedelig og tør. Kødet af ringe kvalitet og de vinterstuvede grøntsager var smagsløs m.v. Det var ikke en slagter værdig og lugtede langt væk af storkøkken, der bare skal levere i masser af mængder. Når alle gæster er enige om at selv Kokken og jomfruens niveau er væsentlig højere, så har mand et problem - kæmpe skuffelse
Maden var efter aftale ikke varmet op
Maden var efter aftale ikke varmet op.
Skulle holde julefrokost så det blev lidt presset. Der var ikke nok mad.
Konfirmation 29/5-2025
Konfirmation 29/5-2025
Der var bestilt til 37 heraf 6 børn de 3 under 10 år. Fik 4 afbud på dagen pga sygdom, så vi i alt kun var 33 personer, stadig 6 børn.
Havde lagt vægt på chicken tender primært var til børnene.
Der var slet ikke kød nok, glaseret skinke kunne slet ikke skærer i 37 skiver. Kalvefilet var tørt og kedelig havde forventet lidt rosa farve og der var heller ikke nok. Til gengæld druknede vi nærmest i chicken tender, salater, kartofler og brød.
Meget skuffet og ingen reaktion da jeg ringede og pointerede det.
Har før fået hvor der var rigeligt kød.
Denne gang var så den sidste 😳
Tak for mad
God mad og der var nok af det, vil klart bruge Slagter Lange igen.
Tjek priser inden bestilling …
Jeg har bestilt helstegt pattegris som var en smule tør, salat og kartofler var fint. Man skal dog være særligt opmærksom på priser, da det ikke står ordentligt beskrevet på hjemmesiden..
Vi bestilte en stor tapas menu til…
Vi bestilte en stor tapas menu til vores barnedåb hos Slagter Lange. Det var toplækkert til en rigtig fair pris! Kæmpe anbefaling.
Stor anbefaling til Slagter Lange
Jeg handler altid hos Slagter Lange, og har fået leveret mad mange gange. Det har været perfekt, hver gang!
Søde ekspedienter, service og kvalitet helt i top 👍
Andesteg mortensaften
Vi fik andesteg mortensaften. Supermørt og lækkert, som altid, og der var rigeligt af det. Kan helt klart anbefales.
And mortensaften
Vi hentede en komplet mortensaften meny ved slagter Lange med and, kartofler, rødkål, og brun sovs.
Jeg ville ønske at jeg kunne sige at det var en god oplevelse, det var det bare langt fra.
Anden som bestod af 6 underlår og 4 overlår ( ingen brystkød) var gummiagtig og uspiselig. Kartoflerne var smattede og ikke særligt appetitlige.
Generelt bare en kedelig oplevelse.
Der er plads til forbedring.
Buffet
Salaterne på buffeten levede ikke op til mine forventninger. Kartoflerne kedelige. Kødet ikke helt mørt.
Fik den store tapas i lørdags
Fik den store tapas i lørdags, da jeg fejrede 50 års fødselsdag. Det var SÅ lækkert. Friske råvare og smukt pyntet. Og i rigelige mængder. Tak Slagter Lange, for at kæmpe lækkert bidrag til en dejlig fest.
Har idag handlet pålægspakke mm og det…
Har idag handlet pålægspakke mm og det var som altid lækkert. Deres tapas og pålægsfade ud af huset er også altid lækre og der er altid rigeligt mad.
Fantasisk
Fik den store tapas fra slagter lange igår det var helt fantastisk som altid og så pænt pyntet.
Alle var tilfredse med maden.
De levere 100% til den næste fest
Altid 100% i orden og som aftalt.
Vi får altid mad fra Slager Lange til både private fester og i virksomhedsregi. Det er altid 100% i orden og som aftalt.
Min mand var inde i dag
Min mand var inde i dag, og bede om 2 mørbradbøffer, han beder om at det IKKE skal være fra ende stykket. Hvilket han så kommer hjem med. (han ved ikke hvordan et midterstykke skal se ud,) Det er nu anden gang, i spidser ham af med et uspiseligt endestykke. Nu bliver det for fremtiden købt hos slagter Bertelsen, de ved nemlig godt hvordan en Chateaubriand ser ud.
"Rejecocktail"?
Rejecocktail
Vi havde bestilt rejecocktail til forret, men det var desværre virkelig skuffende. Der var ikke helt frisk salat skåret i umiskendelige stykker, skålen var stor, og derfor så det hverken appetitlige ud eller var pænt pyntet. Desværre.
Helt perfekt kvalitet
Vi købte engelske bøffer og tatar den 14. maj, og kvaliteten var helt i top. Vi har også tidligere købt menuer hos slagter Lange, og det har også været helt perfekt.
Det var bare i orden alt hvad vi fik .
Det var bare i orden alt hvad vi fik .
Vores gæster roste og spurgte hvor
vi havde købt maden .
Vi fik røget oksefilet på salatbund
som forret , hovedret kalvesteg stegt
som vildt , dessert chokolade kage
med oleo is .
Vi var 11 personer i alt både børn
og voksne .
😊 Peder Hansen
Fik Tapas fra Slagter Lange igår.
Fik Tapas fra Slagter Lange igår.
Vi bestilte den store tapas til 20 pers.. Specielt kan anbefales deres aioli. Især med deres røget okseinderlår nedenunder, samt deres hjemmesyltede rødløg overpå. Det er lige til 5 stjerner. Flot anrettet og rigeligt
Lækker mad som altid.🌟🌟🌟🌟🌟