Dejlige lækre smørrebrød og rigtig god…
Dejlige lækre smørrebrød og rigtig god service. Mange tak, Emil og Michael 🙂
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dejlige lækre smørrebrød og rigtig god service. Mange tak, Emil og Michael 🙂
Bestilte via e-mail deres “lille” julefrokost. Rigeligt med alt, og vil gerne fremhæve at rullepølse, roastbeef og ribbensteg var i toppen. Det fåes ikke bedre - især smagen, men også visuelt.Alt klappede - også jeg kom lidt før afhentning.
Jeg bestilte luksus smørrebrød. Det kan de altså godt finde ud af. Det var rigtig rigtig lækkert, så det er bestemt ikke sidste gang. Tak for mad.
Dejlige friske råvarer og fantastisk betjening hvor alle kunder bliver godt behandlet selvom køen i butikken godt kan være lang, så bliver folk venligt betjent og vejledt.
Der er også altid et godt kødben til hunden. Så både børn, mand, venner og hund er godt tilfredse når jeg har handlet hos Slagter og Mad
Ups troede jeg havde lavet denne anmeldelse. Jeg har utallige gange efter ejerskifte besøgt butikken, førsteklasses betjening og rigtige dejlige råvarer. Og mulighed for bestilling af sdpecialiteter til dagen efter. det er klasse. Jeg vil også i fremtiden være kunde her.
Jeg kan specielt fremhæve deres hjemmelavet produkter eks. Hønse og Skinkesalat samt leverpostej
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.