Smaakryb Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dette her firma vil bare gå det længere for dig. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så ekstra ordinær hjælp. Jeg havde bestilt linealer, og der var fejl i farverne. Men Susanne er bare så fantastisk,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skulle lige finde nogle dimser til skattejagt poser - og for ikke at få det aller værste ragelse, ledte jeg efter reflekser. Småkryb havde de mest fantastiske med smiley - og børnene var enige :-) K... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den mest fantastiske service fra en smadder sød Susanne. Tusind tak. :) Jeg glæder mig som et lille barn, til at give alle gaverne til Cystisk Fibrose Ambulatoriet i Skejby. 💜🎁

Rated 4 out of 5 stars

Generelt flot udvalg og fantatisk hurtig betjening ved bestilling. Kunne dog ønske mig at der var angivet stk-pris, samt at der var en søgefunktion for denne.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Hyggeligt

Der er en hyggelig atmosfære. Pænt og ordentligt. Skønne omgivelser

November 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Dette her firma vil bare gå det længere…

Jeg havde bestilt linealer, og der var fejl i farverne. Men Susanne er bare så fantastisk, hun sendte på ny og det Lykkes os at fixe en kalender gave til min søns klasse.. jeg vil helt sikkert handle hos hende igen.
1000 tak for dig Susanne.

November 25, 2022

Leveret som forventet

September 6, 2018

Hej Annelene
Tak for din anmeldelse og tid. Det betyder rigtigt meget for mig.

Super fin service

August 31, 2018

Hej Lisa
Tak for din anmeldelse og tid, det betyder rigtigt meget for mig.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og vare levede fuld ud op til forventet.

August 29, 2018

Hej Tine
Mange tak for den fine anmeldelse og din tid. Det betyder rigtigt meget for mig.

Rated 5 out of 5 stars

Alt perfekt og hurtig levering

August 28, 2018

Hej Helena
Tak for din anmeldelse og tid. Det betyder rigtigt meget for mig.

Fundet: Dimser til skattejagt poser

Kom også til at fylde mere end planlagt i posen, men stor success hos 23 børn til børnefødselsdag. Smiley farveblyanterne var også stor hit.

August 20, 2018

Hej Charl
Tusinde tak for at du har taget tid til at skrive denne fine anmeldelse, det er jeg rigtigt glad for. Du siger endelig til hvis jeg kan hjælpe en anden gang.

Rated 4 out of 5 stars

Generelt flot udvalg og fantatisk…

August 5, 2018

Hej Lene

Tak for din anmeldelse og tilbagemelding omkring stk. pris. Jeg er netop nu igang med en ny shop og skal se om det er muligt at få med på den. Alt efter hvordan stk. prisen kan kommer med skal jeg også se om det er muligt at kunne søge på denne.

Lynhurtigt og problemfrit

Lynhurtigt og problemfrit. Gode varer.

June 30, 2018

Hej Hanne
Tusinde tak for din anmeldelse og tid.
Mange hilsner

fine produkter

fine produkter, hurtig levering

May 28, 2018

Hej Vibeke
Tak for din anmeldelse og tid.

Fantastisk service.

Helt fantastisk og personlig service. Jeg er meget tilfreds:-)

April 5, 2018

Hej Marianne
Tusinde tak for den fine anmeldelse og din tid.

Virkelig god service.

Super hurtig og venlig service!

March 30, 2018

Hej Ditte
Tak for din anmeldelse og tid.

Rated 5 out of 5 stars

Handler bestemt her igen.

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, stort udvalg og hurtig levering.

March 10, 2018

Hej Pia
Tak for din anmeldelse og din tid. Dejligt at jeg har ting der kan bruges.

Take a closer look