Company details

1. Online Food Ordering Service
  2. Grocery Delivery Service

Written by the company

SmakShare – din personliga middagslösning! 👩🏼‍🍳 SmakShare är en svensk receptapp som hjälper dig samla, planera och handla mat – allt på en plats. Via vårt samarbete med Coop kan du skicka vidare inköpslistan och handla direkt i deras e-handel för att få maten hemlevererad hem till dörren. Vi skapade SmakShare för att vi älskar mat men tröttnade på att ha recept sparade överallt och inte ha någon struktur. Massor av middagar man velat laga – men som aldrig blivit av. I SmakShare kan du nu istället samla alla recept på en plats, så att din matinspiration äntligen landar på middagsbordet. Med appen sparar du recept direkt från Instagram, TikTok, hemsidor och matbloggar med några få klick eller skannar in recept från dina kokböcker. Du kan organisera dem i egna digitala kokböcker och hitta snabbt rätt när det är dags att planera veckan. Välj veckans recept, så skapar SmakShare inköpslistan automatiskt – och listan kopplas direkt till Coops e-handel så att du enkelt kan beställa hemleverans. Föredrar du att handla i butik? Det fungerar lika bra. Med SmakShare får du mer variation på vardagsmaten, användning av dina egna älskade recept eller nya som du vill testa – och till ett betydligt lägre pris än att köpa färdiga matkassar. Testa receptappen idag!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

SmakShare underlättar vår vardag genom…

SmakShare underlättar vår vardag genom att erbjuda enkel matplanering, gemensam inköpslista och jag kan spara mina recept från Instagram/pinterest samt enkelt fota av mina kokböcker. Vi spar tusenlappar varje månad nu när vår matplanering blivit enklare och spontanköpen därmed färre.

February 23, 2026
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Så smart att spara recept och sen dela inköpslistan

Jag älskar att jag kan spara recept från Instagram så enkelt med appen, det gör att jag faktiskt testar recepten som jag hittar! Jag delar inköpslistan med min man så att vi kan planera veckans mat tillsammans, det underlättar vardagen.

January 1, 2026
Unprompted review
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look